Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 12:45)
..jei diena gera, tai vakare pasiku, ir atvirksciai..  unsure.gif

bet kodel vis tu valgai kazka ne i tema -vis dar norisi?? g.gif man kazkaip sunku patiketi..nu nes pavalgius kazkiek paleo, dingsta noras tom nesamonem, ar cia tik man?? g.gif jei netycia kazka sugriesyji, tai paskui savijauta duoda garo i kaulus, ir nebesinori biggrin.gif man pvz. dabar kelinta diena galva skauda doh.gif jau buvau pamirsus kas tai yra....bet zinau nuo ko- nuo netinkamo maisto. Tad aciu, man gerai ir su Paleo...
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 08 13, 13:50)
bet kodel vis tu valgai kazka ne i tema -vis dar norisi??  g.gif man kazkaip sunku patiketi..nu nes pavalgius kazkiek paleo, dingsta noras tom nesamonem, ar cia tik man??  g.gif jei netycia kazka sugriesyji, tai paskui savijauta duoda garo i kaulus, ir pvz. dabar kelinta diena galva skauda doh.gif jau buvau pamirsus kas tai yra....bet zinau nuo ko- nuo netinkamo maisto. Tad aciu, man gerai ir su Paleo...

as grauziuos net banana suvalgius..o norisi ne daug ko, kokiu karstu sumustiniu, ar "naminio kebabo"..i lavasa prikrovei farso, ir kruva darzoviu ir sotus..nu cia as seip tik pasakojuos,..to greitesnio maisto, nes sunku vis dar su receptais.. kartais ir koldunai gelbeja, kai veliau gryzti ir nesi nieko pagaminus, makarai su suriu.. (baisiai sunku ir pacio surio atsisakyti, bet ji kolkas pakeiciau ne pelesiniu, o paprastu ).. Kazkaip atrodo ribota zuvis, mesa, kiausia, ir darzoves.. visai kaip kaip maisau.. ax.gif

O seip atostogos padare savo..negana to, kad valios truksta..doh.gif

sios savaites sunkios bus iki rudens, nes del atostogu, kazi kada namis busiu, dar reiks spet vaiku spasiimti..apie parde jau nekalbu, todel kai gryzines vakarais MB, tks gerai apgalvot, kad butu ka pietums pasiimt, ir gryzus is ko gamint.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 08 13, 11:50)
nesuopratu, bet man rodos, kad tu kas diena silkes lapnoji, kokias tu silkes valgai?
Juk bet kurios silkes buna laikytos surime, o ten neaisku nei koks surimas, nei kur ji gulejus  g.gif
As silkiu visai nevalgau, nes man jau per suru jos, nepatinka, o ir kvapas nepraeina, jauciu kazkokias pasalines chemines smarves

Sveikos

as pusryciams valgiau mesa su salotom, pastebejau, kad man visai patinka tokie pusryciai  biggrin.gif

ne ne. aspirma karta silke paragavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 12:57)
ar "naminio kebabo"..i lavasa prikrovei farso, ir kruva darzoviu ir sotus..

o be lavaso ne sotu? g.gif man farsas ir kruva darzoviu -pagrindinis ir skaniausias maistas thumbup.gif jei labai noris lavaso, bandyk omleta kepti ir i ji vynioti....omleto paploteliu galima daugiau kuria diena prisikepti, paskui tik vynioji ir valgai biggrin.gif
Akutee, koldunam isvirti laiko reikia, makaram isvirti irgi laiko reikia -kur tu cia greita maista matai? g.gif kiausini ant keptuves terkstelt -minutes darbas biggrin.gif ar kiausiniu nevalgai?
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 13:57)
..i lavasa prikrovei farso, ir kruva darzoviu ir sotus..
,..to greitesnio maisto, nes sunku vis dar su receptais.. (baisiai sunku ir pacio surio atsisakyti, bet ji kolkas pakeiciau ne pelesiniu, o paprastu ).. Kazkaip atrodo ribota zuvis, mesa, kiausia, ir darzoves.. visai kaip kaip maisau.. ax.gif

na jau cia anekdotai prasideda smile.gif neimi lavaso ir Tau jau visas Paleo gaunasi, dar uzmeti riebalo ir visai gerai smile.gif jei Tau truksta tos formos, tai i dideli salotos lapa suviniok, nu ir bus Tau kebabas smile.gif Nera nieko greiciau uz paleo maista!!!! niekas nepervirta, neperkepta, skanu ir sotu smile.gif o dauguma produktu, pvz kad ir tas pats avokadas, su sauksteliu skaptuoji... nei virt, nei kept, tik valgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 08 13, 14:07)
o be lavaso ne sotu?  g.gif man farsas ir kruva darzoviu -pagrindinis ir skaniausias maistas  thumbup.gif jei labai noris lavaso, bandyk omleta kepti ir i ji vynioti....omleto paploteliu galima daugiau kuria diena prisikepti, paskui tik vynioji ir valgai 
Akutee, koldunam isvirti laiko reikia, makaram isvirti irgi laiko reikia -kur tu cia greita maista matai?  g.gif kiausini ant keptuves terkstelt -minutes darbas biggrin.gif ar kiausiniu nevalgai?

