Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(LumiLumi @ 2013 08 12, 18:07)

na taigi vien tik geros naujienos pas Tave smile.gif o Vokietijoje, patikek, tikrai nemirstam badu ir visko pasirinkimas labai gausus. Ziurek gal kur i Bavarija atvyksi, tai kvieciu iskart i svecius smile.gif kaip ir visas kitas, kas busite kada Miunchene, kvieciu pusryciu ir arbatos!
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 08 12, 17:19)
na taigi vien tik geros naujienos pas Tave smile.gif o Vokietijoje, patikek, tikrai nemirstam badu ir visko pasirinkimas labai gausus. Ziurek gal kur i Bavarija atvyksi, tai kvieciu iskart i svecius smile.gif kaip ir visas kitas, kas busite kada Miunchene, kvieciu pusryciu ir arbatos!

Tai as i Miuncheno klinika tobulintis vaziuosiu bigsmile.gif rezgu minti isimesti lasiniu lotuliukas.gif
Wallis, tai kreipsiuos konsultacijai apie prekybcentriu ir kur mesos gauti bei avokadu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 08 12, 18:07)

Tu tik nesinervuok, skirk sau laiko uztektinai ir viskas bus ciki 4u.gif Sveikata pirmiausia 4u.gif Dziaugiuos, kad viskas neblogai tau klojas, lauksim vestuviu foto thumbup.gif Man darzoves atiduok, as tau lasinius biggrin.gif Suprantu rupesty, nes cia bet kada daktaru salia yra, zinanciu tavo situacija ir t.t., aisku adaptacinio laikotarpio neisvengsi, bet maistas tikrai kaip Wallis sako neblogas 4u.gif O kuriam cia laikui? g.gif
Tu nesijuok, bet katinai pas mane seriami dabar pienu, grynu sviestu, zalia mesyte ar desryte. Eda maziau jau, reciau - matyt uztenka tiek. MB mirsta juoku, kai stoviu tarpdury su poku sviestu ir metau gabalelius katems, o jos kaip isproteje lekia ju paimt ax.gif Vat ir baisu su tom prieglaudom, jauciu jei reikalas prispirs, susirinksiu pati juos blush2.gif Gyvunai mano silpnybe, sirdis plysta matant, kas cia daros su tom katem ir kaip visi galvom linkcioja kaip gerai, kad jos lauke gyvena, peles juk isgaudo - o kad pervaziuota masinu vos ne kasdien kazka matau, ne motais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 08 12, 18:33)
Tai as i Miuncheno klinika tobulintis vaziuosiu  bigsmile.gif rezgu minti isimesti lasiniu  lotuliukas.gif
Wallis, tai kreipsiuos konsultacijai apie prekybcentriu ir kur mesos gauti bei avokadu  lotuliukas.gif

oj, tobulintis cia tikrai yra kur, o ypac jei apie klinikas kalbam smile.gif viskuom padesiu, kuo galesiu smile.gif
Atsakyti
Merginos, ka valgot pusryciams? Su vyru nusprendem maitintis paleo, bet man taip truksta blynu, kosiu ir sumustiniu biggrin.gif
Kukuruzu dribsniai tikriausiai nuodeme? Ane? Be pieno, su sultimis.. Kiausiniai ivairiais budais jau laaaabai pabodo smile.gif
Salotomis kol kas nepasisotinu blush2.gif

Ir kada ateina tas energijos pasidejimas? As vos pasliauziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 12, 17:36)
Man darzoves atiduok, as tau lasinius biggrin.gif
O kuriam cia laikui? g.gif

drinks_cheers.gif
Nezinau dar, tikiuosi labai ilgam nesius. As matai prie tu vaistu prirista ir kas tris menesius reik vaziuot pas gydytoja, kad juos israsytu, tai jei taip ispuls, kad busiu isvykus tai ir dzin, nes MB vistiek negales ju paimti, neduos, ot istatymai doh.gif
Gerai katinai gyvena, as kartais duodu ghee palaizyti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 08 12, 17:39)
oj, tobulintis cia tikrai yra kur, o ypac jei apie klinikas kalbam smile.gif viskuom padesiu, kuo galesiu smile.gif

Aciu, pazadu, labai neikyresiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 12, 18:45)
Merginos, ka valgot pusryciams? Su vyru nusprendem maitintis paleo, bet man taip truksta blynu, kosiu ir sumustiniu biggrin.gif
Kukuruzu dribsniai tikriausiai nuodeme? Ane? Be pieno, su sultimis.. Kiausiniai ivairiais budais jau laaaabai pabodo smile.gif
Salotomis kol kas nepasisotinu  blush2.gif

Ir kada ateina tas energijos pasidejimas? As vos pasliauziu  g.gif

parašyk keletos dienų racioną, ką valgėt. Kodėl tik kiaušiniais mintat, mėsytės visokios kur?
Dar- ar yra sveikatos problemų irgi būtų įdomu sužinoti, nes ir pagal tai reikėtų koreguot meniu.

