Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

Sveikos,
Susigalvojau ir aš pasididinti savo spuogus. Sakiau gyvenime to nedarysiu, bet taip užkompleksavau dabar kad reikia ir viskas. Noriu pilno B,na gal tarp B ir C. Ūgis 179cm, svoris 65, bazę 13,5cm. Daktaras siūlo 350cc ml anatominius,galvoju ar nebus per dideli? Kitas dalykas po 9 dienų turiu grįžti į
darbą....darbas nėra labai fizinis, bet karts nuo karto rankeles pakilnot reikia
Atsakyti
kas del ranku kinojimo,tai nelabai gerai po 9 dienu jas kilnoti schmoll.gif o del impantu su tokia baze,tavo ugiu tai manau,kad tikrai nebus per dideli,ziurek kad po to nesakytum,kad mazoki biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif ,jau metai kaip skaitau ir seku visas temutes apie(.)(.) didinima.Negaliu atsidziaugti,kad ir man pagaliau 4u.gif arteja laimingoji data,t.y op 09.10 .Darysiuos pas gyd.Maslauska, anatominiai 295cc ,ugis 163, svoris 50,po krutine 70cm.Tik nervuojuos del dydzio,ar cia bus C,gal kas gali parasyti? blush2.gif (uzmirsau is dziaugsmo per konsultcija) Negaliu patiketi,kad ir as turesiu moteriska krutine(kurios gamta laaabai pagailejo) ir ne bet kokia,o grazia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sarutele @ 2013 08 23, 23:03)
Sveikutes smile.gif ,jau metai kaip skaitau ir seku visas temutes apie(.)(.) didinima.Negaliu atsidziaugti,kad ir man pagaliau 4u.gif  arteja laimingoji data,t.y op 09.10 .Darysiuos pas gyd.Maslauska, anatominiai 295cc ,ugis 163, svoris 50,po krutine 70cm.Tik nervuojuos del dydzio,ar cia bus C,gal kas gali parasyti? blush2.gif  (uzmirsau is dziaugsmo per konsultcija) Negaliu patiketi,kad ir as turesiu moteriska krutine(kurios gamta laaabai pagailejo) ir ne bet kokia,o grazia rolleyes.gif

Labas,as ir pas jy dejausi anatominius 290cc, ugis 168 svoris 48kg tai man gavosi c/d. Pas mane baze 11.5 idomu kokia pas tave jei panasi tai tikrai c dydi turesi smile.gif
Atsakyti
Pas mane baze 10.5.Dabar ir as sveriu 48kg,nes prasidejo jauduliuko jausmas pries op ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sarutele @ 2013 08 25, 22:53)
Pas mane baze 10.5.Dabar ir as sveriu 48kg,nes prasidejo jauduliuko jausmas pries op  ax.gif

O tau gydytijas tik toki dydi pasiule su tavo tokia baze, kodel dediesi anatominus o ne apvalius, o koks atsikisimo matmuo
Atsakyti
Klausiau apie didesnius,tai man butu galima deti maksimum325cc, bet gydytojas ispejo,kad su siais didesniais gali matytis implanto krasciukai(manau uz tai,kad mano baze maza). Parode nuotraukas,Kur matosi tie krasciukai.Mano akimis, tai tie kanteliai negadina vaizdo mirksiukas.gif Esu buvusi konsultacijoj ir pas kita gyd.,kuris siule detis anatominius 265cc dydzio,kad atrodytu estetiskai grazi,naturali krutine.Pas gyd.Maslauska lb patiko konsultacija is kart po jos nusprendziau operuotis pas ji ir pasirinkau tarpini varianta 295 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarutele: 26 rugpjūčio 2013 - 20:33
QUOTE(sarutele @ 2013 08 26, 21:29)
Klausiau apie didesnius,tai man butu galima deti maksimum325cc, bet gydytojas ispejo,kad su siais didesniais gali matytis implanto krasciukai(manau uz tai,kad mano baze maza). Parode nuotraukas,Kur matosi tie krasciukai.Mano akimis, tai tie kanteliai negadina vaizdo mirksiukas.gif  Esu buvusi konsultacijoj ir pas kita gyd.,kuris siule detis anatominius 265cc dydzio,kad atrodytu estetiskai grazi,naturali krutine.Pas gyd.Maslauska lb patiko konsultacija is kart po jos nusprendziau operuotis pas ji ir pasirinkau tarpini varianta 295 smile.gif

Supratau pas mane baze 11.5cm tai man sake galima 340 sudeti bet manau jau cia iseinant is ribu, bet as to nenoriu, tai vel eisiu ir pilnai jau nuspresim nes paskui jau operacija laukia.bet as noriu tik apvaliu implantu tai manau min 325 desiuos
Atsakyti
Sveikos, operacija mano jau penktadienį, bijau narkozės. mano bazė 13, ūgis 178. Noriu anatominių, daktaras siūlo apvalius, nes krūtinė plokščia....360cc. Noriu pilno B dydžio.
Atsakyti
Sveikutes, aš taip pat jungiuosi prie jusu. Turiu svajone pasidaryti op, nes po dvieju vaikuciu ir beveik 3 metu maitinimo (kartu sudejus), krutines neturiu visai. Tik rugseji bus pusmetis kai baigiau maitint, tai pradesiu ir as vaikscioti i konsultacijas ir dometis kaip kas ir su kuo ,,valgoma".. labai dziaugiuosi uz jus visas, pasidailinusias krutine.tikiu, koks nuostabus tas jausmas.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaičičeku @ 2013 08 27, 10:39)
Sveikos, operacija mano jau penktadienį, bijau narkozės. mano bazė 13, ūgis 178. Noriu anatominių, daktaras siūlo apvalius, nes krūtinė plokščia....360cc. Noriu pilno B dydžio.

Sveikinu su sia labai svarbia dienele 4u.gif Geros nuotaikos, dziaugsmo ir kuo geresnes savijautos po op smile.gif .Net sirdis dreba,kai skaitau,kad kazkuri is musu jau ant slenkscio tobulinant savo motriskus privalumus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, ką tik parvažiavau namo po OP. Turiu pasakyti kad visai nebaisu buvo. Kas dėl narkozės tai jei nežinočiau tai išvis neįtarčiau kad ją turėjau, jokių požymių. Na krūtinė tai kaip traktoriaus pervažiuota, bet kol nejudi tai nieko ir nesijaučia. Sunkiau su rankyčių judesiais, bet kai šiandien ištraukė drenus tai tikrai daug lengviau, nebedirgina ten viduje. Neskauda. Implantai anatominiai Allergan 350cc pilno aukščio, vidutinės projekcijos. Ant manęs 179cm ūgio tai B dydis kolkas atrodo. Norėjau natūralių, nedidelių kaip kad atrodžiau su vatinėm liemenėlėm. Tai vat taip. WC sunkiau buvo susitvarkyt...vakare dukra atėjo, padėjo biggrin.gif . Na o šiandien visai viskas čiki. Bet gulėjimas ant nugaros tai jau problema.....skaudėjo nugarą, ne krūtis biggrin.gif . Atsikeliu, pasėdžiu, vakarop pavaikščiojau, ir taip ir anaip, kėdėj sėdėjau kol susiruošiau miegot nes tikrai skaudėjo nugarą. Gavau miegeliui vaistukų, tai kaip kūdikis išsimiegojau. nežinau kaip dar 3 sav tik ant nugaros pratempt reikės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaičičeku: 31 rugpjūčio 2013 - 10:54