Labutis
Noriu ir as pasipasakoti
Tai va,
susidomejau ekonomika,kaip cia kai kurios vadina,susirgau ekonomikos liga
ir labai delto dziaugiuosi,parasysiu ka as darau gero sau ir motulei gamtai:
1.naudoju tik ekologiska kosmetika
2.stengiuosi pirkti tik ekologiska maista,zinoma ne visada iseina,nes siuo metu gyvenu ne LT. tai sunku pasitiketi sertifikatais kurie cia dedami ant pakuociu.
3.bandau ir stengiuosi pakeisti buitines priemones i ekologiskas,bet cia mano zinios nera placios.
4.Labai noreciau rusiuoti siuksles ,bet namiskiai tik juokiasi is manes,bet as bent surenku popieriu ir plastika ir nuvezu i supirktuve,bet labai noreciau normaliai pradet rusiuot
5.negeriu vandens is buteliuku,nusispirkau Brita filtra,tik noreciau informacijos is mamyciu ,kurios zino ar vanduo geras is tokiu filtru
6.maudausi tik duse.
7.bandau taupyt elektra,bet tada tenka lakstyt paskui namiskius ir isjungineti sviesas
,bet as neprarandu vilities ,kad kada nors ikalsiu jiem i galvas jog reikia gyventi ekonomiskiau ir ekologiskiau.
Tai tiek butu is mano gyvenimo su ekologija
Papildyta:
QUOTE(valkiria @ 2009 04 19, 00:38)
Labai neblogai kavą ar arbatą užsiplikyti į termosą - nereikėtų kaskart kaisti virdulio, kad ir koks jis bebūtų. Su kava pati taip ir darau, o arbatą mėgstu ir šaltą. Kas rytą užplikau termosiuką kavos ir pasidarau gerą litrą arbatos.
O cia tai gera ideja
,reikes ir man taip daryti. Tik isivaizduoju sveciu veido israiskas,kai pili jiem kava arba arbata is termosu
Mazai kas supranta ,jog taip taupoma elektra ir tuo tarpu padedama gamtai ir savo piniginei