Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Labas rytas,
alia w30 šašta diena. Papusryčiauta su patušintais: morka, kopūstas, bananas, du kiaušiai. [geriau kiaušiai nei riebesnė šoninė pusryčiams... ]

Vakare sprintavau ant laiptų namie - iš pirmo į antrą aukštą, tai uh kaip varvėjau per 12 minučių, ne tas žodis. Laukiu savaitgalio vėl su treneriais dūkimo biggrin.gif ir rugsėjo pirmos bėgimo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2013 08 06, 09:46)
Sveikos. Baiginėju skaityt VII temą, bet nusprendžiau, kad niekaip Jūsų nepasivysiu, kai tokiais tempais plepat biggrin.gif , tai paraleliai pradėjau skaityt ir paskutinę temą.

Sveika,
lygtai jau išsiplepėjom, dabar toks štilis, atostogos, pasivysi mirksiukas.gif

Pati bandau laikytis paleo principų jau pora mėn., bet gausiai vartoju pieno produktus, beveik visi iš savos karvutės, o ir kokios nors netolerancijos pieno produktams neesu pastebėjus. Aišku, gal reiktų pabandyti be jų pagyventi, o po to vėl įvedinėti ir žiūrėti kas bus, bet tai negi dabar melši karvę ir pieno negersi, nu nesąmonė kažkokia biggrin.gif

pieno neverta gerti, nes juo nepasisotinsi, ten daug vandens, kuris tik užpildo skrandį, taip pat per daug angliavandenių, lyginant su baltymais ir riebalais.
Pienas, grietinėlė tinkami produktai, kai nori svorio priaugti, arba augantiems vaikams. Aš retai jį geriu, geriau valgau grietinę ir varškę.
Kiek gauni pieno iš karvės?

Vyro pagrindinė problema nemiga, o pas mamą tai visa puokštė, pradedant antsvoriu, cukrum, cholesteroliu, kraujo spaudimu, sąnarių skausmais, o dabar jau ir atsivėrusia opa ant kojos, kuri ją jau rimtai išgąsdino.

Mamos simptomų rinkinys atitiktų elektrolitų stresą ir anaerobinį (anabolinį) disbalansus. Jei dar nepripažintas diabetas, tai metabolinis sindromas tikrai yra visame gražume.
Jai dabar nelabai tiktų pieno riebalai, o reikėtų kokosų ir alyvuogių riebalų, atsisakyti užkandžiavimų ir angliavandenių pertekliaus. Bet juk jai rinktis, nepriversi.
Vyro nemiga būtų disaerobinio simptomas...

turiu tokią keistą problemą - dešinės rankos smilių ties nago pakraščiu kartais taip bjauriai dilgčioja, kad nei daryt ką galiu, nei miegot.

gal kokia karpa mėgina keltis , pamėgink česnako sutrėkšto gabaliuką vakare ,einant miegoti, prilipdyti keletui naktų.
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 08 06, 10:48)

Vakare sprintavau ant laiptų namie - iš pirmo į antrą aukštą,

aha, tai kur kas efektyviau nei ilgas bėgiojimas ristele. Čia iš gamtos- nori valgyti- pasivyk grobį. Net jei šiais laikais, kai tas grobis laukia parduotuvėje ar šaldytuve.
Atsakyti
Voresta, tai ir turėjau minty pieno produktus, ne patį pieną. Jo labai retai geriam, kažkaip nėra su kuo, kai bulkų nebeliko ir uogienių biggrin.gif
Nu antsvorio kaip ir nebėr, tai grietinėlės neatsisakau, be to tenka nemažai palakstyt per dieną su dviem mažiais ir šiokiu tokiu ūkeliu bei darželliu. Pieno apie 3 litrus dabar per dieną pamelžiu, ba telyčiukė kitką išgeria, bet man pats tas - iš trijų litrų kasdien darau varškę ir kaip tik keturiese visą per pusryčius sulapnojam. Tik va sviestą dar tenka pirkt, nėra iš ko susisukt, bet nieko, aš kantri, palauksiu smile.gif
Dėl karpos tai abejoju, jau būtų išlindus per keletą metų. Man čia kaip koks sąnarių skausmas, ale sąnarys tokioj keistoj vietoj, kiti kaip ir tvarkoj, nejaučiu.... Kartais sieju su orų permainom, kartasi su nervais.
Atsakyti
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 08 06, 09:48)
Labas rytas,
alia w30 šašta diena. Papusryčiauta su patušintais: morka, kopūstas, bananas, du kiaušiai.  [geriau kiaušiai nei riebesnė šoninė pusryčiams... ]

kodel paskutiniu metu visos pries riebalus?......
kazko nesupratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 08 06, 11:38)
kodel paskutiniu metu visos pries riebalus?......
kazko nesupratau g.gif

kurgi tu čia matai priešiškumą? smile.gif

Kiaušiuose riebalų yra, kurie kepti buvo ant pakankamo kiekio ghee smile.gif

Man geriau kiaušiai apskritai pusryčiams, nei lašiniai, kiekvieno pasirinkimas juk, kaip kam skrandžiui geriau ir savijautai smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.

