Elvita, ka parasei del sporto, as pati ta pati galvojau, kad pirma reikia aplamai kad ten raumenukai susiformuotu, prisiminiau, kad ir kai su asmenine trenere sportavau, o ji juk savo amziaus fitneso varzybas yra laimejusi, tai gal turi supratima, dar ir kitas merginas varzyboms ruosia....tai ji man irgi daznai duodavo tokius su normaliu svoriu pratimus, darydavau kelis priejimus, o paskui dar paskutini maximuma, kol jau nebegali ne vieno padaryti. Aisku labai daug pratimu budavo ir be jokiu treniruokliu, laipiojimai ant platformos, su kamuoliu, presui...
Sveikos, gal kas kavos?
Tai cia faktas. Ale tu ir sportininke kartu su Elvita As kai nieko neismanau apie svorius, man skamba ziauriai Nu kaip tokios mazytes smulkutes moterys ir tokie svoriai dera?
Taip taip, as irgi save guodziu kad jis tiesiog riestas Juokas juokais, bet as nepagaunu vieno dalyko.. Kaip as su tokia dupce issispradziu i 36 dydi? Neturiu didesniu drabuziu Gal jis toks minkstas ir beformis, kad bet kur galima ji ikist?
Pasimatavau savo vargsa uzpakali, 98 cm O sveriu dabar 54 Reikia eit i rolikus, labai gerai tarkuoja mano subiniuka Tu uzbaigei savo kursa?
Perskaiciau Elvitos scenariju, kaip man patiko... O mano mazius dar nekrikstytas Krikstateviu neissirenkam
MB paskambino, kad spalio 4-6 varysim i Druskininkus Be vaiku, aisku
QUOTE(sposa @ 2013 09 18, 07:32)
jei turejai klubus 92 cm, vadinasi yra ka mesti
Tai cia faktas. Ale tu ir sportininke kartu su Elvita As kai nieko neismanau apie svorius, man skamba ziauriai Nu kaip tokios mazytes smulkutes moterys ir tokie svoriai dera?
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 18, 07:55)
Katrix, bet tai gal pas tave nera platus sikniukas, tik riestas? pas mane pvz 98, ir ka zinau..pusseseres sikna irgi tokia pati, bet mano atrodo daug mazesne nes ji platesniu klubu, o as siauresniu.
Pas mane abu gimdymai CP, nes dubens kaulai per siauri buvo mano vaikams gimti juokiausi tada vyrui, dupce 100 o vaiku gimdyti negaliu
Pas mane abu gimdymai CP, nes dubens kaulai per siauri buvo mano vaikams gimti juokiausi tada vyrui, dupce 100 o vaiku gimdyti negaliu
Taip taip, as irgi save guodziu kad jis tiesiog riestas Juokas juokais, bet as nepagaunu vieno dalyko.. Kaip as su tokia dupce issispradziu i 36 dydi? Neturiu didesniu drabuziu Gal jis toks minkstas ir beformis, kad bet kur galima ji ikist?
QUOTE(Elvita @ 2013 09 18, 07:57)
Tai dabar sveri kiek, kad ruriukas iki 100cm daaugo?
Pasimatavau savo vargsa uzpakali, 98 cm O sveriu dabar 54 Reikia eit i rolikus, labai gerai tarkuoja mano subiniuka Tu uzbaigei savo kursa?
Perskaiciau Elvitos scenariju, kaip man patiko... O mano mazius dar nekrikstytas Krikstateviu neissirenkam
Labukas
Sergu jau ketvirta diena, fu. Ausys uzkritusios ir paskauda dar po lektuvo,manau, turesiu fobija skrydziams dabar Maziai irgi jau ima snargliuotis, zodziu, tikras ruduo.
Mes panasias krikstynas apturejom kaip Elvita rase, pasistenge kumyte musu labai O va antras dar nekrikstytas ir nezinau, kada ta ir ar aplamai darysim. Ir kazkoks keistas jausmas, norisi kazko visai kito. Nors, gal gausis dvigubos krikstynos, nes laukiam lapkriti vaiku pusbroliuko gimimo, tai gal vasara ka nors sumastysim
Sergu jau ketvirta diena, fu. Ausys uzkritusios ir paskauda dar po lektuvo,manau, turesiu fobija skrydziams dabar Maziai irgi jau ima snargliuotis, zodziu, tikras ruduo.
Mes panasias krikstynas apturejom kaip Elvita rase, pasistenge kumyte musu labai O va antras dar nekrikstytas ir nezinau, kada ta ir ar aplamai darysim. Ir kazkoks keistas jausmas, norisi kazko visai kito. Nors, gal gausis dvigubos krikstynos, nes laukiam lapkriti vaiku pusbroliuko gimimo, tai gal vasara ka nors sumastysim
QUOTE(sposa @ 2013 09 20, 07:55)
Elvita, ka parasei del sporto, as pati ta pati galvojau
QUOTE(Katrix @ 2013 09 20, 08:58)
Sveikos, gal kas kavos?
Gal jis toks minkstas ir beformis, kad bet kur galima ji ikist?
Reikia eit i rolikus, labai gerai tarkuoja mano subiniuka Tu uzbaigei savo kursa?
Perskaiciau Elvitos scenariju, kaip man patiko...
