Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Sedindriuke @ 2013 08 13, 07:46)
labas rytas mergaitės, kertu kiaušius su kalnu daržovių : mėlynas kopūstas, morkos, cukinija.
Pietums įsidėjau salotų su dviem kulšelėm, ir gervuogų indelis prieš treniruotę. vakarienė gaunas 9-10 vakare.nežinąu ką sugalvosiu valgyt... shake reikės gert, nes pilnu skrandžiu miegot eit ... nors atsikėliau alkana, kad ir kalną salotų su sardinėm surijau biggrin.gif

grąžios dienos!

labas rytas!

as dazniausiai valgau 9 val. anskciau neiseina...
blogai bet ka padarysi.....
tiesa sako- norint but sveikam reik ne tik maista ziuret, bet ir rezima, gyvent santarvej...

kokias sardines perki? cia LT? ir kokias salotas daraisi? vakar valgiau silke su porais ir burokais, tai man buvo...per riebu, strigo, pykino..
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 08 13, 07:52)

dar labiau nesuprantu ka veikia Paleo saldziosios bulves ir zali bananai..
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 08 13, 08:52)

Todėl aš ir sakau, krakmolas- vergų ir kiaulių pigus pašaras. Nesvarbu, kad mūsų nevarinėja prižiūrėtojai, esmė išliko.
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 08 13, 09:01)
mane irgi, galou pasakyt visa gyvenima pykino, mokyklos, studiju laikais doh.gif  geriau kruva vaistu kad tik galeciau koki gabaliuka  suvalgyt

tai dabar turi progą išsiaiškinti, kas tau tai darė/o.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 13, 08:56)

tai dabar turi progą išsiaiškinti, kas tau tai darė/o.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,
as jau po pusryčių/pietų- viso 800 gr.( tų darzoviu su pasildytais lasinukais (70 gr))..aha..ir turbut dar sukirsciau (sakiau esu abžora ir bevalė sad.gif )

Ziuresim kada isalksiu..turiu isimetus apie 400 gr.buroku virtu, su zirneliais, ir silkes vos vos..be alieju ir majonezo, tiesiog taip.. biggrin.gif
Papildyta:
kazkoks keistas video lotuliukas.gif

Viso neziurejau, bet ka ji ta visa bliuda bulviu suvalgo? (na as tai iveikciau, man tai ne beda..bet keista..tipo sveikuole baisi, o sitiek laka, geria ir eda biggrin.gif ir tikrai alkana sedi ir kankinasi, bet slepia po sypsnena ).. na man toli iki jos figuros ir kazi ar imanoma ,bet ji jau akivaizdziai nuo saves pati alpsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 11:50)
sveikos,
as jau po pusryčių/pietų- viso 800 gr.( tų darzoviu su pasildytais lasinukais (70 gr))..aha..ir turbut dar sukirsciau (sakiau esu abžora ir bevalė sad.gif )

o baltymo kodė nėr tavo pusryčiuos?
Ne bevalė ir abžora, o kurčia leptinui. nustosi cukrų ėsti, insuliną gamint virš normos ir susitvarkysi.
Ziuresim kada isalksiu..turiu isimetus apie 400 gr.buroku virtu, su zirneliais, ir silkes vos vos..be alieju ir majonezo, tiesiog taip.. biggrin.gif

tai alyvuogių aliejaus galėjai kliūstelt .
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 11:55)
kazkoks keistas video lotuliukas.gif

Viso neziurejau, bet ka ji ta visa bliuda bulviu suvalgo? (na as tai iveikciau, man tai ne beda..bet keista..tipo sveikuole baisi, o sitiek laka, geria ir eda biggrin.gif ir tikrai alkana sedi ir kankinasi, bet slepia po sypsnena ).. na man toli iki jos figuros ir kazi ar imanoma ,bet ji jau akivaizdziai nuo saves pati alpsta biggrin.gif

pakomentuosiu- kadangi tokios alia sveikuolės gyvena beveik vien ant cukraus, ji tiesiogine prasme pilna energijos, net spirga. Euforija. Tik tos energijos lygis labai nepastovus ir nuolat kritinėja- reikia vėl ir vėl kažką užsimesti. Nuo to pastoviai gaminasi insulinas, ir vėliau tokie cukriniai sveikuoliai arba sulysta, nes išsivysto rezistencija insulinui, gliukozė nepatenka į ląsteles o organizmas ima naudoti jų pačių riebalus, arba tukti ima, nes vystosi hipoglikemija, kai per daug insulino per greit pašalina gliukozę iš kraujo ir paverčia atsargomis. Na dar šarmų- rūgščių pusiausvyra sutrinka, dažnas ir candidą užsiaugina.
Taigi pažiūrėt reik kas su ja bus po 3-5 metų. Paprastai tokio stažo pakanka susiknist sveikatai.
O paskui dažnas jų lapnoja mėsytę, tik jau nebesigiria smarkiai. Pasiskaitinėkit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 13 rugpjūčio 2013 - 11:01
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 13, 12:13)
o baltymo kodė nėr tavo pusryčiuos?

