Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 13:22)
Ar Calorigeime irasai viena stulpely visus valgius, ar galima/reikia isskirti -vakariene, peitus.., man neduoda kazkaip...filmukai galetu buti informatyvesni.. ax.gif

Irasiau kad vandens 2 litrai isgerti, tai..rodo suvartota bendrai per diena virs 2 kg maisto... biggrin.gif

o ka tu ten veiki tam caloriegame? biggrin.gif
gal turi omeny cronometer.com? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 13:25)

o tu ji kaip nors dar verdi (na buna troskinant , verdantm tirstej, keicias skonis...) , ta padaza ar zalia? g.gif

as asmeniskai nieko nedarau, nes man padazu nereikia. Kartais vartoju mamos ta vakuota (dedu i troskini koki), bet kaip ji daro ji -tai nzn blush2.gif jis nera tirstas, toks gana skystokas, na bet ne kaip sultys, truputi tirstesnis...
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 13:17)
labai megau padaza prie jo majonezas+padazas pomidoru+DAUG cesnako biggrin.gif (bet dabar kai juose yra cukraus...nebezinau kaip maista skanintis ir ivairinti..)..

Kiaušai, pagrindinis saldytuvo gyventojas, MB dziaugias, nes retai anksciau budavo..o dabar ir jam jau tuoj pabos.. ivairiom formom.. blush2.gif

Toliau mesa, liezuviai, visteina, file..kiauliena..tai pasikepu, tai patroskinu, tai..paverdu kokiu kukuliuku..net sirdeles pirma syky ruosiau (prisiverciau)..teks prisimint ir kepeneles (labai man jo snemalonio sgamint..)..
ir darzoves, zalios, troskintos..

Buroku misraine.. Kartais zuvies.. g.gif lasinuku kaimisku..
ai ir dar sriubas ivairias verdu.. (bet dabar stengiuo sju mazaiu, kad veltui skrandzio netampyt, o ir tiesa Voresta sako, ne taip ir sotu)..

Blogybiu tai jau nepasakosiu  rolleyes.gif

ismegink kalafijora, cukinija, baklazana.

bet pritariu- valgyt grynai mesos gabala ir kalna darzoviu man ir nelabai skanu..
skanu su padazais.
kad ir tas baklazanas- padruskini kad iseitu kartumas. pakepini orkaitei, ant virsaus pomidoras, suri sumaisai su cesnaku- dieviskas skonis! BET - reik gamint, zaist, tarkuot lupt ir pan..tikrai ne 5 min..o ir vienus nevalgysi nes nesotu-cia kaip garnyras..... tad tikrai jei nori valgyt ne elementariai- tenka papluset.

Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 08 13, 14:27)
o ka tu ten veiki tam caloriegame?  biggrin.gif
gal turi omeny cronometer.com?  g.gif
Papildyta:

as asmeniskai nieko nedarau, nes man padazu nereikia. Kartais vartoju mamos ta vakuota (dedu i troskini koki), bet kaip ji daro ji -tai nzn 

blyn..cia man pataret pries mano atostogas, kiba sumaisiau saitus?

maniau pazaisiu, pastebesiu kas kaip, gal greičiau dašils visa info.. doh.gif

Na daug padazu ir ivairiu ir man nereik..uztekdavo citrinu sulciu, balzamiko, aliejaus... Kartais majonezo ir megstamo pomidoru padazo..ji daznai su censkau miksuodavau..
ten tu visu su skoniais ne nepirkdavau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
jo labai gerai pomidora sutrinti su cesnakais:)

arba jogurta su cesnakais ir agurkais.

arba jei megstat alyvuoges- saulej dz. pomidorus , su alyvuogem , graik.riesutais ir cesnakais, bazilikais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 13 rugpjūčio 2013 - 13:40
Taša as ir bandziau ta baklazana, ar su idaru, ar troskinyje paslept..nu FE..anksciau bandziau irgi nepatiko, bet kai pasirinkimas ne super-duper..vel kada pabandysiu as ka su juo pagamint biggrin.gif

