Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

Labas vakaras! 

Jungiuosi prie Jusu merginos,jei priimsit☺🌷

Pagaliau svajone issipildys Liepos 25 pas gyd. R.B. Klaipedoje..

Milijonas klausymu dar kyla,ypac kai dar turiu laiko :)

Atsakyti
Ūgis 170, sv. 64, bazė 17, po krūtine 82. T.A. siūlo Mentor 395 cc su vidiniu pakėlimu. Žada pilną C. Keista, kad su Mentor, kuris aprobuotas FDA, LT dirba tiek nedaug plastikos chirurgų?
Atsakyti
Radau puikios info:

http://themaercksins...t-infographics/
Atsakyti

Sveiki, dariausi krutu didinimo operacija du su puse metu atgal pas Astrauska, dejau Motiva implantus, ir ka turiu kapsule, reikia keisti implanta. Tiesa sakant ta krutyne kurioj yra kapsule buvo mazesne nuo pat pradzios, manau cia gydytojo kalte. Reikia keisti implantus, tik vat galvoju gal pas kita gydytoja.Nes aptarnavimas po operacijos siaubingas pas juos klinikoje. Pirmenybe naujiems klientams, o ant taves nei demesio nei nieko :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalinka1980: 14 birželio 2018 - 18:15

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kalinka1980: 14 birželio 2018 - 18:20

Ūgis 170, sv. 64, bazė 17, po krūtine 82. T.A. siūlo Mentor 395 cc su vidiniu pakėlimu. Žada pilną C. Keista, kad su Mentor, kuris aprobuotas FDA, LT dirba tiek nedaug plastikos chirurgų?

Siulyciau gerai pagalvoti apie T.A. klinika, nes poopeacinis aptarnavimas siaubingas, receptione merginos migeros ne malonios.

Atsakyti

Nu ir kaip visom, kas darėsi, kokie atsiliepimai? smile.gif)) Aš vis dar svarstau, kokie atsiliepimai, kai pora metų praėjo ?biggrin.gifPasidalinam patirtim, gal dar vieną narę turėsit gretose!

 

na jeigu netureciau kapsules tai butu viskas super, atrodo naturaliai, tik krutine su kapsule mazesne, bet ir buvo mazesne nuo pat pradzios.

Super ne tik jauciuosi bet ir atrodau biggrin.gif4u.gifprejo tris metai beveik

pas ka darete?

 

irgi tas klausimas duomina bigsmile.gifnoreciau perdaryti pas ji.... ir siaip duomina kas jau daresi ir nori perdaryti......

as noriu perdaryti tik del to kad reikia pakeisti implanta, nes yra kapsule.

Atsakyti
QUOTE(kalinka1980 @ 2018 06 14, 18:20)
Siulyciau gerai pagalvoti apie T.A. klinika, nes poopeacinis aptarnavimas siaubingas, receptione merginos migeros ne malonios.

Aptarnaujantis pooperacinis personalas man giliai dzin. Svarbiausia man chirurgo profesionalumas, operacijos ir implanto kokybė. Kas dar be T.A. iš patikimų chirurgų dirba su Mentor?

kalinka1980, ar buvot po operacijos su drenais? Kiek ilgai laikė? Kur įterptas implantas? Po operacijos nuolat darėt krūtų masažą? Ar ta mažesnė krūtis buvo natūraliai mažesnė ir iki operacijos? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manifesto: 14 birželio 2018 - 20:52
Mergaites reikia pagalbos. Visgi nusprendziau darytis krutine issimoketinai. Issirinkau gydytoja Vytauta Jankuna Klaipedoj nors as pati is Vilniaus. Esu 46 kg 1.50 lb mazyte. Turiu B dydzio krutine. Tokia minkstoka gan. Gydytojas siulo imtu apvalius voditinio profilio 360 ml bijau, kad nebutu per dideli o ir del profilio susimasciau. Taipogi kas daretes pas si daktara? Lyg geru atailiepimu skaiciau del to jam ir patikiu si darba. Lb lb busiu dekinga uz pagalba. ❤
Atsakyti
QUOTE(Plunksneliuke2018 @ 2018 06 21, 17:12)
Mergaites reikia pagalbos. Visgi nusprendziau darytis krutine issimoketinai. Issirinkau gydytoja Vytauta Jankuna Klaipedoj nors as pati is Vilniaus.  Esu 46 kg 1.50 lb mazyte. Turiu B dydzio krutine. Tokia minkstoka gan. Gydytojas siulo imtu apvalius voditinio profilio 360 ml bijau, kad nebutu per dideli o ir del profilio susimasciau. Taipogi kas daretes pas si daktara? Lyg geru atailiepimu skaiciau del to jam ir patikiu si darba. Lb lb busiu dekinga uz pagalba. ❤

Jei turit savo B, esat labai liekna ir neaukšta, tai su 360 cc vidut. profilio implantais atrodysit pakankamai išraiškingai. rolleyes.gif Ar matavotės saizerius per konsultaciją? Kaip pati jautėtės su tokiu dydžiu? Kokios firmos implantus dėsitės?
Atsakyti

Sveikos, gal galėtumėte rekomenduoti plastikos chirurgą vilniuje.Ačiū.

Ir aš svarstau apie operaciją :)

Atsakyti
QUOTE(egluttee @ 2018 07 01, 17:56)
<p>Sveikos, gal galėtumėte rekomenduoti plastikos chirurgą vilniuje.Ačiū.</p><p>Ir aš svarstau apie operaciją smile.gif</p>



Aš prieš 10metu dariausi pas prof.Vitkų😉 Vilniuje. Viskas super iki dabar. Planuoju pasikeist implantus i kazkiek didesnius. Pas jį kainos nemažos. Kokybė, personalas superinis👍. Kai pagalvoju, kaip greit tas laikas praejo😂. Jų keist nebutina, bet noriu kažkiek dar tą groži pakoreguot😊.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mukumuku: 19 rugpjūčio 2018 - 21:13