Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(kustuce @ 2013 08 12, 11:59)
o tai kaip ja isnaikint is burnos, jei yra

mano visos viltis i Paleo.....
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 12, 11:59)
pasiguosk tuom, kad tiems, kurie šią savaitę poilsiaus, bus dar prasčiau.  biggrin.gif

http://www.delfi.lt/...iestas/palanga/

joooo...smagumas toji lietuviska vasarele doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 08 12, 10:59)
boze, as to listerino negaliu i bruna paimt, degina juodai, atrodo, kad burnoje pas mane vien zaizdos, ypac liezuvi stirpiai grauzia...
listerin sakai grauzia rolleyes.gif pabandyk Corsodyl - vat sitas tai eda kaip uz tevyne.
as paprastai nenaudoju jokiu skalavimo skysciu, bet kazkada desnos kilo ir puv
vo ties protinu dantim, tai dusinau Corsodyl ir suveike, nereikejo eit pjaut.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 08 12, 13:06)
joooo...smagumas toji lietuviska vasarele  doh.gif  biggrin.gif

fui, o mes dar planavom i pajuri nulekt, jauciu liksim be juros, nebent rugsejo pradzioje tik del vaiku nuvarziuosim vienai dienai arba dviem

Vakar valgiau sviesta, paprasta ir po gero pusvalandzio visa apatine veido dali, aplink burna, nusejo spuogeliai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 08 12, 13:35)

Vakar valgiau sviesta, paprasta ir po gero pusvalandzio visa apatine veido dali, aplink burna, nusejo spuogeliai  blink.gif

va va, dabar tai po kokio mėnesio pakartok, kad įsitikintum. Matyt, ne tau sviestuką valgyt..
bet tada ir grietinė, bei varškė ne tau...
Papildyta:
http://mokslas.delfi...s.d?id=62061055

kofemanams pasiskaityti.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 12, 13:49)
va va,  dabar tai po kokio mėnesio pakartok, kad įsitikintum. Matyt, ne tau sviestuką valgyt..
bet tada ir grietinė, bei varškė ne tau...

nuo grietines jau pastebejau, kad pucia pilva ir gan stipriai. Tiesa, vakar valgiau bulviu, nedaug, bet teko paragauti, puse dienos pute pilva nenormaliai, nezinojau kur sleptis, garantuoju, kad tai buvo paskutinis kartas, kai turejau bulve savo burnoje doh.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Valgau puse greipfruto, veliau bus melyniu dubenelis, ir dar veliau saukstas kokoso aliejaus ax.gif Pradejau po mazai valgyt ir viska atskirai, kad neskaudetu tos pilvo apacios. Padeda smile.gif Vakar maza bulve, su lupena ir rozmarinu kepta ysimeciau y burna prie salotu - pilvo nepute, skanu buvo, bet daugiau nesinorejo ax.gif
tasa - o tu nieko nieko nevartoji absoluciai? Man taip buvo, kai kontraceptines geriau doh.gif Kai meciau, puse metu isvis bujojo, niekas nepadejo schmoll.gif Kaip tik reikia vengt dantu skalavimo skysciu, nes sunaikina normalia terpe burnoje, nieko saldaus ir su mielem negalima schmoll.gif Siaip bandyciau nusipirkt kuo naturalesne dantu pasta su arbatmedzio aliejum, ar gal net y vandenuka ylasinus pora laseliu skalaut. Ramuneles ramina uzdegimus, medetkos gydo - bandyk kazka is naturaliu. Jokiais budais nebek dantu valytis iskart po maisto, palauk 30-60min. kad seiles naturaliai neutralizuotu visas rugstis. Isvis candida, kad ir kur ji bebutu, yra sunkiai naikinama, reikia kantrybes 4u.gif 4u.gif Butinai probiotiku vartociau, ypac, jei tiek antibiotiku teko priryt 4u.gif
As ir negaliu pirkt darzoviu savaitei schmoll.gif Morkos cia put pradeda po 3 dienu jau biggrin.gif Isvis kitais metais planuojam kraustytis labiau link uzmiescio, tikiuos pavyks sode pasiaugint sau pagrindiniu zalumynu paciai ax.gif
Wallis - tu esi viena is tu laiminguju, kuri turbut neturi alergijos pieno produktams. As sviestuka vartoju, kai noriu vidurius pravalyt - gerai y WC isvaro, kaip koks Lepicol biggrin.gif Ypac ant tuscio skrandzio blush2.gif

As bananu mergaites video daznai ziuriu, nustebau, kad bulviu puoda vakarienei valgo blink.gif

http://www.youtube.c...h?v=DL5K4yP5JW8
Papildyta:
jautiena - 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kaip kiti du paukstukai laikos?Geriau ar ne? g.gif Uzjauciu labai, bet paukstukui dabar geriau, kankinos juk labai verysad.gif
Pas mus nescia kate atklysta y soda - visiskai laukine, ydreske jau karta seriant doh.gif Nezinau, net kaip elgtis su ja g.gif Galvoju, kaciukus gimusius ir pamaitintus 1-2 men. reikes gal paimt ir y prieglauda nuvezt, ar bandyt zmonems atiduot, o mama steriziluot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 12 rugpjūčio 2013 - 13:41
isterinas ir man ziauriai grauzia. skeidziu su vandeniu
Papildyta:
atsidarau vakar zurnala maisto - o ten straipsnis apie d uona, kad ja reik est kuo daugiau! ir piramide - apacioj batonai , balta duona ir miltai. virs ju - kruopos..
doh.gif biggrin.gif
arba jie cia paga lsave nupiese ta piramide, arba tirkai kazkas galvoja unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 08 12, 12:55)
nuo grietines jau pastebejau, kad pucia pilva ir gan stipriai. Tiesa, vakar valgiau bulviu, nedaug, bet teko paragauti, puse dienos pute pilva nenormaliai, nezinojau kur sleptis, garantuoju, kad tai buvo paskutinis kartas, kai turejau bulve savo burnoje  doh.gif

