bandau sukurti naujus namucius
Aciu
zara3 labai labai linkiu kad viskas būtų taip kaip tikiesi...primink gal pas ką ir kokius
Zara3 laikysiu uz tave kumscius jau uz keliu dieneliu busi laimynga moteris.Ar labai bijai?
sekmes tau Zara pas mane baimes visiskai nebuvo,nes gydytojas viska issamiai nupasakojo,taigi buvau ir psichologiskai pasiruosusi
Dakota24, super!
O tai speneliai po operacjos žiūri labiau žemyn, o paskui pakyla?
O kokios projekcijos tavo implantai?
Dar idomu butu, kaip atrodo (.)(.) nepakėlus rankų
QUOTE(dakota24 @ 2013 08 05, 00:03)
sekmes tau Zara pas mane baimes visiskai nebuvo,nes gydytojas viska issamiai nupasakojo,taigi buvau ir psichologiskai pasiruosusi
Dakota ir as pasakysiu kaip ir visos merginos tavo krutine nuostabiai atrodo:) smagu kad idejai foto, labia idomu pasiziureti kaip kokiu ismatavimu krutines tikroveja atrodo:)
Kaip minejai tu vidutines projekcijos dariai ar ne? nu zinok super atordai. Jau as nestirstu kailyje bet man dar tolokai tik spalio gale darysiu (
O kur galima aktyviai dalyvauti kad galetum pamatyti daugiau merginu su padarytais papuliais:)
Darysius kaune pas Viksraiti pasirinkau apvalius bus nuo 330-360 dar neapsisprendziau. as del operacijos nepergyvenau , pergyvenau del menesiniu. ir pramuse ( bet kalbejausi minejo kad darys.
dakota o tu tyrimus visus isanksto dareisi ar tapacia diena ... ?
LAgaminai sukrauti siandien vaziuoju i kauna
QUOTE(zara3 @ 2013 08 05, 07:12)
Darysius kaune pas Viksraiti pasirinkau apvalius bus nuo 330-360 dar neapsisprendziau. as del operacijos nepergyvenau , pergyvenau del menesiniu. ir pramuse ( bet kalbejausi minejo kad darys.
NU ka ir as palinkesiu tau sekmes ir stiprybes, viskas bus gerai, o gal gali parasyti savo ugi svori ir baze tavo kokia?
pas mane itin aukstos projekcijos 400 as y lt trumpam gryzau,tai viena diena konsultacija su visais tyrimais,o kita diena jau op Zara dideles ta sekmes,laikau kumscius
Papildyta:
http://www.supermama...;#entry63476587
elka,va cia temute,kur gali papulti y albumey
Papildyta:
http://www.supermama...;#entry63476587
elka,va cia temute,kur gali papulti y albumey
QUOTE(elka2008 @ 2013 08 05, 06:43)
NU ka ir as palinkesiu tau sekmes ir stiprybes, viskas bus gerai, o gal gali parasyti savo ugi svori ir baze tavo kokia?
ugis 160 svoris 53 kg o kaip ta baze skaicuojama net nezinau zinau kad sake pasmane nemaza tikrai