Viskas paskutinis postas sia tema, nes jau
As gimiau turtingoje seimoje, istekejau, uz vyro, kuris uzaugo tokioje pacioje seimoje. Tiek mano tevelis, tiek vyro, visa laika dirba, tiesa savo versle, bet dirba tikrai daug. Mano vyras, taip pat sukure savo versla, todel, kad mate, jog tik dirbdamas sau ir sunkiai, gales pasiekti tai, ka pasieke musu teciai. Ant lekstutes nei pinigu, nei verslo ideju mums niekas nepadejo. As studijavau medicina lygiai tokiomis paciomis salygomis, kaip ir kiti studentai. Vyras versla pradejo taip pat nuo 0. Nes mes buvom taip aukleti, kad viska turim pasiekti patys, o ne tevu pagalba.
Man is tiesu, pikta skaityti, tokius postus, kai vidurinioji klase, liaupsina savo vyrus, kurie trina kedes nuo 8 iki 17val., vietoj to, kad pasuktu savo smegenine, pajudintu savo uzpakalius ir uzdirbtu savo seimoms geresni gerbuvi. Bet ne, pas mus LT arba verkslena, kad neturi pinigu, arba gyvena is pasalpu ir paskolu. O vat matai, turciai, tai vajej koks blogis. Tai, kad musu teciai sukure gerbuvi savo zmonoms ir vaikams, suteike simtus darbo vietu zmonems, tai jie blogi zmones ir reikia gailetis ju zmonu. As pvz. didziuojuosi, tiek savo teciu, tiek uosviu, tiek savo vyru. Ir niekada nejauciau, kad mano tetis nemyletu, negerbtu mano mamos, ar tas pats butu vyro ar musu seimoje.
Todel Leila, nereikia visu turtingu ar neturtingu zmoniu mauti ant vieno kurpaliaus...
Papildyta:QUOTE(sposa @ 2013 09 17, 13:11)
tikrai taip, gerai tiek, kad pinigu uztenka paduoti gydytojui, susimoketi slaugems ir panasiai, bet sveikatos tau tai nebesugrazins, palengvins gal būti kazkiek....kai netenki kokio organo, kuris nekeiciamas, uz jokius pinigus jo niekur nenusipirksi. Tikrai ne viska pinigai sprendzia.
Merginos, jus puolat i krastutinumus
Be abejo, kad yra tokiu ligu, kur pinigai nereiskia nieko. Bet yra begale ligu, kurios yra isgydomos arba gali buti isgydomos, jei zmones turetu uz ka. Nesuprantu, ar jus nesuvokiat, ar jums kazkokia priestaravimo manija
Pati esu medike, patikekit, pinigai medicinoje labai svarbus, norit jus to ar ne...
Papildyta:Nebenoriu daugiau diskutuoti sia tema, nes bendro sutarimo nerasim, o beprasmiskai diskutuoti nematau esmes. Kiekviena ziurim is savo regejimo lauko
Einu geriau pasieskosiu info apie La Gomera.