bet kaip faina kad tokie akyvaizdus rezultatai.....
o kiek pries tai laikeisi Paleo?
Atsakyti
pakauste man breketus.. jau maudzia...
kol kas negalesiu valgyt mesos.. tik sriubytes.

jus naudojat poru lapus kur?

kas liecia apsipirkinejimui - tas as net panest negaleciau tiek daug, jei uzsipirksciau savaitei.. unsure.gif anskciau kviesdavau maxima, bet kai neperku ten nieko db tai ir atkrito, nebent vandeni uz 80 lt unsure.gif
o daznai vienoj pardej visko ner. tai kita diena jei nelabai mirtinai reik- vaziuoju i kita. o dar i turgeli, kuris yra kitam rajone nepakeliui. o dar mesos i kita smile.gif
taip ir iseina:)
Atsakyti
Sveikos, merginos.
Jautiena, uzjauciu, suprantu, laikykis mergyt 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As jau po truputeli apsiruosiau savo darbus, pridaviau dokumentus i doktorantura, treciadieni dar atidirbu ir atostogu. Siandien dar vadovas uzsimine, kad sius rudeni mane pas vokiecius stazuotis, tai man lyg paranoja uzejo. Is pradziu pagalvojau kaip reiks vaistus veztis ir paciai durtis, o antra - ka reikes valgyti. Kazkokia keista diena, na buna kai visokios nesamones uzgriuva galva.
As ir toliau dziustu, nebesuprantu, net ir vaisiu bei uogu uzkapodama. Savaitgali dar pasisveriau tai jau 64kg sveriu (numesta 29kg), blogumas tik tas, kad stubura skauda, pratinasi kunas greiciausiai prie kito svorio, juk 7 metus tampiau maisa tauku. Tikiuosi neis blogyn viskas, o tik geryn. Kazin cia tas krebso ciklas pas mane uzsikure... Suku galva, ka cia uzkapot pasidaryt, ziauriai prie lasiniu traukia, o darzoves nelabai g.gif
Liko dvi savaites iki vestuviu ir pradejau nervintis, kosmarus sapnuoju, bijau, kad neatkrisciau su liga (merfio desnis slykstus dalykas).
Dar katinui kazkoks uzdegimas i dantenas uzsiveise, tai dar ta reikes pas veta vezti. Apribojau sausa maista, duodu zalia mesa, tai kailis grazet pradejo, turbut ir gyvuna reiks prie raw mitybos pervesti. Zodziu bus paleo katinas biggrin.gif
Papildyta:
Prispjaudziau ir as i stikline, tai is pradziu ties viduriu viskas susirinko, paskui i pavirsiu isplauke, bet keli siuliukai vos patyse zemyn, aisku ne per visa stiklines auksti. bandysiu dar ryt is ryto pakartoti.
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 12, 13:47)
Pas mus nescia kate atklysta y soda - visiskai laukine, ydreske jau karta seriant doh.gif Nezinau, net kaip elgtis su ja g.gif Galvoju, kaciukus gimusius ir pamaitintus 1-2 men. reikes gal paimt ir y prieglauda nuvezt, ar bandyt zmonems atiduot, o mama steriziluot g.gif

Jeigu i prieglaudele tai geriau i kokia Penkta koja ar pan, nes jie stengiasi isdalinti, o kitos prieglaudos uzmigdo. Idealu butu isdalinti atsakingiems ir geriems zmonems. Pas mane kieme irgi issiputus kate vaiksto, liudna, nes vaikuciu likimas aiskus, kaimynu arsiu yra, o namo nestis neiseina, katinas mano teritorija saugo verysad.gif

Ups, betgi tu ne LT, kaip man cia nesusisviete is karto doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 12 rugpjūčio 2013 - 17:09
QUOTE(kustuce @ 2013 08 12, 14:55)
nuo grietines jau pastebejau, kad pucia pilva ir gan stipriai. Tiesa, vakar valgiau bulviu, nedaug, bet teko paragauti, puse dienos pute pilva nenormaliai, nezinojau kur sleptis, garantuoju, kad tai buvo paskutinis kartas, kai turejau bulve savo burnoje  doh.gif

Aš tai irgi jau žinau, kad nuo kefyro, jogurto ir bulvių žiauriai pilvą pučia. Nuo paprasto sviesto beria žandus, o nuo varškės- po žandikauliais. Už tai nuo ožkytės sūrio viskas ok thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 08 12, 17:15)
Už tai nuo ožkytės sūrio viskas ok  thumbup.gif

Ir man nuo ozkos surio nieko, bet vistiek labai saikingai ji valgau ir retai. Matyt dar paranoja smile.gif
Atsakyti