Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 11, 11:36)
Dekui 4u.gif Smagi kompanija cia, bet ziuriu tikrai bumas paleolisciu nuslugo bigsmile.gif Arba kad atostogos smile.gif

tikrai smagu kai palaikyma jauti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 11 rugpjūčio 2013 - 17:27
QUOTE(taša @ 2013 08 11, 17:48)
noriu paklausti kur daretes tuos tyrimus? valstybinej istaigos ar privaciai? tyria del tu dalyku per paprasta ismatu tyrima, ar reikia kazkokio spec uzsakymo?
noreciau pasidaryti, nes candida itariu turiu zarnyne(skrandyje?) ir burnoje. o ne kaip visos moteriskes anam gale.... unsure.gif

Jei ne paslaptis, kaip pasireiškia ?
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 08 11, 17:37)
Jei ne paslaptis, kaip pasireiškia ?

niezti, degina, patynus lupa, pusleles/spuogeliai atsirado ant lupu.
apnasos baltos..
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 08 11, 16:48)

As esu UK, tai tiesiog per viena kompanija uzsisakiau testa, atsiunte ismatom paimti indely - reikia 3 skirtingu kartu ir sumaisyta, nes ne visur tolygiai bakteriju buna ir kitas buvo kaip per kriminalistu filmus rodo, vidinej zandu pusej ir per dantenas perbraukti tokiu kaip ausu krapstukas pagaliuku, uzdaryt y dezute ir nusiust.
Galejau ir privaciai per daktarus, bet man tai pasirode greiciau ir lengva buvo uzpildyt visa klausimyna.
Atsakyti
Labas rytas,
pas mane irgi buvo kažkas panašaus į stomatitą, tik apnašų nebuvo. Lūpų kampučiai skilinėjo, burnoj žaizdelės, perštėdavo nuolat liežuvį, ypač saldaus užvalgius. Kankinausi apie 2 metus, vaistų visokių, atseit nuo grybo, prigėriau. Tyrimus dariausi ir Kauno g., kur nuo liežuvio pagramdo, ir tyrimų laboratorijoj Antakalnyje, kaip Eglikasz rašė, su ausų krapštukais aplink žandus makalavo. Kauno g. nieko nerado, Antakalny rado atseit padidėję ekoli šiek tiek. Bet jų turi būti, o rado šiek tiek padaugėjusių, tai galvojo nuo jų, vėl antibų prigėriau verysad.gif Nieko aišku jie nepadėjo. Kažkiek padėdavo skalavimas su soda. Visokių skalavimo skysčių iš vaistinės išbandžiau ir šūds. O galiausiai Listerin nusipirkau, ir ką, kuo puikiausiai dabar thumbup.gif Nė nepajaučiau, kaip viskas praėjo thumbup.gif
Atsakyti
internete plauko toks kandida testas
"i stikline vandens ispjauti surinkus kuo daugiau burnoje seiliu ir laukti. po 15-30 minuciu ziureti kas bus. jei seiles virsuje ramiau tupi- ok, jei nuvaziuoja i dugna ir dugne tupi- ok, jei susirenka viduryje ir tupi- ok. va, o jei nutysta kaip siulai i apacia ir tai laikosi- geras candida albicans pozymis. nera 100% testas, bet pasako aiskiai."
spjoviau , -jokių siūlų schmoll.gif
pabandykit, parašykit
Atsakyti
Kažkur lyg buvo parašyta, kad ryte, nieko nevalgius ir negėrus, reik spjaudyt smile.gif Arba aš maišau kažką
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 08 10, 15:03)
a cia kurioj saly?...
as Airijoj. baisiausia kaip vaikai yra maitinami. jo mama yra aukle ir savo namuose priziuri du mazamecius (3m ir 4m). pasibaisejus ziurejau kaip riebaluose isvire jiems kokteiliniu desreliu (mazytes tokios) ir bulviu cipsu. vaikai sukimse ta bruda uzsigere limonadu ir gavo desertui po du sausainius su sokoladu.
sudalyvavom krykstynose. po apeigu jo brolio namuose buvo "baliukas". cia gimines susiveze visus vaikus, daug maziuku ir velgi visi buvo maitinami cipsais ir tom desrikem is pjuvenu ir saldesiais: keksiukai, sausainiai. suauge dar isideda kokia salota ar ka, bet irgi keptos bulves nr1 darzove. niekam nieko nesakiau, tegu sau gala gauna...