man biski geriau.
gerkles nebeskauda jau, bet va ausis skauda ir uzgultos sad.gif
galva skauda..

kaip karsta namie. turiu kondicionieriu, bet net sveika esu pries ji...

guliu ir geriu vandenuka...

vakar dariau Bora Bora kukulaicius su kokosais. biski sausoki gavosi, bet nieko. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sedindriuke @ 2013 08 06, 12:41)
kurgi tu čia matai priešiškumą? smile.gif

Kiaušiuose riebalų yra, kurie kepti buvo ant pakankamo kiekio ghee smile.gif

Man geriau kiaušiai apskritai pusryčiams, nei lašiniai, kiekvieno pasirinkimas juk, kaip kam skrandžiui geriau ir savijautai smile.gif

hm, kaip tik pastaruoju metu daug kas raso kad uzteks riebalu..
gal vasara, nesinori ju per karscius?
man mesos nelabai norisi dabar... salotas pakramtysiu..
o vakar gaminant kukulius tai net bloga pasidare, per karsta tokiu oru dar stovet prie orkaites.. schmoll.gif

p.s vakar gulejau su sono/pilvo skausmais...
matyt ovuliacija vyko(ir po visu operaciju ir vaistu bando ciklas atsistatyt...)
Atsakyti
QUOTE(lugne @ 2013 08 06, 13:32)

Dėl karpos tai abejoju, jau būtų išlindus per keletą metų. Man čia kaip koks sąnarių skausmas, ale sąnarys tokioj keistoj vietoj, kiti kaip ir tvarkoj, nejaučiu.... Kartais sieju su orų permainom, kartasi su nervais.

tada gal stubure kažkas, gal tai kokį nervą užspaudė g.gif
Atsakyti
man labai karsta... temperaturos durnas termometras nerodo. nepasitikiu as jais.
isigijau pries pora metu ta elektronini, net du turiu, tai gryba rodo..
galvojau be gyvsidabrio bus geriau(toks pat kaip ir pries n metu), bet va ir tas gryba supjove..
pabudau nakti nuo galvos skausmo, jauciu temperatura. o tas begyvsidadabrinis nerodo! kelis kartus pamatavau su elektroniniu- parode doh.gif

tai dabar nezinau ar karsciuoju ar tiesiog karsta.....uzdariau visus langus. gal galima butu koki dregna ranskluosti ant kaktos uzdet? nebus blogiau?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 06, 13:48)
tada gal stubure kažkas, gal tai kokį nervą užspaudė g.gif

jo, pritariu, kad stubure kazkas bus. Man yra buve, kad kojos dege, na tarsi saulej buciau nudegus ar su dilgynem man kas vanotu, isprotejimas. o gydytojas paskui parode, kur galetu buti slankstelis uzspaustas, sako palankyk ligoniuku gimnastika smile.gif) nieko as ten nelankiau, viskas ir taip baigesi uz keliu dienu. reikia tik zinoti, kuri stuburo vieta uz ka atsakinga smile.gif

Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 08 06, 14:19)
man labai karsta...

patarciau isgerti karstos arbatos. visada geriu karsta arbata per karscius, o ne salta vandeni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 08 06, 14:49)
jo, pritariu, kad stubure kazkas bus. Man yra buve, kad kojos dege, na tarsi saulej buciau nudegus ar su dilgynem man kas vanotu

Jei pedos, t.y padai - problema g.b inkstuose
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 08 06, 14:49)

patarciau isgerti karstos arbatos. visada geriu karsta arbata per karscius, o ne salta vandeni smile.gif

teisingai darai, nes tai stimuliuoja organizmo vėsinimą
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 06, 14:27)

jo, as ir girdejau sita. bet kai sveikas esi - isgeri ir suprakaituoji kaip kiaule...

bet dar svtgali bendravau su mergina, kuri domisi homeopatija, tai sake kad kaip tik sergant visi galvoja kad reikia gerti karstas arbatas. o ji sake reikia gerti siltas, kuno temperaturos
Atsakyti