Lumi, nestresuok, viskas bus OK.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 12 rugpjūčio 2013 - 18:03
Mesyte pietums vakarienei vartojam. Troskinom, kepem su daug darzoviu. Ir man su vakariene bei pietumis bedu ner..
Bet pusryciams tik kiausinius. Keptus su kumpeliu plius darzoves, plakta su svogunu laiskais ir kumpeliu. Labai skirtingais pavidalais, bet kazko truksta.. Zvairuoju i stalciu su miltais vis biggrin.gif
Bet as visa gyvenima "bulkine" buvau, tai gal del to sunkiau persiorientuot... Kol kas dar tik savaite taip maitinames. Bet as grieztai nieko miltinio bulvinio pieninio neimu. Baisiai silpna esu, pabandysiu karta ir mesiu gera reikala.
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 12, 19:26)
Kol kas dar tik savaite taip maitinames. Bet as grieztai nieko miltinio bulvinio pieninio neimu. Baisiai silpna esu, pabandysiu karta ir mesiu gera reikala.

na, kad persiorientuot reikia bent poros- trijų savaičių. Yra ir perspėjama dėl ypatingos savijautos.
Be to, juk nėra jokios prievartos jums taip valgyt, galit likti prie košių ir sumuštinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 12, 18:39)
na, kad persiorientuot reikia bent poros- trijų  savaičių.  Yra  ir perspėjama dėl  ypatingos savijautos. 
Be to, juk nėra jokios prievartos  jums taip valgyt, galit likti prie košių ir sumuštinių mirksiukas.gif

Tai kad senuoju budu maitindamasi visa laika be nuotaikos ir amzinas miego trukumas buvo.
Vyras vis viliojo maitintis sveikiau, zaliavalgiais tapt, bet as mesede, miltine... Sakiau neisgyvensiu... O kai pasidomejau paleo, nutariau pamegint. Tai meginu smile.gif Darysiu viska kad tik energingesne buciau, kraujas geras, gyvenimas irgi, bet va energijos kaip nebuvo taip nebuvo.
Zodziu, draugausim bent jau 30 dienu tai tikrai lotuliukas.gif

Tai ka valgot pusryciams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 12, 18:45)
Tai kad senuoju budu maitindamasi visa laika be nuotaikos ir amzinas miego trukumas buvo.
Vyras vis viliojo maitintis sveikiau, zaliavalgiais tapt, bet as mesede, miltine... Sakiau neisgyvensiu... O kai pasidomejau paleo, nutariau pamegint. Tai meginu smile.gif Darysiu viska kad tik energingesne buciau, kraujas geras, gyvenimas irgi, bet va energijos kaip nebuvo taip nebuvo.
Zodziu, draugausim  bent jau 30 dienu tai tikrai  lotuliukas.gif

kiausiniai visokiai pavidalais, vakar pabandziau omleta su varskes suriu - patiko.
kreveciu, avokado , pomidoru misraine.
silke, burokeliai, svogunai
graikisos salotos
cezario salotos su vista
anksciau valgiau bananu-kokosu blynelius
Atsakyti
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 08 12, 19:45)

kiausinius biggrin.gif na bent jau mano jie visada pusrytiniai, tai kepti, tai virti, tai skystai, tai kietai... su avokadu ir su darzovem. Bandziau blynus kepti is riesutu miltu pora kartu, labai soti nuo ju jauciuosi, bet nelabai prilipo. siaip jei truksta ideju, as ivedu i google paleo breakfast recipes ir paspaudziu, kad rodytu paveiksliukus smile.gif tada daug ideju kyla. siaip va man asmeniskai labai patinka ir labai primena manu kose tai apvirtas kalafioras ir sublenderiuotas su sviesto gabaliuku. pasakiska kose iseina, valgyciau ir valgyciau.
Atsakyti