nemiegojau visa nakti... gal kas atsimenat minejau kazkada, kad tris sergancius paukstulius turiu. tebeserga dar, bet jau vienu maziau... pats brangiausias is ju vakar nusibaige. ir taip kvailai. as ji pasigavau, kad kojytes apziuret, gal kremuko uzdet ir siaip padeti ivertint, o jis pasimuiste ir uzkabino zvyna-shasha ant vienos kojytes uz sparno ir nusilupo ji. pasipyle kraujai, stabdziau, stadziau ir nepavyko man sustabdyt kraujavimo ir pasimire verysad.gif verysad.gif pries tai dar vis krutejo, lese gere, tik tos kojos supuve tokios buvo, matesi, kad skaudancios, nes mazai vaiksciojo, dar butu tupinejes jei ne mano perdetas rupestelis... jauciuosi kaip ji pribaigusi, zudike... zliumbiau vakar nesustodama, iki 2val nakties ukciojau. MB vis guode guode, tai bepigu zliumbti kai yra kas guodzia. kaliau 100gr kad miegot, ne velnio nesuveike... reik dabar bandyt kazkaip uzsimigdyt, bet neiseina durnos smegenines isjungt, vis tas paukstulis i ja lenda verysad.gif verysad.gif na pasiguodziau, bet nelengveja man nuo to, reik islaukt... niekas dabar nerupi ir niekas neidomu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 12 rugpjūčio 2013 - 08:28
Vargšė, jautiena, na ką padarysi, lai skraido tavo paukštulis rojaus soduose... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 12, 07:01)
internete plauko toks kandida testas
"i stikline vandens ispjauti surinkus kuo daugiau burnoje seiliu ir laukti. po 15-30 minuciu ziureti kas bus. jei seiles virsuje ramiau tupi- ok, jei nuvaziuoja i dugna ir dugne tupi- ok, jei susirenka viduryje ir tupi- ok. va, o jei nutysta kaip siulai i apacia ir tai laikosi- geras candida albicans pozymis. nera 100% testas, bet pasako aiskiai."
spjoviau , -jokių siūlų  schmoll.gif
pabandykit, parašykit

jo zinau si testa. tik skaiciau kad laukt reik vos pora min - man taip ir buvo. nutyso per pora min.

Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2013 08 12, 06:24)
Labas rytas,
pas mane irgi buvo kažkas panašaus į stomatitą, tik apnašų nebuvo. Lūpų kampučiai skilinėjo, burnoj žaizdelės, perštėdavo nuolat liežuvį, ypač saldaus užvalgius. Kankinausi apie 2 metus, vaistų visokių, atseit nuo grybo, prigėriau. Tyrimus dariausi ir Kauno g., kur nuo liežuvio pagramdo, ir tyrimų laboratorijoj Antakalnyje, kaip Eglikasz rašė, su ausų krapštukais aplink žandus makalavo. Kauno g. nieko nerado, Antakalny rado atseit padidėję ekoli šiek tiek. Bet jų turi būti, o rado šiek tiek padaugėjusių, tai galvojo nuo jų, vėl antibų prigėriau  verysad.gif  Nieko aišku jie nepadėjo. Kažkiek padėdavo skalavimas su soda. Visokių skalavimo skysčių iš vaistinės išbandžiau ir šūds. O galiausiai Listerin nusipirkau, ir ką, kuo puikiausiai dabar  thumbup.gif  Nė nepajaučiau, kaip viskas praėjo  thumbup.gif

mhm, as jau metus kankinuosi su tuo. vis i Kauno g. eidavau. israsydavo antigrybiliniu ir tiek. sako pagerk - grisk paziuresim. grisdavau - ir pati pajausdavau ar man yra ar ne. net be tyrimu.
kartais rasdavo mieliagrybiu mazai(kas yra normalu atseit), tada neskirdavo vaistu.
bet kazkur cia SM skaiciau kad bet kokiu atveju po vaistu bus neigaiamas atsakymas..
nuejau i dermatologijos skyriu Kairiukscio g , tai nustebo kaip mane gyde(karta i savaite), sako cia profilaktiskai.. zodziu jei ka - eisiu tik cia
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 08 12, 08:27)
as Airijoj. baisiausia kaip vaikai yra maitinami. jo mama yra aukle ir savo namuose priziuri du mazamecius (3m ir 4m). pasibaisejus ziurejau kaip riebaluose isvire jiems kokteiliniu desreliu (mazytes tokios) ir bulviu cipsu. vaikai sukimse ta bruda uzsigere limonadu ir gavo desertui po du sausainius su sokoladu.
sudalyvavom krykstynose. po apeigu jo brolio namuose buvo "baliukas". cia gimines susiveze visus vaikus, daug maziuku ir velgi visi buvo maitinami cipsais ir tom desrikem is pjuvenu ir saldesiais: keksiukai, sausainiai. suauge dar isideda kokia salota ar ka, bet irgi keptos bulves nr1 darzove. niekam nieko nesakiau, tegu sau gala gauna...