tai alyvuogių aliejaus galėjai kliūstelt .
Papildyta:

pakomentuosiu- kadangi tokios alia sveikuolės  gyvena  beveik vien ant cukraus, ji tiesiogine prasme pilna energijos, net spirga.  Euforija. Tik tos

geda sakyt, bet vis dar painiojuos...o lasiniai- ne baltymas? blush2.gif g.gif

** galejau, bet mane baisiai erzina jo kvapas ir skonis, todel si kart buroku misraine be aliejaus ax.gif gal kita pabandyt, bet pirkau tikrai salto spaudimo, extra virgin ir pan..matyt naturaliu toks savotiskas kvapas ir skonis..

*** Tikrai, kaip spyrgas atrodo..bet is saves pati zinau, kiek ka bandziau, kad neuztenka, na nesijauti sotus.. Tiesiog laikais, nevalgai, kenti.. ir lesi kaip zvirblelis.. apart svorio kritimo, naudos jokios.. doh.gif

ta pati didzioji zaliavalge gyvenanti Jav ir leidzianti knygas..prisipazino, kad jau ir mesos paragauja ir kt produktu, NES problemeliu kyla, nevirskina ir panasiai (neatsimenu tiksliai)..
Mesos mesti valgyt bandziau...bet negaliu be mesos..Vienas geris tas, kad stengiuos jei labai noris, pirti vytint akumpio koki gabaleli, ar rukyta, bet ne tas ala desras..ka anksciau negaledavau nevalgyt..ir skoni sdabar prastas..ir nzn is ko padaryta.. Bet del ko nesu tikra, kai neturi nei kaimo, nei sodo.. Na bet dabar ne apie tai..

Pora draugiu mesos nevalgo, viena RYSKIAI- del svorio, nes kai nevalgo mesos eme krist ir geriau jaustis..ir niekad jai jos nesinorejo..tai ant makaronu , suriu ir darzoviu gyva..ir tai miltinisu labai riboja..bet visa isbalus, nzn ar energinga..

kitos dvi irgi del svorio, ir kad baisiai gaila gyvunu, todel negali mesos valgyti..bet kiek zinau ir ciklas trinka, ir jegu stigsta..

as ir pati nemazai isbandzius, tik mano bandymai ilgiau nei pusmety nesitese, zodziu ivairiai,m bet savijauta tai pastebi greit keiciantis..

priejau toki taska, kad augu nuo oro, lasiniu, tu paciu darzoviu, kad ir kiek laikaus, bet kazkaip tikiu, kad radau tai ko man reikia. Apie NULI jegu ir energijos bei ligas ne nekalbu. Pykstu ant saves ir negaliu ziuret i save verysad.gif Va liko sunkiauusias dalyks- susitvarkyti su galva, ir stengtis nebeesti tiek daug..zodziu laikyti spaleo taisykliu ( Aciu Voresta dar karta uz patarimus) 4u.gif

kitoms mergaitems uz paasikinimus irgi 4u.gif
Papildyta:
Tiesa, jei pienas augina svori, o naturalaus skonio, paprastas jogurtas ir kefyras, taip pat veikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 08 13, 09:49)

kokias sardines perki? cia LT? ir kokias salotas  daraisi? vakar valgiau silke su porais ir burokais, tai man buvo...per riebu, strigo, pykino..
Papildyta:
dar labiau nesuprantu ka veikia Paleo saldziosios bulves ir zali bananai..

nesuopratu, bet man rodos, kad tu kas diena silkes lapnoji, kokias tu silkes valgai?
Juk bet kurios silkes buna laikytos surime, o ten neaisku nei koks surimas, nei kur ji gulejus g.gif
As silkiu visai nevalgau, nes man jau per suru jos, nepatinka, o ir kvapas nepraeina, jauciu kazkokias pasalines chemines smarves

Sveikos

as pusryciams valgiau mesa su salotom, pastebejau, kad man visai patinka tokie pusryciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 11:40)

priejau toki taska, kad augu nuo oro, lasiniu, tu paciu darzoviu, kad ir kiek laikaus,

