Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 13, 13:48)
Labas rytas 4u.gif
As vis dar kiausiniu ir mesos nevalgau doh.gif

a kodel nevalgai mesos?

as ir noreciau sfinkso, korni ar koki kitoki be plauku... nes nekenciu tu plauku visur!!!!!!!!!!!
Atsakyti
KAip jus "lasinius vadindavote" patroskintus, pasildytus.. g.gif?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 08 13, 15:04)
a kodel nevalgai mesos?

Nes pilvo apacia skaudejo ja valgant, issivalysiu dabar daugiau organizma, kita savaite bandysiu gal kazka, paziuret, ko tiksliai organizmas netoleruoja. Nors..Is tikro labai megaujuos zaliavalgiska dziovinta duonele su darzovem, spinatais, avokadu wub.gif Veganiskas paleo lotuliukas.gif doh.gif
Beje, dariau Silverio kale cipsiukus, tai su kakava ir cinamonu bei kokoso aliejum niam niam wub.gif MB sake eit tolyn nuo jo su tokiais desertais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 15:05)
KAip jus "lasinius vadindavote" patroskintus, pasildytus.. g.gif?

Na lasiniai turetu but be tu baltu susprogusiu taskeliu, tokie pasile tik g.gif Kazka gamini ir ymeti juos pabaigoj, kai isjungi virykle, uzdengi dangciu ir tiesiog palieki 5 min g.gif
Atsakyti
O ar tas pats, kalorijos eltė ir tas chronometras, juk svarbu zinoti, kiek ko per diena "prisivalgai" ar taip? ir zinoma gramu sproduktu.. g.gif

tesiog gal lengviau ir paprasciau butu, lietuviskai..bet jei ten geriau, ten ir "zaisiu".. g.gif
Atsakyti
Kazkaip mazeja Paleo pasekeju smile.gif
As saziningai laikiausi nuo 05.01 Nuklydimai buvo tik grikiai kartais. Ir praejusia savaite ledai (uzejo noras angliavandeniu ) .
Be to buvau "priversta " suvalgyt sausaini. Ir ... itarimai del celiakijos eilini karta pasitvirtino sad.gif

Keista skaityt kai Paleo besimaitinantys verkia del majonezu, kechupu , padazu smile.gif
Paleo - visu pirma poziuris i mityba , o ne kazko apribojimas. Ir naturalus maisto skonis , o ne tik druskos ir acto visame kame.

Dar vienas dalykas . Manau kad grieztos Paleo taisykles yra sukurtos nemenka antsvori turintiems ir megstantiems paesti amerikieciams. Kad galetu riebiai ir be apribojimu 2-3 kartus i diena paesti. Manau kad neturintiems antsvorio ar kitokiu problemu - pakanka tvarkingai 3 k. maitintis su daugybe darzoviu, riebalo ir mesa (zuvimi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 13 rugpjūčio 2013 - 14:37
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 15:18)
O ar tas pats, kalorijos eltė ir tas chronometras, juk svarbu zinoti, kiek ko per diena "prisivalgai" ar taip? ir zinoma gramu sproduktu.. g.gif

tesiog gal lengviau ir paprasciau butu, lietuviskai..bet jei ten geriau, ten ir "zaisiu".. g.gif

Chronometras labai graziai viska parodo, visokias maistines medziagas gana issamiai. ir svarbu ne kiek Tu gramu suvalgai, bet kiek gramu maistiniu medziagu gauni, nes kaip zinia labai daug produktu, ypac darzoviu, susideda daugiausiai is vandens. Tiesa, ne visus produktus ten randu, nes ten daugiau amerikoniska viskas. As suvedinejau tik keleta dienu, kad butu aiskiau su tais kiekiais ir proporcijom. Kaloriju neskaiciuoju, zinau tikrai, kad negaunu daugiau, nei priklauso smile.gif
Atsakyti
Wallis labai saunu, kad zinai smile.gif

