QUOTE(Elvita @ 2013 09 16, 14:45)
O jei pas moteri, tai viskas ok? Cia, jau net ne pagarba, cia tolerancija sakyciau
P.s. tikrai nereaguoju asmeniskai, zinau, savo seima, zinau savo verte joje. Man tiesiog, keista, kokiu naiviu moteriskiu buna Smagu, kad jums tinka ir patinka toks seimos gyvenimo modelis, as taip nenoreciau... matyt abu su vyru esame uzauge tokiose seimose, kuriose tevaliams smagiau buti kartu, nei skyrium ir aciu jiems uz tai, kad iskiepijo sias vertybes puoseleti savo seimoje
P.s. tikrai nereaguoju asmeniskai, zinau, savo seima, zinau savo verte joje. Man tiesiog, keista, kokiu naiviu moteriskiu buna Smagu, kad jums tinka ir patinka toks seimos gyvenimo modelis, as taip nenoreciau... matyt abu su vyru esame uzauge tokiose seimose, kuriose tevaliams smagiau buti kartu, nei skyrium ir aciu jiems uz tai, kad iskiepijo sias vertybes puoseleti savo seimoje
Jei iseitu pas kita moteri man asmeniskai butu mazesne trauma nei pas vyra Gal bandyciau suprasti kurioje vietoje buvau prastesne uz ta naujai atrasta...na bet jei iseitu pas vyra, tai jau cia be konkurencijos butu ziauru, kad tiek metu kartu pragyventa, o pasirodo ne trupucio to sav o zmogaus ir nepazinojai.
Ir nesupratau koks ten seimos modelis pas mane, kurio tu nenoretum? Mes lygiai taip pat visur keliaujame kartu, viena net nenoreciau, esu kvieciama i visus vyro kompanijos renginius, jei tik buna noras-dalyvauju, taciau po pardes netampau vyro su savimi, nes mums abiems taip geriau O kas liecia darbo reikalus, jei yra komandiruote-vaziuoji, dirbi...galu gale kazkas turi ir vaikais pasirupinti. Tai esminis skirtumas tarp musu seimu modeliu bene bus tas, kad mane isleidzia sportuoti ir viena Nesusikalbejimas matyt, nes mes irgi kur imanoma kartu buname