Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

QUOTE(vaičičeku @ 2013 08 31, 10:44)
Sveikos mergaitės, ką tik parvažiavau namo po OP. Turiu pasakyti kad visai nebaisu buvo. Kas dėl narkozės tai jei nežinočiau tai išvis neįtarčiau kad ją turėjau, jokių požymių. Na krūtinė tai kaip traktoriaus pervažiuota, bet kol nejudi tai nieko ir nesijaučia. Sunkiau su rankyčių judesiais, bet kai šiandien ištraukė drenus tai tikrai daug lengviau, nebedirgina ten viduje. Neskauda. Implantai anatominiai Allergan 350cc pilno aukščio, vidutinės projekcijos. Ant manęs 179cm ūgio tai B dydis kolkas atrodo. Norėjau natūralių, nedidelių kaip kad atrodžiau su vatinėm liemenėlėm. Tai vat taip. WC sunkiau buvo susitvarkyt...vakare dukra atėjo, padėjo biggrin.gif . Na o šiandien visai viskas čiki. Bet gulėjimas ant nugaros tai jau problema.....skaudėjo nugarą, ne krūtis biggrin.gif . Atsikeliu, pasėdžiu, vakarop pavaikščiojau, ir taip ir anaip, kėdėj sėdėjau kol susiruošiau miegot nes tikrai skaudėjo nugarą. Gavau miegeliui vaistukų, tai kaip kūdikis išsimiegojau. nežinau kaip dar 3 sav tik ant nugaros pratempt reikės.

Sveika,

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Opas ką dareisi?
Atsakyti
QUOTE(Angelique @ 2013 08 31, 14:55)
Sveika,

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Opas ką dareisi?

Pas Dr.Vikšraitį. Kol miegojau namo grįžus baigėsi nuskausminamūjų veikimas, tai iš lovos ilgai užtrukau kol išsiverčiau. Bet jau vėl gerai po 1g Paracetamolio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaičičeku: 31 rugpjūčio 2013 - 18:12
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 12, 11:46)
Man ne padidinti krūtinę reiktų, o netgi sumažinti. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , o vaizdelis ne koks, nes iškart matosi, kad silikonai, toks nenatūralumas iškart krenta į akį, papuliai tokie nenukarę, kaip 2 kamuoliukai, tikri papai būna bent kažkiek nukarę, na žodžiu.. Aš už natūralumą. thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaičičeku: 02 rugsėjo 2013 - 16:32
as niekada nebusiu uz nukarusius papus lotuliukas.gif daug mergin su naturaliom krutinem yra staciom,nei kiek nenukarusiomis.mano pries op irgi nebuvo pakritusi,jai pirsta padedi po krutine ir jo nesimato,tai man grozio nesuteikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 09 03, 08:13)
as niekada nebusiu uz nukarusius papus lotuliukas.gif  daug mergin su naturaliom krutinem yra staciom,nei kiek nenukarusiomis.mano pries op irgi nebuvo pakritusi,jai pirsta padedi po krutine ir jo nesimato,tai man grozio nesuteikia biggrin.gif

Sutinku, nėr tame grožio. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

Nedalyvauju aš pokalbiuose, bet daug skaičiau jūsų pasisakymų (ir sakyčiau, kad man tai sunku čia visur sekti temas).
Ką norėjau pasidalinti - šiandien man buvo atlikta operacija, po kurios atsibudusi aš verkiau! Ir tikrai ne iš skausmo, o iš laimės - kad nereikės dėtis nepatogių storų liemenėlių, kad galiausiai nebus graudu žiūrėti į veidrodį, kad skausmas yra žiauriai minimalus (greičiau tempimas ir tiek) ir kad aš sugebėjau nugalėti visus ,,ne, gal nereikia"! Todėl visas, kurios ketina tai daryti, noriu tik padrąsinti ir pasakyti ,,Nebijokite, darykitės!", o visas, kurios jau pasidarė, noriu pagirti ir pasakyti, kad jūs šaunuolės gražuolės wink.gif

