QUOTE(Elvita @ 2013 09 17, 16:42)
negyvenu turtingai vyro deka. Man nera del ko reiksmintis
Beje, rasei, kad jautiesi laiminga? Is tavo postu, kazkodel abejoju...
Beje, rasei, kad jautiesi laiminga? Is tavo postu, kazkodel abejoju...
O kieno dėka gyveni? Iš medikės algos? Tuomet sveikinu
Esu laiminga ir labai. Tau to nesuprast, nes kaip pati sakiai visada gyvenai prabangoje. O mano vaikystėje buvo ir skurdo ir prabangos, ir vėl skurdo. Išgyvenau įvairius etapus, todėl galiu drąsiai sakyt, kad esu laiminga. Nes man laimė ne mašinos, šmutkės ir namai...Jei visa tai galėčiau sau leisti - džiaugčiausi, bet tai toli gražu nėra laimė.
Džiaugiuosi už kiekvieną žmogų, kuris šiame trumpame gyvenime gali gyventi be rūpesčių, bet negaliu ramiai reaguoti, kai yra žeminami "vidutiniokai"...Beja, kuriems patys algas mokat...
Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 09 17, 17:00)
Jei jau tavo brolis turi versla, tai labai puikiai turi zinoti, kad verslo srityje dirbantys zmones, nuo 8 iki 17val. NEDIRBA!!! Tokiomis valandomis dirba dazniausiai biudzetininkai, kurie tikraja ta zodzio prasme trina kedes, nes vis tiek atlyginima gaus toki pati, bet kokiu atveju. Ir turim tokiu pazistamu, kurie sako, oj kiek mazai gaunu algos... Bet, kai vyras sako, tai ateik pas mane, tada netinka, nes reiks dirbti... Beje, moteru, apskritai omenyje neturejau. Tik vyrus.
Versle, trintukai ar besmegeniai, anot taves, apskritai nedirba, tad ir vadinti nera ka
Versle, trintukai ar besmegeniai, anot taves, apskritai nedirba, tad ir vadinti nera ka
Mano brolis dirba kiaurą parą, vadovai irgi, o techniniai darbuotojai dirba 8 val. per dieną. Jei kalbėjai apie biudžetininkus, tai reikėjo taip ir sakyt. Aš visiškai tau pritariu. Bet tavo postas buvo apie vid.klasę...
O ką apie tuos vyrus? Laukiu saviškio, labai pasiilgau