Cukinijos ir kalafioras, tai vos ne kasdien.. biggrin.gif
Kaip ir morka, svogunai..
Gerai, kad vakar sove ideja raudintu kopustu nusipirkt, sumaisysiu su zaliu, biski lasiaku, biski del kvapo desreles imesiu ir pasitroskinsiu..ir vel valgysiu viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 13:40)
Taša as ir bandziau ta baklazana, ar su idaru, ar troskinyje paslept..nu FE..anksciau bandziau irgi nepatiko, bet kai pasirinkimas ne super-duper..vel kada pabandysiu as ka su juo pagamint biggrin.gif

Cukinijos ir kalafioras, tai vos ne kasdien.. biggrin.gif
Kaip ir morka, svogunai..
Gerai, kad vakar sove ideja raudintu kopustu nusipirkt, sumaisysiu su zaliu, biski lasiaku, biski del kvapo desreles imesiu ir pasitroskinsiu..ir vel valgysiu viena biggrin.gif

m, as dariau idaryta baklazana - man ir ne... bet va pakepinta ji - laaaaabai skanu!

o dar kas virskina paprikas- idaryti paprikai pikantiskom salotom su suriu jei kas valgo?

arba siaip paprikas idarytas. gaila negaliu ju est..... o ju daug kur buna- tam paciam restorane - kepsnys ir darzoves grill - tai tos darzoves yra svogunas ir ...paprika doh.gif
Atsakyti
Pumpica, tai sumaisiau puslapius? O tas chronometer mokamas? ir butinai jai kompe liks isiinstaliavus? g.gif

Voresta, prapuole, man tavo nuoroda, siusta per AZ..tik pradejus buvau skaityt..po to atostogai..o db neatidaro..pakatrtoti, butu galima ar nebelabai? 4u.gif
Atsakyti
bet cia kaip suprantu irgi ne labai Paleo..... nes neprimityvu ir negreita..
gal kitas etapas bus paprastesnis maistas:)
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 13:43)
Pumpica, tai sumaisiau puslapius? O tas chronometer mokamas? ir butinai jai kompe liks isiinstaliavus? g.gif

nu mes vesdavom i cronometer.com, nieko ten nereik instaliuot, tik prisiregistruot mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
As vis dar kiausiniu ir mesos nevalgau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 13 rugpjūčio 2013 - 13:52
Taša, paprika nepiktnaudziauju, nes matyt, kaipir daugumai, as po to ja visa diena rugauju, ir skanu, bet matyt sunkiai praeinama, tai reiskia? g.gif

su suriais irgi nepersistengti, nors labai megstu..+cesnakas..tik kadangi majonezas negalimas, gal su pomidorais (paskystinti).. kad slapiau butu g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 08 13, 14:44)
nu mes vesdavom i cronometer.com, nieko ten nereik instaliuot, tik prisiregistruot mirksiukas.gif

ot višta doh.gif Ka ten rodo, stebi kiek ko suvartojimazdaug? ilagai zaidetes? ACIU drinks_cheers.gif
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 13, 14:48)
. Pasiziuri y sudety - pirmoj vietoj 30-50% grudu doh.gif Kazi ka jie augina ten? biggrin.gif
Siandien daviau virto kiausinio, valge apsiputojus nestuke ax.gif

va tai tau...GRŪDAI katėms blink.gif

O tavo nestuke, ar draugiska, meili...?koks charakteris?

Taip noriu kaciuko, bet bijau..turbut iskart sfinkso reik, nes mano guciukai nupes visteik biggrin.gif Is tos meiles gyvunams lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 14:51)
va tai tau...GRŪDAI katėms  blink.gif
O tavo nestuke, ar draugiska, meili...?koks charakteris?

Mano nestuke yra laukine katyte, kuri ateina kasdien smile.gif Pamaitinu, salia atsigulus paziuri, ka darau ir nueina savais reikalais biggrin.gif Pirma karta ydreke rankon, siandien is rankos valge, nors negerai darau, nenoriu, kad imtu pasitiket zmonem, ne visi juk geri doh.gif
Atsakyti