Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Mano pusryciai VISADA trys greit pakepti kiausiniai, ant virsaus uzmesta sviesto riekele, salia agurkas, pomidoras biggrin.gif dar neatsibodo ir jauciu neatsibos, kitaip jau neisivaizduoju savo ryto biggrin.gif net pajuryje sau kiausus kepdavau biggrin.gif po ju jauciuos soti ir laiminga apie 5 -6 val, kas man labiausia ir patinka.
Papildyta:
Lumi lumi, pavydziu del svorio juodai, man sustojes jau senokai..ai lai stovi, jau kazkaip dzin biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 12, 12:47)
As bananu mergaites video daznai ziuriu, nustebau, kad bulviu puoda vakarienei valgo blink.gif
http://www.youtube.c...h?v=DL5K4yP5JW8
pasiziurejau tos mergaites video, dzin tos bulves, bet kitam video ji tiesiog ekstazej, kad jai prapuole menstruacijos blink.gif man tai butu aiskus signalas, kad organizme kazkas netvarkoj, o ji neatsidziaugia doh.gif ir siaip visuose video tas negrazus pilvas isverstas ir dar su pirstinem, na nezinau, bet gal jai smegenys jau visai susicukrave ?!
Papildyta:
jautiena -  4u.gif  4u.gif  4u.gif Kaip kiti du paukstukai laikos?Geriau ar ne? g.gif Uzjauciu labai, bet paukstukui dabar geriau, kankinos juk labai verysad.gif
Pas mus nescia kate atklysta y soda - visiskai laukine, ydreske jau karta seriant doh.gif Nezinau, net kaip elgtis su ja g.gif Galvoju, kaciukus gimusius ir pamaitintus 1-2 men. reikes gal paimt ir y prieglauda nuvezt, ar bandyt zmonems atiduot, o mama steriziluot g.gif
...
ant kaciu pykstu, nes jos puolineja kieme laukinius paukscius. pauksciai gyvena kur jiems priklauso, savo nisoj, o stai kates yra zmoniu veisiamas plesrunas svetimas aplinkai... megau kates anksciau, labai net, bet dabar isimylejau paukscius ir jau manau, kad visiem laikam pauksciai bus mano favoritai... kiti du like pauksteliai labai paliege ir nesitaiso, greiciausiai nesiu, kad uzmigdytu... tada narva isardysiu ir pasiusiu i palepe ir atsikratysiu visais kitais paukstuliu pricindalais. reik pertraukos man, nes stogas vaziuoja - trauma kaip zmogisko seimos nario netekus. uzeina tokios streso bangos, kad net skrandi susuka, kojos linksta ir tenka prigult... bet jau po biski atsileidineja, tikiuosi, kad rytoj tik liudna busiu doh.gif
Atsakyti
dar prisiminiau - piktantiska misraine - kiausiniai, cesnaka, suris

silke, pievargrybiai, razinos(?), svogunai
Atsakyti
O tai suri galima? As ryt idarytas paprikas planuoju, tai galvojau kad negalima tarkuot surio g.gif
O varske su kiausiniene, gi pieno produktas.. g.gif
Ar cia biski nuodemiaujat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 12, 21:39)
O tai suri galima? As ryt idarytas paprikas planuoju, tai galvojau kad negalima tarkuot surio  g.gif
O varske su kiausiniene, gi pieno produktas..  g.gif
Ar cia biski nuodemiaujat?  ax.gif

na cia gi valgom pieno produktus, jei neturim problemu su tuo. o as siandien kaip tik meciau piena, nes mane rytais pykina, kilo itarimu, kad nuo jo, nes pasiziurejus i piena man tas jausmas pykinimo tik sustipreja. Bet va sviestas tai atvirksciai, man tarsi vaistas, jei skranduka skauda. Bet siaip tik pienas nelabai galima, o pieno produktai tai individualiai... kaip jas gali ar jauciasi.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 12, 20:39)
O tai suri galima? As ryt idarytas paprikas planuoju, tai galvojau kad negalima tarkuot surio  g.gif
O varske su kiausiniene, gi pieno produktas..  g.gif
Ar cia biski nuodemiaujat?  ax.gif

turbut pagal viska - nuodemiauju..
kiek zinau galima ozkos suri, feta suri.
o pieno produktus kaip suprantu jei kas virskina - tai galima.
sunku man atsisakyt varskes, surio..
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 08 12, 21:08)
na cia gi valgom pieno produktus, jei neturim problemu su tuo. o as siandien kaip tik meciau piena, nes mane rytais pykina, kilo itarimu, kad nuo jo, nes pasiziurejus i piena man tas jausmas pykinimo tik sustipreja. Bet va sviestas tai atvirksciai, man tarsi vaistas, jei skranduka skauda. Bet siaip tik pienas nelabai galima, o pieno produktai tai individualiai... kaip jas gali ar jauciasi.

va, mane ilga laika irgi pykino nuo kavos, nzn kodel ja geriau...
Atsakyti
Mane visa vaikyste pykindavo rytais, niekas nerado nuo ko, matyt kazkoks produktas netiko, kuri valgydavau
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 08 12, 21:04)
pasiziurejau tos mergaites video, dzin tos bulves, bet kitam video ji tiesiog ekstazej, kad jai prapuole menstruacijos  blink.gif man tai butu aiskus signalas, kad organizme kazkas netvarkoj, o ji neatsidziaugia  doh.gif  ir siaip visuose video tas negrazus pilvas isverstas ir dar su pirstinem, na nezinau, bet gal jai smegenys jau visai susicukrave

nesuprantu as irgi, ka ji cia bando irodyti... su kokiu pasididziavimu viska pasakoja. figura man tai tragiska, nors ir liekna ji, pilvas irgi uzkliuvo, kad atsikises kazkoks, bet matosi ji pati nuo savo kuno kaip ant sparnu skraido. Ai, tipo ji zaliavalge. tai ir kemsa tuos bananus, nes kaip gi kitaip ta skrandi uzkist... biggrin.gif o nuo tiek vynuogiu tai man dantys su ta sekunde iskristu, fui, net siurpas nuejo schmoll.gif
Atsakyti
labas rytas mergaitės, kertu kiaušius su kalnu daržovių : mėlynas kopūstas, morkos, cukinija.
Pietums įsidėjau salotų su dviem kulšelėm, ir gervuogų indelis prieš treniruotę. vakarienė gaunas 9-10 vakare.nežinąu ką sugalvosiu valgyt... shake reikės gert, nes pilnu skrandžiu miegot eit ... nors atsikėliau alkana, kad ir kalną salotų su sardinėm surijau biggrin.gif

grąžios dienos!
Atsakyti
labas rytas smile.gif

dar straipsniukas.

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 12, 16:36)

nu iš kur traukiat, kad katinam pienas racione turi būti?

akmenys jiems nuo to pieno darosi ir kitos ligos. seniai jau aišku. tik mesk lauk tą pieną! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 08 12, 21:32)
Mane visa vaikyste pykindavo rytais, niekas nerado nuo ko, matyt kazkoks produktas netiko, kuri valgydavau

mane irgi, galou pasakyt visa gyvenima pykino, mokyklos, studiju laikais doh.gif geriau kruva vaistu kad tik galeciau koki gabaliuka suvalgyt
Atsakyti