As isvi sniek nezinau..todel na bandysiu pasizaist abiejose, ten lietuviskoj, greiciau ir patogiau, tik kaip supratau ne taip issamu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 08 13, 14:36)
Kaz
Keista skaityt kai Paleo besimaitinantys verkia del majonezu, kechupu , padazu smile.gif
Paleo - visu pirma poziuris i mityba , o ne kazko apribojimas. Ir naturalus maisto skonis , o ne tik druskos ir acto visame kame.

bet buna diena kad LABAI nori kazko...man ypac saldaus norisi.....
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 08 13, 15:57)
bet buna diena kad LABAI nori kazko...man ypac saldaus norisi.....

tau ziuriu kaip ir man, pati pradzia, ir sunkumai "durni" galvoje.. zaviuos, tomi skurios scyrai bent po menesi issilaiko, neprisinuodemiauja, o tada ir suvokimas, "skonis" ir visa kita po biski ateina... ax.gif

Vis svarstau kame kampas, aisku hormonai savo daro, bet kas dar? gal kokia mini baime..kad "niekad" nebegalima bus..i rpanasiai, nors ir iki tol man is miltiniu budavo ne bandeles, o pagrinde- kartais koldunai, kebabas pati darydavaus, ar kepta duona su daug cesnako, na ir pica.. dar reciau lietiniai su suriu..(seip megstu labai sury)..

nei pyragu, nei tortu, tik ai uzeidavo, kelis sykiu sant metu...vienintelis tas blogis daug saldaus tai- ledai... nu tai ko cia bijot? biggrin.gif Cia seip garsiai svarstau..kodel taip sunku laikytis, ir vi sdurnai kazko norisi..

* O man norisi astraus ir rugstaus... lotuliukas.gif retai kada saldaus norisi..bet cia vel gi del to, kad pratusios uzkandziauti..
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 08 13, 14:36)

Dar vienas dalykas . Manau kad grieztos Paleo taisykles yra sukurtos nemenka antsvori turintiems ir megstantiems paesti amerikieciams. Kad galetu riebiai ir be apribojimu 2-3 kartus i diena paesti. Manau kad neturintiems antsvorio ar kitokiu problemu - pakanka tvarkingai 3 k. maitintis su daugybe darzoviu, riebalo ir mesa (zuvimi).

visiskai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 08 13, 15:36)
Kazkaip mazeja Paleo pasekeju smile.gif 

o argi visi žmonės kasdien turi ką raportuoti ar prisidavinėti? g.gif
Net jei metus nieko čia neparašysiu, tai vis vien mano mityba nesikeis- aš nevalgysiu krakmolo.

Manau kad neturintiems antsvorio ar kitokiu problemu - pakanka tvarkingai 3 k. maitintis su daugybe darzoviu, riebalo ir mesa (zuvimi).

Taip, tokia esmė, tačiau kažkodėl kai kas nori baisiai visokių mandrybių mityboje, paprasta- nereiškia- prasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 13 rugpjūčio 2013 - 15:40
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 15:49)

As isvi sniek nezinau.

Nenuostabu, nes per daug česnako vartoji. Smegenys neveikia . Tiek česnakas, tiek žalias svogūnas gali būti vartojami tik kaip vaistas, tam tikrais atvejais.
Papildyta:
šiandie sulaukiau grupės paleo svečių, vaišėm paruošti sugaišau 3 min- ant lentelės papjausčiau žalios stirnos nugarinės, net ne marinuotos ir nesūdytos. Ir tokios pat vytintos. Prisikandom lašiniu, agurku ir pomidoru. Kaip patogu ir greita thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 14:43)

Voresta, prapuole, man tavo nuoroda, siusta per AZ..tik pradejus buvau skaityt..po to atostogai..o db neatidaro..pakatrtoti, butu galima ar nebelabai? 4u.gif

nepamenu, kokia konkrečiai ten nuoroda, nes daug jų buvo...
Atsakyti