na sunku atsakyti vienareikšmiškai, nes tai gali būti prostaglandinų disbalanso pasekmė (kai mityboje daug Omega6), gali būti problema stubure, 3 krūtinės slankstelyje, o ir kandida gali reikštis šitaip. Dar gali būti reakcija į pelėsius. Tegu pasiinhaliuoja arbatmedžio aliejumi, senai būtų pasveikusi. Paprastai trijų dienų per akis.
Vyrui kažkada buvo, tai greit susitvarkė.
Katinone, kaip sekasi, gal anglių trūkumas reiškiasi?
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 10, 18:49)
Katinone, kaip sekasi, gal anglių trūkumas reiškiasi?
Aciu uz rupesti Nezinau, kaip jis turetu reikstis Jauciuosi puikiai. Nukrito 2kg.Miegu nuostabiai. Jau dvi sav. kaip paleo, bet su varske ir grietine, bei nedideliais nukrypimais(obuolys ar kriause vis isoka burnon ) Saldesiu ar miltiniu nenoriu visai. Laukiu vis kada cia tas angliavandeniu badas apsireiks, bet kaip ner, taip ner
vaisiai paleo mityboj leidziami. kodel ju valgyma vadinat nukrypimu. as valgau ryte vaisius ir nesuku galvos.
QUOTE(katinone @ 2013 08 10, 23:27)
Aciu uz rupesti Nezinau, kaip jis turetu reikstis Jauciuosi puikiai. Nukrito 2kg.Miegu nuostabiai. Jau dvi sav. kaip paleo, bet su varske ir grietine, bei nedideliais nukrypimais(obuolys ar kriause vis isoka burnon ) Saldesiu ar miltiniu nenoriu visai. Laukiu vis kada cia tas angliavandeniu badas apsireiks, bet kaip ner, taip ner
OHO, kaip šaunu, matyt tvirtai nusprendei atsikratyti savo riebaliukų. Tegu ir toliau taip būna
O kaip tau tavo nauja mityba- prie dūšios?
Papildyta:
QUOTE(ativas @ 2013 08 11, 04:17)
vaisiai paleo mityboj leidziami. kodel ju valgyma vadinat nukrypimu. as valgau ryte vaisius ir nesuku galvos.
Taip, paleo vaisiai leidžiami, tačiau kai žmogus turi antsvorį, dažniausiai jo organizmas važiuoja tik ant angliavandenių, ir nepersijungia ant riebalų deginimo, todėl norint jį priversti naudoti kitą energijos rūšį tenka apriboti angliavandenius, ypač vaisius.
Matyt Katinone juos valgo tikrai su saiku, kad riebaliukai vis vien tirpsta. O kai kam tai būna didelis stabdys.
Sveikutes
Sedindriuke pakalbino mane Nusprendziau ir cia siek tiek parasyt Dirbu chaotiskas pamainas, visada paskaitau, bet ne visada pavyksta ysiliet y diskusijas - rodos rasai, rasai, o po to paimi ir istrini
Mityba mano dabar kaip ir ne paleo Needu saldainiu, tortu, sausainiu ir t.t., bet paskutiniu metu negaliu tiesiog prisiverst valgyt mesos, kiausiniu Gal sutapimas, gal ir ne, bet ir pilvo apacia nustojo skaudet, kai ju nevalgau ir gyvuliniu riebalu nevartoju, tik kokoso alieju ir avokada.
Ka tik skaniai papusryciavau - avokadas, salotu lapai yvairus, melyniu sauja, viskas paskaninta 1/3 apelsino sultim su druskyte ir pipiriukais
Kavos puse puoduko taip ir paliko stovet, nesinori
Pietums bus salotos su ozkos suriu, vakarienei skumbres turiu
Tai va taip ir gyvenu, dziaugiuos uz visas, kuriom sveikatyte gereja, kas minusiukus matot
Turbut teks man ciuozt atgal y Seltono temuke
Beje dariaus tyrimus is ismatu del candidos, parazitu, zarnyno pralaidumo - visi neigiami ats. gryzo Taip ir nesupratau, ko ta pilvo apacia tiek skaudejo Teks gal eit skrandzio dar tirtis ir organu echoskopijai - nezinau net
Sedindriuke pakalbino mane Nusprendziau ir cia siek tiek parasyt Dirbu chaotiskas pamainas, visada paskaitau, bet ne visada pavyksta ysiliet y diskusijas - rodos rasai, rasai, o po to paimi ir istrini
Mityba mano dabar kaip ir ne paleo Needu saldainiu, tortu, sausainiu ir t.t., bet paskutiniu metu negaliu tiesiog prisiverst valgyt mesos, kiausiniu Gal sutapimas, gal ir ne, bet ir pilvo apacia nustojo skaudet, kai ju nevalgau ir gyvuliniu riebalu nevartoju, tik kokoso alieju ir avokada.
