QUOTE(sposa @ 2013 09 18, 10:49)
Elvita, metant svori aisku svarbiausia kardio nepamirsti...o taip tingisi, man bjauriausia treniruotes dalis tas begimo takelis ir visi kiti prietaisai
Dabar darau toki varianta, po kurio tikrai jauciuosi gerai uzkaitusi:
20 minuciu ant begimo takelio-1 min greitas ejimas, 1 min begu, pakaitomis (tikrai geriau veikia nei monotoniskas veiksmas-ejimas ar begimas)
tada pratrimai, ka turiu susidariusi, po 3 priejimus.
Vel jei nepatingiu 10 min kardio (elipsinis, dviratis ar kas patinka)
Ir vel po 1 priejima pratimai
Po to jau jauciuosi pasportavusi ir gerai suprakaitavusi.
Cia ta kaita ne as sugalvojau, pagal treneriu rekomendacijas, norint mesti svori sugalvota.
Leila, ka patarsi? Zinios is patirties, ar turi koki profa pasoneje?
Kadais seniai seniai draugavau su kultūristu, visi draugai buvo sportininkai, tad ir man teko prisijungti, tik aišku ne į kultūrizmą. Sportavau 4m. kas diena, išskyrus sekmadieniais. Tris kart per savaitę šokau stepą prieš treniruotę. Tai tokia mano patirtis, o ir profai buvo pašonėje, kurie rengė sportininkus varžyboms, taip pat ir moteris.
Dėl L karnitino, tai jis pradeda veikti tuomet, kai jau labai sukaisti...Jis skirtas sausintis, tad jei griežtos baltyminės dietos nesilaikai, vargiai matysi rezultatus.
Dėl pačių treniruočių, tai nieko sudėtingo, tik reikia žinoti vieną taisyklę: jeigu nenori auginti raumenų, o tik daryti reljefą, tuomet darai 3 priėjimus su mažiausiu svoriu ir kiekvieną priėjimą varai kol gali...Jei nori didesnių raumenų, darai tris priėjimus po 8-10 kartų su žymiai didesniu svoriu. Tai yra pagrindinė taisyklė, o toliau svarbiausia taisyklingai atlikti pratimus. Kartą man nepasisekė, labai stipriai pasitempiau krūtinės raumenį
3m. skaudėjo būten darant tą pratimą.
Tiesa, nenustebk, jei svoris padidės, o apimtys sumažės...Tai normalu.
Ir dar...Jei formuoji kūna, tai geriausi rezultatai bus jei sportuosi kasdiena be savaitgalių, o formai palaikyti užtenka 2 kartų į savaitę. Tai tiek. Tai yra pagrindas, o visa kita tik reklama.
Papildyta:
Kol rašiau, kiek atsiminimų sukilo
Geras laikas buvo...