QUOTE(pumpica @ 2013 08 13, 14:07)
o be lavaso ne sotu?
man farsas ir kruva darzoviu -pagrindinis ir skaniausias maistas
jei labai noris lavaso, bandyk omleta kepti ir i ji vynioti....omleto paploteliu galima daugiau kuria diena prisikepti, paskui tik vynioji ir valgai
Akutee, koldunam isvirti laiko reikia, makaram isvirti irgi laiko reikia -kur tu cia greita maista matai?
kiausini ant keptuves terkstelt -minutes darbas
ar kiausiniu nevalgai?
labai megau padaza prie jo majonezas+padazas pomidoru+DAUG cesnako
(bet dabar kai juose yra cukraus...nebezinau kaip maista skanintis ir ivairinti..)..
Kiaušai, pagrindinis saldytuvo gyventojas, MB dziaugias, nes retai anksciau budavo..o dabar ir jam jau tuoj pabos.. ivairiom formom..
Toliau mesa, liezuviai, visteina, file..kiauliena..tai pasikepu, tai patroskinu, tai..paverdu kokiu kukuliuku..net sirdeles pirma syky ruosiau (prisiverciau)..teks prisimint ir kepeneles (labai man jo snemalonio sgamint..)..
ir darzoves, zalios, troskintos..
Buroku misraine.. Kartais zuvies..
lasinuku kaimisku..
ai ir dar sriubas ivairias verdu.. (bet dabar stengiuo sju mazaiu, kad veltui skrandzio netampyt, o ir tiesa Voresta sako, ne taip ir sotu)..
Blogybiu tai jau nepasakosiu