Ka tik skaniai papusryciavau - avokadas, salotu lapai yvairus, melyniu sauja, viskas paskaninta 1/3 apelsino sultim su druskyte ir pipiriukais
Tai va taip ir gyvenu, dziaugiuos uz visas, kuriom sveikatyte gereja, kas minusiukus matot
Beje dariaus tyrimus is ismatu del candidos, parazitu, zarnyno pralaidumo - visi neigiami ats. gryzo Taip ir nesupratau, ko ta pilvo apacia tiek skaudejo Teks gal eit skrandzio dar tirtis ir organu echoskopijai - nezinau net
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 11, 09:52)
OHO, kaip šaunu, matyt tvirtai nusprendei atsikratyti savo riebaliukų. Tegu ir toliau taip būna
Nuspresti tai as seniai nusprendziau, ir daryti bandziau (pagrinde pagal Ozava), bet kad kancia man budavo vien tas koses valgyt. Svoris, aisku, pakrisdavo gerokai, bet as be mesos negaliu... Ir saikingai as jos negaliu (t.y. pora kartu per sav.), man jos reik kas dien, kad normaliai jausciaus. Visi aplink zino, kad saldainiais ar tortu manes nepavaisins. Jei nori pamalonint - nesk namines desrytes Taigi sita mityba man tiesiog balzamas sirdziai - valgai kepta vista su kalnais darzoviu skanuteliu (cia vakar dienos pietus-vakariene), megaujies ir dar dziaugies, kad visai nenukrypsti nuo mitybos, kuri turi padaryt tave tokia, kokios jau seniai saves nematei. Nu stebuklas lygioj vietoj Net ir draugas mano gundos tokiai "dietai" O jam numest tai oho ho kiek reiketu (kokiu 50 kilu tai kaip minimum). As labai nebruku, tik siaip sneku, kaip cia skanu, gerai ir visai nesunku Manau suveiks.
Vienas is sunkesniu dalyku yra neuzkandziavimas. Ne tai, kad as noreciau labai valgyt ir kankinciaus, bet netycia suvalgai kazka, o paskui susizgrimbi, kad visai nenoreta to kazko i burna det, bet automatiskai kazkaip tai atsitiko. Manau, kad su laiku atsikratysiu to automatizmo kist i burna, jei yr ant stalo.
Del svorio, tai pirma sav. nenukrito nei gramas, o vakar uzlipau ant svarstykliu ir ups - 2kg minus. Nuotaika tik op ir skrajoja palubej ir nusileist net neketina O dar esu pries pat menesines! Tai tokie svorio pokyciai labai dziugina. Tik iskilo klausimas, jei ir toliau kris, tai gal reikia pradet bent jau minimaliai pasportuot, kad raumenu neprarasciau, kuriu ir taip ne milijonai (darba dirbu sedima, iki jo toli (100km) vaziuoju masina (irgi sedziu) , tai fizines veiklos pas mane tik savaitgali darze...
As suprantu, kad pasportuot ir sieip nepakenktu, bet klausiu ar reikia butent raumenuku nepraradimo tikslu
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 11, 10:50)
Sveikutes
Sveika, aš jau kaip ir pasigedus buvau
Mano nuomone, tau vis dar trūksta virškinimo fermentų mėsai virškint, ir iš to ir nenoras mėsos ir tie skausmukai žarnyne.
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 11, 10:50)
Sveikutes
Sveika vėl pasirodžiusi!