Visoms sveikatos ir džiaugsmo maigant savo papulius wub.gif

P.S. Pas gydytoją D.R. tikrai niekas nepopina, ten man norėjosi šiltesnio kontakto.
Atsakyti
gazeliuke sveikinimai 4u.gif as taip pat turiu drauge,kuri planuoja,bet vis atlekia,as sakau drasiai,neverta atidelioti,jai turit galimybe,darykites mirksiukas.gif as dabar gailiiuos,kad tiek norejau ir laukiau 4u.gif po velniu,gyvenam tik karta biggrin.gif sakai nepopino?o pas kakary popino kaip lelte,sakau,net nepagalvociau,kad as lietuvoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 09 05, 23:00)
gazeliuke sveikinimai 4u.gif as taip pat turiu drauge,kuri planuoja,bet vis atlekia,as sakau drasiai,neverta atidelioti,jai turit galimybe,darykites mirksiukas.gif  as dabar gailiiuos,kad tiek norejau ir laukiau 4u.gif  po velniu,gyvenam tik karta biggrin.gif sakai nepopino?o pas kakary popino kaip lelte,sakau,net nepagalvociau,kad as lietuvoj 4u.gif

Ačiū, Dakota24! Sveikinimai didžiausi ir tau drinks_cheers.gif Jau dabar man drabužiai visai kitaip žiūrisi ant manęs ir tas yra labai labai gerai wink.gif

Kaip jautiesi?

Nepopino, net apsvaigusią paleido, gerai, kad nuo laiptų nenučiuožiau, nes gi niekas nelydėjo...Ten viskas labai žaibiškai, strateguotai, atrodo, kad labai daug operacijų turi. Bet gydytoju nesiskundžiu, profesionalas patikimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gazeliuke: 05 rugsėjo 2013 - 22:27
jau du menesiai po op 4u.gif jauciuosi tikrai labai gerai,beveik neskaudejo,tik ryte budavo sunku is lovos islipti,tai vyras pasodindavo biggrin.gif kaip tai?tai po kiek laiko po op tave paleido?mane operavo 12 valanda,tai sekancios dienos po piet paleido mirksiukas.gif o personalas tobulas,kavyte nese y lova,maista is ciliako uzsakinet dave,nu zodziu,vis klausdavo ar ko nereikia,ar ko netruksta...buvau labai patenkinta mirksiukas.gif kokius impalntus dejaisi?as 400cc apvalius,vaizdelis tobulas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2013 09 06, 09:59)
jau du menesiai po op 4u.gif  jauciuosi tikrai labai gerai,beveik neskaudejo,tik ryte budavo sunku is lovos islipti,tai vyras pasodindavo biggrin.gif  kaip tai?tai po kiek laiko po op tave paleido?mane operavo 12 valanda,tai sekancios dienos po piet paleido mirksiukas.gif  o personalas tobulas,kavyte nese y lova,maista is ciliako uzsakinet dave,nu zodziu,vis klausdavo ar ko nereikia,ar ko netruksta...buvau labai patenkinta mirksiukas.gif kokius impalntus dejaisi?as 400cc apvalius,vaizdelis tobulas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kaip tau faina jau thumbup.gif Na aš šiandien jaučiuosi, kaip gerai gerai aptrankyta ir pykina nuo ryto schmoll.gif Mane irgi operavo12.30 ir paleido 16.00, gavau tik vandens atsigerti lotuliukas.gif
Aš dėjausi fiziologiniu skysčiu pildomus, man sutalpino 225 cc (pase toks įrašytas skaičius, tai gal čia tiek, nežinau blush2.gif , nes daugiau sakė visiškai neįmanoma man, nes nėra kaip ir kur (viršutinė mano dalis labai sausa, kūda ir siaura), bet man užtenka, daugiau ir nenorėjau.
Atsakyti
tai pati turbut coliuke mirksiukas.gif o kaip del riplingo?nes su fiziologiniu manau nemaza tikimybe jam,o jai dar pas tave mesytes nera...o gal kaina pigesne jai nebuvo paros laiko klinikoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazeliuke @ 2013 09 06, 11:26)
O kaip tau faina jau  thumbup.gif  Na aš šiandien jaučiuosi, kaip gerai gerai aptrankyta ir pykina nuo ryto  schmoll.gif  Mane irgi operavo12.30 ir paleido 16.00, gavau tik vandens atsigerti  lotuliukas.gif
Aš dėjausi fiziologiniu skysčiu pildomus, man sutalpino 225 cc (pase toks įrašytas skaičius, tai gal čia tiek, nežinau  blush2.gif , nes daugiau sakė visiškai neįmanoma man, nes nėra kaip ir kur (viršutinė mano dalis labai sausa, kūda ir siaura), bet man užtenka, daugiau ir nenorėjau.

Sveika o kokios sudejimo pati esi, koks ugis svoris, kokia tau gydytojas krutine baze ismatavo, kad tik tiek tilpo??idomu
Atsakyti