labai megau padaza prie jo majonezas+padazas pomidoru+DAUG cesnako biggrin.gif (bet dabar kai juose yra cukraus...nebezinau kaip maista skanintis ir ivairinti..)..

Kiaušai, pagrindinis saldytuvo gyventojas, MB dziaugias, nes retai anksciau budavo..o dabar ir jam jau tuoj pabos.. ivairiom formom.. blush2.gif

Toliau mesa, liezuviai, visteina, file..kiauliena..tai pasikepu, tai patroskinu, tai..paverdu kokiu kukuliuku..net sirdeles pirma syky ruosiau (prisiverciau)..teks prisimint ir kepeneles (labai man jo snemalonio sgamint..)..
ir darzoves, zalios, troskintos..

Buroku misraine.. Kartais zuvies.. g.gif lasinuku kaimisku..
ai ir dar sriubas ivairias verdu.. (bet dabar stengiuo sju mazaiu, kad veltui skrandzio netampyt, o ir tiesa Voresta sako, ne taip ir sotu)..

Blogybiu tai jau nepasakosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 08 13, 13:16)
jei Tau truksta tos formos, tai i dideli salotos lapa suviniok, nu ir bus Tau kebabas smile.gif

drinks_cheers.gif as siandien butent apie toki kebaba mintyse uzsisvajojau biggrin.gif reiks kuria diena darytis bigsmile.gif
Atsakyti
Wallis prie avokadu dar tik pratinuos, nors vaikai megsta trinta su bananu... ax.gif

Labai sunku vaikams ipirsti, koki mesgaliuka rankoj laikydami suvalgo, kartais kiausininene.. salotu pakapoja..morka rankoj, agurka sugrauzia.. bet vel apsisuke praso valgyt..jei mesyte be makaru, tai biski pasicackina, ir meta..

Nu nieko, laiko turim, pratinamės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 13:17)
labai megau padaza prie jo majonezas+padazas pomidoru+DAUG cesnako biggrin.gif (bet dabar kai juose yra cukraus...nebezinau kaip maista skanintis ir ivairinti..)..

nu majonezo nebandziau, buvo cia receptu paleo majonezu, bet pomidoru padazas -sutarkuoji pomidora be zieveles, ivarai druskos, pipiriuko, cesnako, baziliko -prasau padazas be cukraus smile.gif Mano mama net vakuoja toki mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar Calorigeime irasai viena stulpely visus valgius, ar galima/reikia isskirti -vakariene, peitus.., man neduoda kazkaip...filmukai galetu buti informatyvesni.. ax.gif

Irasiau kad vandens 2 litrai isgerti, tai..rodo suvartota bendrai per diena virs 2 kg maisto... biggrin.gif
Atsakyti
snd pasikepiau vistos kepsniukus su cukinija, iberiau kiek migdolu milteliu ir awwwww kaip skanu! ( be miltu man nelipo ir kose gaudavosi, db galvoju ak d kose visai neblogai)

beje aciu uz kazkieno pasiulyta ideja rytams- kalafijoru kose, bandysiu valgyt
db sunkiai kas kramtosi man.....
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 08 13, 14:20)
nu majonezo nebandziau, buvo cia receptu paleo majonezu, bet pomidoru padazas -sutarkuoji pomidora be zieveles, ivarai druskos, pipiriuko, cesnako, baziliko -prasau padazas be cukraus  smile.gif Mano mama net vakuoja toki mirksiukas.gif

ziurejau ir as tuos receptus manejezo... hihihi.gif
Bijau zalio kiauso..ne naminiai vis gi..

del padazo pomidoru- kadais bandziau buvo neskanu..nzn kazkaip..nors nuo to laiko skoni sdaug sykiu keitės, reiks vel pabandyt (vartodavau, Kedainiu ta "ypatinga", sudetis nebloga, apart cukraus..).
o tu ji kaip nors dar verdi (na buna troskinant , verdantm tirstej, keicias skonis...) , ta padaza ar zalia? g.gif
Atsakyti