QUOTE(" voresta " @ 2013 08 13, 12:13)
o baltymo kodė nėr tavo pusryčiuos?
tai alyvuogių aliejaus galėjai kliūstelt .
Papildyta:
pakomentuosiu- kadangi tokios alia sveikuolės gyvena beveik vien ant cukraus, ji tiesiogine prasme pilna energijos, net spirga. Euforija. Tik tos
geda sakyt, bet vis dar painiojuos...o lasiniai- ne baltymas?
** galejau, bet mane baisiai erzina jo kvapas ir skonis, todel si kart buroku misraine be aliejaus
gal kita pabandyt, bet pirkau tikrai salto spaudimo, extra virgin ir pan..matyt naturaliu toks savotiskas kvapas ir skonis..
*** Tikrai, kaip spyrgas atrodo..bet is saves pati zinau, kiek ka bandziau, kad neuztenka, na nesijauti sotus.. Tiesiog laikais, nevalgai, kenti.. ir lesi kaip zvirblelis.. apart svorio kritimo, naudos jokios..
ta pati didzioji zaliavalge gyvenanti Jav ir leidzianti knygas..prisipazino, kad jau ir mesos paragauja ir kt produktu, NES problemeliu kyla, nevirskina ir panasiai (neatsimenu tiksliai)..
Mesos mesti valgyt bandziau...bet negaliu be mesos..Vienas geris tas, kad stengiuos jei labai noris, pirti vytint akumpio koki gabaleli, ar rukyta, bet ne tas ala desras..ka anksciau negaledavau nevalgyt..ir skoni sdabar prastas..ir nzn is ko padaryta.. Bet del ko nesu tikra, kai neturi nei kaimo, nei sodo.. Na bet dabar ne apie tai..
Pora draugiu mesos nevalgo, viena RYSKIAI- del svorio, nes kai nevalgo mesos eme krist ir geriau jaustis..ir niekad jai jos nesinorejo..tai ant makaronu , suriu ir darzoviu gyva..ir tai miltinisu labai riboja..bet visa isbalus, nzn ar energinga..
kitos dvi irgi del svorio, ir kad baisiai gaila gyvunu, todel negali mesos valgyti..bet kiek zinau ir ciklas trinka, ir jegu stigsta..
as ir pati nemazai isbandzius, tik mano bandymai ilgiau nei pusmety nesitese, zodziu ivairiai,m bet savijauta tai pastebi greit keiciantis..
priejau toki taska, kad augu nuo oro, lasiniu, tu paciu darzoviu, kad ir kiek laikaus, bet kazkaip tikiu, kad radau tai ko man reikia. Apie NULI jegu ir energijos bei ligas ne nekalbu. Pykstu ant saves ir negaliu ziuret i save
Va liko sunkiauusias dalyks- susitvarkyti su galva, ir stengtis nebeesti tiek daug..zodziu laikyti spaleo taisykliu ( Aciu Voresta dar karta uz patarimus)
kitoms mergaitems uz paasikinimus irgi
Papildyta:
Tiesa, jei pienas augina svori, o naturalaus skonio, paprastas jogurtas ir kefyras, taip pat veikia?