nemiegojau visa nakti...

4u.gif et.. nu bet dar 2 liko, gal pasveiks jie 4u.gif

jo, as ir cia neseniai buvau sveciuose, kur vaikam 4,3 ir 1, 4 metuku. tai buvau pakraupus irgi...kai jie ede cipsus nuo stalo! sedi tas mazas ant mamos keliu ir siekia dubeni su cipsais, as norejau pastumt ji, ka d neimtu, ziu - mama pristumia jam! doh.gif 1, 4 metu vaikelis, kur dar pienuku turi maitintis! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
lamba diena,

issiviriau buroku, maisysiu su silkute ir svogunais..nes duonps nevartoju.
Pasiruosiau ryt pietus i darba-ketvirtis kalafioro, 5skilteles cesnako, svogunas, cukinija, puse paprikos, dvi morkos,ir lasinuku kaimisku rukytu teturiu, betuztat naminiu- 70 gr.imeciau i visa marmalyne.

Tuo metu smiksavau prieskonius ir maniau pusryciams cukinija pasikepsiu apvoliojus..anksciau su dziuveseliais darydavaus, tai blyn persudziau...kita keptuve kepu- sudege..nu neimanoma valgyt, keliavo i siuksliadeze.. doh.gif
sedziu alkana, einu kreveciu astriu pasikaitinsiu.. ir vandenuko pagert, surumui nuplaut..

vakarienei zuvyte kepsiu..su zaliom darzovem turbut..
Ka gi vel i virtuve, krevetintis, tada misraine pjaustytis..ech ir vel ner kada sau laiko skirt.. biggrin.gif

Jautiena uzjauciu, as ir del savo hamiako zliumbiau ilgiau ir toliau nei matoma...
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 08 12, 09:31)
lamba diena,

issiviriau buroku, maisysiu su silkute ir svogunais..nes duonps nevartoju.
Pasiruosiau ryt pietus i darba-ketvirtis kalafioro, 5skilteles cesnako, svogunas, cukinija, puse paprikos, dvi morkos,ir lasinuku kaimisku rukytu teturiu, betuztat naminiu- 70 gr.imeciau i visa marmalyne.

Tuo metu smiksavau prieskonius ir maniau pusryciams cukinija pasikepsiu apvoliojus..anksciau su dziuveseliais darydavaus, tai blyn persudziau...kita keptuve kepu- sudege..nu neimanoma valgyt, keliavo i siuksliadeze.. doh.gif
sedziu alkana, einu kreveciu astriu pasikaitinsiu.. ir vandenuko pagert, surumui nuplaut..

vakarienei zuvyte kepsiu..su zaliom darzovem turbut..
Ka gi vel i virtuve, krevetintis, tada misraine pjaustytis..ech ir vel ner kada sau laiko skirt.. biggrin.gif

Jautiena uzjauciu, as ir del savo hamiako zliumbiau ilgiau ir toliau nei matoma...

patikek, pati buvau savaite namie ir 'nieko neveikiau' - ir tai- gaminau 3 kartus i diena. kol sugalvoji ka, kol pasidarai, ziek per purycius reik ir apie vaakriene galvot, istraukt koki gabala is saldykles. jei - ne - panika, ka cia est?!
i parduotuves siunciausi visus, kai pati negalejau, po du kartus ejo.. o dar musu rimi toks sudinas, kad ten nieko ner! reikes pedint iki toliausio..sedi lauki(vakar vakarien pa gaminau tik 9 val del to)

ziek jau ir prietus atejo, vel prie puogu. o karstis, pati karsciuoju... doh.gif
gerai MB kokiu ryziu /grikiu isvirt vis lengviau
zodziu gerai gyventi yra prabanga smile.gif
Atsakyti