Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų didinimas

Sveikos merginos,

Griztu i tema pasiklausineti..dalyvavau cia aktyviai beveik pries 8 metus,kol planavau darytis op..o dabar grizau paklausineti pas jus..pasidarete operacija,tada kada vel keitete papulius?man jau bus ballandi 8 metukai..kazin keisti po 10 metu ar kaip?
Atsakyti
Raska24, mes bendraujame Bendraminciuose. Jei viskas ok, implantu keisti nereikia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 17 sausio 2016 - 19:12
QUOTE(moocho @ 2016 01 17, 19:04)
Raska24, mes bendraujame Bendraminciuose. Jei viskas ok, implantu keisti nereikia smile.gif  4u.gif

Aciu,keliuosi ten thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2016 01 17, 20:04)
Raska24, mes bendraujame Bendraminciuose. Jei viskas ok, implantu keisti nereikia smile.gif  4u.gif

Labuka!noriu prisijungti prie jusu:)kita sav ir as busiu su naujais papuliais.niekaip nerandu kyr bendraujate:(
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2014 06 10, 12:07)
Leilut cia man klavsimas?  ax.gif

jei taip as jau isidejau  lotuliukas.gif 
345ml, apvaliuju
pati esu 156cm, 50kg ...na su savais dabar jau 51kg  beveik lotuliukas.gif

skaitau skaitau tas papuliu temas, ir kelinti metai svajoju. ir pradziu turejau toki tarpini A/B dydi, na esu kudute, dar plius liemenele su push up paralonais ir viskuo kuo galima, vyras aisku "nieko tau nereikia, myliu ir tokia" na , suokia ekonomine dainele ir tiek. buvau pas gydytoja konsultacijai, pasake pirma pagimdykit, ismaitinkit tada galvosim, nes primete kad jauna, ka tik istekejus biggrin.gif
na ir ka, dabar 32metai, vaika turiu, ir po gimdymo + maitinimo is krutines liko dydis AA... lenta ir speneliai. kai vyras per pusantru metu pamate kad vis labiau uzsisklendziu, nebesirodau nuoga, slepiuosi maudydamasi, miegodama... pati sau atrodau negrazi , kompleksuota, ir i depresija jau viskas varo.
dabar kas labiausiai sudomino, buvau siandien pas Norku (kauniete as) apziurejo, ismatavo, konsultavo, viskas puiku. pasiule man anatominius 270 implantus. sako bus dydis tarpinis tarp B ir C. man asmeniskai mazoka, nes nestumo, maitinimo metu turejau pilna C, ir man tas dydis labai tiko ir patiko, bet jis sako kad per daug ir atrodys nenaturaliai. esu 169 ugio, svoris 49-50 svyruojantis. baze 12.
kodel jums merginos pasiulo pilna C dydis, kiek skaitau daugumos virs 300 implantai. dar rytoj skambinsiuos pas astrauska kad uzregistruotu konsultacijai. labai noriu antros nuomones, ar tikrai man tik B gali det?
Atsakyti
Sveikos merginos, kaip patekti i bendramincius? noreciau paklausti pas ka Vilniuje rekomenduotumet darytis op, kokie atsiliepimai apie radzeviciu?
Atsakyti
sveikos.na va as jau kaip savaite su savo groziais;).dariausi pas Jnkauska nordway superinis vyrukas.nors esu buvusu konsultacijoje pas vytku,balciuna,radzeviciu .superinis jausmas nors pirmas 3 dienas nelabai dziaugiausi nuo skusmo.dabar ju kaip bitute laktau
Atsakyti
siūlau užeiti į bendraminčių skyrelį, ten mūsų daug 4u.gif
Atsakyti
laba, daug kur konsultavotes..o kai kainos, panasios pas visus?
Atsakyti
Sveikos 😊 kaip patekti i bendraminciu skyreli? Esu visiskai nauja ir neigudusi supermamu forumo dalyve ☺ buciau labai dekinga jei pagelbetumete.
Atsakyti

Prašom. Diskusijos vyksta čia.
http://www.supermama...;#entry70465030
Atsakyti
sveikutes , man nerodo kad butu temute? kaip papulti? 4u.gif
Atsakyti