labas rytas...jetau kaip smagu zarai3...tai vat jei tavo bazė nemaža tai ir papulius jau gali rinktis...
QUOTE(zara3 @ 2013 08 05, 08:43)
ugis 160 svoris 53 kg o kaip ta baze skaicuojama net nezinau zinau kad sake pasmane nemaza tikrai
Google visagale
bazes ismatavimas
Sveikos merginos! Taigi ateina ir mano eile gultis po grozio peiliu. Konsultacija 12.08, operacija - 20.08. Laukiu nesulaukiu, kol gydytojas gales pasakyti, kiek pas mane ''telpa''
QUOTE(carnivore @ 2013 08 05, 14:09)
Sveikos merginos! Taigi ateina ir mano eile gultis po grozio peiliu. Konsultacija 12.08, operacija - 20.08. Laukiu nesulaukiu, kol gydytojas gales pasakyti, kiek pas mane ''telpa''
o ko pati nori, ar dėsi kiek daugiausiai telpa...pas ka operuosies
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 05, 08:38)
pas mane itin aukstos projekcijos 400 as y lt trumpam gryzau,tai viena diena konsultacija su visais tyrimais,o kita diena jau op Zara dideles ta sekmes,laikau kumscius
Papildyta:
http://www.supermama...;#entry63476587
elka,va cia temute,kur gali papulti y albumey
Papildyta:
http://www.supermama...;#entry63476587
elka,va cia temute,kur gali papulti y albumey
Labas aciu trau dakota24, uz puslapiuka kuri atsiuntei einam ten paskaitineti:))
man ir ydomu pas ka ir kokius planuoji?
Desiu tiek, kiek telpa:-) Noreciau dideliu, apvaliu ir neeenaturaliu Bet tie norai ne visada pildosi. Operacija vyks ne Lietuvoje..
QUOTE(elka2008 @ 2013 08 05, 15:55)
Labas aciu trau dakota24, uz puslapiuka kuri atsiuntei einam ten paskaitineti:))
Dabar pasiemiau save issimatavau ir internete susivedziau ir man apskaiciavo, tai man ka siule gydytojas kad gautusi 340 ml, tai reiktu itin ausktos projekcijos daryti, kad gautusi tokio dydzio papuliai.
uoj saunuole as ir sakiau,kiek telpa,bet tilpo tik 400 ml.dar ir 425 butu yspraude,bet bijojau kad krastai matysis,ir didoki atrode su liemene,bet dabar manieji man jau mazoki ateity manau koreguosiu,ir keisiu y didesnius,juolab kad pas sy stebukladary dar ne karta uzsuksiu
jetau kaip smagu toms kurios turi savo grožius....
QUOTE(elka2008 @ 2013 08 05, 15:05)
Dabar pasiemiau save issimatavau ir internete susivedziau ir man apskaiciavo, tai man ka siule gydytojas kad gautusi 340 ml, tai reiktu itin ausktos projekcijos daryti, kad gautusi tokio dydzio papuliai.
o kur tu čia internete suvedei ir tau apskaičiavo