Gal jis toks minkstas ir beformis, kad bet kur galima ji ikist?
Reikia eit i rolikus, labai gerai tarkuoja mano subiniuka Tu uzbaigei savo kursa?
Perskaiciau Elvitos scenariju, kaip man patiko...
As kaip tik pasidariau kavos
Aha, uzbaigiau. Bet mastau, gal reiktu viena diena i rolikus, kita - i sporto sale. Sako tada, tai dvigubas efektas Bet nuo rugsejo 30d. uzsirasiau masazams, tai tegul pirma rankom nutarkuos, tada gal ir i rolikus uzsirasysiu.
As irgi buvau labai patenkinta, nes maciau, kad visiems patiko. Subtilu, neilgai ir vis ne tik balius Idesiu dar foto veliau.
Liuks, kaip faina. I koki viesbuti varot? Mes lapkricio 15-17d. varom i Druskininkus.
Papildyta:
Kadangi per brolio vestuves pirsliavom, tai dovanojom stai toki sampano buteli, kuri turejom atidaryti per krikstynas. Per jas ir atidarem. Tiesa saldainiai jau buvo kiek aptirpe, vis tik 3 metus laukti reikejo
Stai cia dezuciu ir korteliu rinkinys krikstukui. Kaip minejau i viena dezute susidejo kelios dezutes, tai dezute dantukui, angeliukui, pasizadejimu ir palinkejimu korteles su dezutemis ir sveikinimo atvirukas.
10 prasymu teveliams. Idejau i baltus remelius, tai visai kitaip ziurejosi.
Labai ačiū Elvita, sposa
Elvita, jei modeliuoja raumenį tai tada taip...Minėjau apie proporcijas, mėgsta treneriai tokius dalykus. Aš irgi planuoju sportuot, bet nemodeliuosiu, nors tikrai nebus tų proporcijų kaip ale reikia Man svarbiausia išnaikint riebalus
Elvita, jei modeliuoja raumenį tai tada taip...Minėjau apie proporcijas, mėgsta treneriai tokius dalykus. Aš irgi planuoju sportuot, bet nemodeliuosiu, nors tikrai nebus tų proporcijų kaip ale reikia Man svarbiausia išnaikint riebalus
QUOTE(**Leila** @ 2013 09 20, 09:56)
Labai ačiū Elvita, sposa
Nera uz ka, geru krikstynu
Man irgi reikia riebalus naikinti Pasistengiau per vasara
QUOTE(EXTRAA @ 2013 09 20, 09:36)
Labukas
Sveikateles tau Pasakok, kaip pailsejot
Elvita, nu kaip faina O kokios dezutes fainos... Saunuole, isivaizduoju koki ispudi paliko Ir butelka sulauke laimes valandos
Mes i Grand Spa vaziuosim. B suintigavo labai, kad ten bus kazkokie prasmatnus apartamentai :
Zodziu tikiuosi prabangiai pailset O rimtai, as pirma karta ten vaziuoju, tai smalsu kaip viskas bus
QUOTE(Katrix @ 2013 09 20, 10:36)
Elvita, nu kaip faina O kokios dezutes fainos... Saunuole, isivaizduoju koki ispudi paliko Ir butelka sulauke laimes valandos
Mes i Grand Spa vaziuosim. B suintigavo labai, kad ten bus kazkokie prasmatnus apartamentai :
Tikrai paliko ispudi Butelka, tai joooo
Mes ir i Grand Spa. Tik ju yra keli, mes i Grand Spa Druskininkai. Jame dar irgi nebuvus, tai bus visai idomu isbandyti Spa proceduras.
Katrix, liuks bus, man tai visai fainai ten
Elvita, labai graziai viskas padaryta, skoningai Aisku visi tie scenarijai vienas i kita panasus, bet kam isradineti dvirati. Kai sunu krikstijau aplamai nebuvo jokiu idomybiu, tai nera ir jokiu prisiminimu apart vienos foto iskeptos fotostudijoje.
Elvita, labai graziai viskas padaryta, skoningai Aisku visi tie scenarijai vienas i kita panasus, bet kam isradineti dvirati. Kai sunu krikstijau aplamai nebuvo jokiu idomybiu, tai nera ir jokiu prisiminimu apart vienos foto iskeptos fotostudijoje.
QUOTE(sposa @ 2013 09 20, 12:41)
Katrix, liuks bus, man tai visai fainai ten
Kai sunu krikstijau aplamai nebuvo jokiu idomybiu, tai nera ir jokiu prisiminimu apart vienos foto iskeptos fotostudijoje.
Kai sunu krikstijau aplamai nebuvo jokiu idomybiu, tai nera ir jokiu prisiminimu apart vienos foto iskeptos fotostudijoje.
Sposa, tu gal grand spa druskininkai buvai? Noreciau atsiliepimu apie spa
QUOTE(Elvita @ 2013 09 20, 13:43)
ne, tik Lietuvos, apie Druskininku nieko negaliu pasakyti.
QUOTE(sposa @ 2013 09 20, 14:08)
ne, tik Lietuvos, apie Druskininku nieko negaliu pasakyti.
Supratau. Na, gal Katrix vaziuos i "GS Druskininkus", gaus uzduoti tada