QUOTE(Elvita @ 2013 09 17, 13:55)
*Pati ir argumentavai
**Koks idomus poziuris i turtingus vyrus
Tai manai, kad jei vyras neturtingas, tai zmona laiminga, o su turciais tai - laiminga buti negali. Juk priklauso nuo zmogaus, nuo jo issiauklejimo... As turiu daug pvz, kai moterys yra laimingos ir nelaimingos, turedamos turtingus vyrus ir lygiai tas pats su neturtingais. Pirmiausia moteriai reikia gerbti ir myleti save
*** O as galiu tau papriestarauti, todel, kad esame paaukoje didele dali pinigu ir isgelbeje ne viena ligoni. Todel drasiai teigiu, kad inigai ligoje taip pat svarbus.
*Tai jeigu tokie argumentai, reiškia nepasitiki tavim.
**Na manau niekam nepaslaptis, turtingų vyrų elgesys...Žmonos sėdi kaip pelės, nes bijo netekti pinigų, o jie net jų panosėj kabina kitas, negrįžta naktim ir pan...Tokių pvz n, nes būdami turtingi, jie jaučiasi visagaliai ir žino, kad žmonos niekur nepabėgs...Nesakau Elvita, kad būtent tavo vyras toks, bet tiek kiek aš jų mačiau, galėčiau skelbt 100 procentinę statistiką. Kita vertus, nemaža kaltė ir žmonų, nes iš baimės prarastį pinigą, praranda savo išdidumą. Dėl to turingam vyrui nereikia stengtis būt dėmesingu, švelniu savo žmonai. Nes ji čia ir ką jis bedarytų, ji ir liks čia. O vat prieš meilužes reikia pasirodyt, reikia pasistengt, nes jos gali rinktis ir keisti vieną turtuolį į kitą. Todėl manau, kad turtuolio meiluže būt geriau nei žmona ir mėgautis dėmesiu, pinigais ir t.t., Nereikia skalbti jo nešvarių apatinių, kęsti blogos nuotaikos ir pan...Praeitam poste rašiau, kad man gaila jų žmonų, ištikro negaila, jos pačios kaltos.
Tikiu, kad yra išimčių, tiesiog man neteko sutikti turtuolio, kuris neturi meilužės.
***Sposa rašė apie onko ligą, taigi pinigai dažniausiai nieko nelemia.
QUOTE(Elvita @ 2013 09 17, 14:19)
Viskas paskutinis postas sia tema, nes jau
*Man is tiesu, pikta skaityti, tokius postus, kai vidurinioji klase, liaupsina savo vyrus, kurie trina kedes nuo 8 iki 17val., vietoj to, kad pasuktu savo smegenine, pajudintu savo uzpakalius ir uzdirbtu savo seimoms geresni gerbuvi. Bet ne, pas mus LT arba verkslena, kad neturi pinigu, arba gyvena is pasalpu ir paskolu. O vat matai, turciai, tai vajej koks blogis. Tai, kad musu teciai sukure gerbuvi savo zmonoms ir vaikams, suteike simtus darbo vietu zmonems, tai jie blogi zmones ir reikia gailetis ju zmonu. As pvz. didziuojuosi, tiek savo teciu, tiek uosviu, tiek savo vyru. Ir niekada nejauciau, kad mano tetis nemyletu, negerbtu mano mamos, ar tas pats butu vyro ar musu seimoje.
**Todel Leila, nereikia visu turtingu ar neturtingu zmoniu mauti ant vieno kurpaliaus...
* Elvita, jei visi galėtų būti verslininkais, tai nebūtų kam dirbti, kad jūs verslininkai taip puikiai gyventumėt, todėl nereikia mėtyti strėlių į tuos, kurie kaip tu sakai trina subines, nes dėl tokių trinikų, kuriems mokat tokią algą, dėl kurios juos vadinat viduriniaja klase jūs išsimokat milžiniškus dividendus...Turėtumėt labiau gerbti savo darbuotojus "trinikus", nes jei ne jie, tai dabar nesimaudytumėt prabangoje. Ir jei verslininkai mokėtų dalintis, tai yra mokėtų normalias algas, tai viduriniosios klasės nebūtų, arba ji būtų kur kas aukštesniame pragyvenimo lygije. Ačiū už sukurtas darbo vietas, bet nereikia to deklaruoti taip, kad čia tik mums gerą darot. Kurdami darbo vietas, pirmiausia galvojat apie save. O apie uždirbamų algų dydį, galima spręsti kiek gerbiat tą, kuris jums dirba ir neša pelną...
Visuomet verslininkų vaikams tapti verslininkais yra žymiai papraščiau...Jie eina jau seniai pramintais keliais, nebedaro klaidų, nes turėjo kas jiems patarė. O apie ryšius su verslo pasauliu jau nekalbu, todėl nereikia sakyti, kad TB pradėjo nuo nulio. Nė velnio...
**Nemaunu ant vieno kurpaliaus, visur yra išimčių.