Akutee, nelabai supratau, valgai paleo, ir svoris kyla vistiek? g.gif juk tu temoje jau senokai...ar vis dar ne ant paleo? g.gif nu retu nuokrypiu tai pasitaiko daug kam, as irgi prie juros valgiau ir ledu ir vynelis i trasa ejo blush2.gif ir netgi kepsni valgiau apvoliota nezinia kame biggrin.gif cia pas Voresta kaimynysteje biggrin.gif bet grziau namo, vel i doros kelia, svoris kazkaip nepakilo biggrin.gif

ar tu vis nesusiimi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 13, 12:40)
geda sakyt, bet vis dar painiojuos...o lasiniai- ne baltymas?  blush2.gif  g.gif

jei tu ir toliau taip PATI nesidomėsi, tai nieko ir nebus... tuksi, sirgsi ir ...
http://www.dieta.lt/...uktas/lasiniai/

as ir pati nemazai isbandzius, tik mano bandymai ilgiau nei pusmety nesitese, zodziu ivairiai,m bet savijauta tai pastebi greit keiciantis..
jei rimtai susiimsi, domėsies, tai pusmečio tikrai pakaks, kad pajustum rezultatus. Tačiau tu jau beveik porą mėn kabai šioj temoj, o vis dar neskiri riebalo nuo baltymo. g.gif

Tiesa, jei pienas augina svori, o naturalaus skonio, paprastas jogurtas ir kefyras, taip pat veikia? g.gif

Rauginto pieno produktai yra katabolikai ir būtų tinkami, bet blogis tame, kad tai pasterizuotas pienas, raugtas viena atrinkta kokia kultūra, o paprastai rauginant pieną būna daug įvairių pieno rūgšties bacilų padermių. Jei jau taip mėgsti, susirask kas ir kur pardavinėja kaimišką pienuką ir susiraugink. Savaitgalį palėk iki kokio turgaus ar kaimo.
Atsakyti
O kodel ta bananine mergiote su pirstinem??? g.gif biggrin.gif biggrin.gif rankos sala? g.gif ji turbut kiaura diena sportuoja, man toks vaizdas susidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 08 13, 12:50)
nesuopratu, bet man rodos, kad tu kas diena silkes lapnoji, kokias tu silkes valgai?
Juk bet kurios silkes buna laikytos surime, o ten neaisku nei koks surimas, nei kur ji gulejus  g.gif

labai labai atsargiai su silkemis, ypatingai jau kur buna be galvos ir skuros, tik "grazios" file, bet ten baisu kas darosi. as silke valgau tik per kucias ir tik pirkta su visa galva ir visom zarnom, nes tos file zuvytes pamirkytos chemikaluose, kad kaulai istirptu.
oj kad priedau darzoviu su ghee, nepatinka man tas produktas, tai stengiuosi kuo greiciau damust, nes negi mesiu lauk tokia brungenybe smile.gif)) baltymai siandien buvo gaunami is jautuko kepenu, tai kaip ir dienos norma jau suvalgyta, vakare reiks kazka minimaliai susigalvot, nors dabar as stresuoju, tai esu nevaldoma maisto atzvilgiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 13 rugpjūčio 2013 - 12:53
QUOTE(pumpica @ 2013 08 13, 12:52)
Akutee, nelabai supratau, valgai paleo, ir svoris kyla vistiek?  g.gif juk tu temoje jau senokai...ar vis dar ne ant paleo? ar tu vis nesusiimi? 

as ir nuodemiavau taip pat kaip ir tu ir ten pat....tik ne vynu , o stipriau.. maisto irgi valgiau salia musu senbuves biggrin.gif

As visai pasileidau per atostogas, be to nebuvo salygu gamint, aij ka cia ir sneket, nesusiimiau..jei diena gera, tai vakare pasiku, ir atvirksciai.. unsure.gif

sakiau esu beveik beviltiska (jei yra dar blogesniu uz mane) blush2.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 08 13, 13:01)

Rauginto pieno produktai  yra katabolikai ir būtų tinkami, bet blogis tame, kad tai pasterizuotas pienas, raugtas viena atrinkta kokia kultūra, o paprastai rauginant pieną būna daug įvairių pieno rūgšties  bacilų padermių. Jei jau taip mėgsti, susirask kas ir kur pardavinėja kaimišką pienuką ir susiraugink. Savaitgalį palėk iki kokio turgaus ar kaimo.

supratau. dėkui, tada vengsiu ir jų.

as vel emiau skaityti, ir HS, ir kitas duotas nuorodas..atsispausdinau Ru knyga, imsiu skaityt..grysiu i "gerasisas" vezias.. o galvoj, tai patikek, kokia maisalynė.. nuo tiek info, ir tikrai nera ji man lengvai ikandama blush2.gif Toidel dekoju uz kantrybe ir pamokslus gossip.gif

QUOTE(pumpica @ 2013 08 13, 13:02)
O kodel ta bananine mergiote su pirstinem???  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif rankos sala?  g.gif ji turbut kiaura diena sportuoja, man toks vaizdas susidare g.gif

aha ir man krito i akis.. g.gif gal "stiliukas" toks? lotuliukas.gif

*prisireginau prie CG..na ir kose malose... ar yra suprantanciu, pazengusiu ir norinciu atsakyt i pora klausimu? g.gif
Papildyta:
Ohohohooo lašinių rūkytų 80 g-650 kal????? (tai dar viena naujiena... swoon.gif

Busiu humoriste cia skyrely.. biggrin.gif
Atsakyti