QUOTE(katinone @ 2013 08 11, 11:53)
Net ir draugas mano gundos tokiai "dietai" O jam numest tai oho ho kiek reiketu (kokiu 50 kilu tai kaip minimum). As labai nebruku, tik siaip sneku, kaip cia skanu, gerai ir visai nesunku Manau suveiks.
suveiks ir dar kaip suveiks, išsigąs, kad sukūdus, jo, storo, nepaliktum, o kai abu vienodai valgysit, tai ir užkandžiavimų nebeliks ir "pavojingų" produktų namuose mažiau velsis.QUOTE
Vienas is sunkesniu dalyku yra neuzkandziavimas. Ne tai, kad as noreciau labai valgyt ir kankinciaus, bet netycia suvalgai kazka, o paskui susizgrimbi, kad visai nenoreta to kazko i burna det, bet automatiskai kazkaip tai atsitiko. Manau, kad su laiku atsikratysiu to automatizmo kist i burna, jei yr ant stalo.
įprasi, o dabar- nelaikyk ant stalo, mažiau pagundų bus, kol susirasi tai ir prisiminsi, kad lyšnas insulino išskyrimas tau visai nereikalingas..QUOTE
Del svorio, tai pirma sav. nenukrito nei gramas, o vakar uzlipau ant svarstykliu ir ups - 2kg minus. Nuotaika tik op ir skrajoja palubej ir nusileist net neketina O dar esu pries pat menesines! Tai tokie svorio pokyciai labai dziugina. Tik iskilo klausimas, jei ir toliau kris, tai gal reikia pradet bent jau minimaliai pasportuot, kad raumenu neprarasciau, kuriu ir taip ne milijonai (darba dirbu sedima, iki jo toli (100km) vaziuoju masina (irgi sedziu) , tai fizines veiklos pas mane tik savaitgali darze...
As suprantu, kad pasportuot ir sieip nepakenktu, bet klausiu ar reikia butent raumenuku nepraradimo tikslu
viską suspėsi, va aptirps lašinukai, prisigamins energijos, nebenusėdėsi vietoj, tada ir pirmyn. Raumenukai neišnyks, nes kasdien valgai baltymo. O nuotaiką ši mityba tikrai gerina- eini ir dainuoji
Dekui Smagi kompanija cia, bet ziuriu tikrai bumas paleolisciu nuslugo Arba kad atostogos
voresta - gali but. Bandysiu kolkas 2-3 kartus per savaite ir ziuresim, kas bus, kitom dienom - zuvis ar juru gerybes. Nezinau net, kas cia yra. Geriu Bio Gest
http://www.amazon.co...ywords=bio gest
Galvoju geriau reciau, bet kokybiskai ir svarbios - kepeneles, sirdeles, negu koks kiaulienos gabalas su taukais
Tikekimes su laiku susitvarkys
voresta - gali but. Bandysiu kolkas 2-3 kartus per savaite ir ziuresim, kas bus, kitom dienom - zuvis ar juru gerybes. Nezinau net, kas cia yra. Geriu Bio Gest
http://www.amazon.co...ywords=bio gest
Galvoju geriau reciau, bet kokybiskai ir svarbios - kepeneles, sirdeles, negu koks kiaulienos gabalas su taukais
Tikekimes su laiku susitvarkys
QUOTE(" voresta " @ 2013 08 11, 02:52)
Taip, paleo vaisiai leidžiami, tačiau kai žmogus turi antsvorį, dažniausiai jo organizmas važiuoja tik ant angliavandenių, ir nepersijungia ant riebalų deginimo, todėl norint jį priversti naudoti kitą energijos rūšį tenka apriboti angliavandenius, ypač vaisius.
Matyt Katinone juos valgo tikrai su saiku, kad riebaliukai vis vien tirpsta. O kai kam tai būna didelis stabdys.
cia matyt kaip kam, visi mes vaisius valgom ir daug sakyciau, bet svoris krenta. visiems. as pati ir dziovintas datules ir abrikosus su arbata uzkandu.
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 11, 03:50)
va man tas pats ir mesos nesinori, karta per savaite kartais geriausiu atveju. bet juros gerybes galiu kas diena.
QUOTE(Egliukasz @ 2013 08 11, 09:50)
Sveikutes
noriu paklausti kur daretes tuos tyrimus? valstybinej istaigos ar privaciai? tyria del tu dalyku per paprasta ismatu tyrima, ar reikia kazkokio spec uzsakymo?
noreciau pasidaryti, nes candida itariu turiu zarnyne(skrandyje?) ir burnoje. o ne kaip visos moteriskes anam gale....