QUOTE(sposa @ 2013 09 16, 09:17)
Elvita, nepriimk mano postu asmeniskai, tikrai tau netaikiau ...cia siaip pavyzdziai is draugu rato, o diskusija ir prasidejo del keleto is jusu pasisakymu, kaip kad ir tavo : "vyras vienos i sporto kluba neisleidzia". O ne-"mums nepatinka sportuoti atskirai" Zodziu diskutuojame apie leidimus-draudimus ir kiek jie yra pagristi.
Norejau tik pasakyti, kad visokie draudimai man nesuprantami, jei seimoje tikrai yra pagarba ir savitarpio supratimas.
O siaip ne paslaptis, kad dazniausiai butent tie pavyduoliai ir buna neistikimi. Oi kiek konkreciu pavyzdziu papasakociau
Norejau tik pasakyti, kad visokie draudimai man nesuprantami, jei seimoje tikrai yra pagarba ir savitarpio supratimas.
O siaip ne paslaptis, kad dazniausiai butent tie pavyduoliai ir buna neistikimi. Oi kiek konkreciu pavyzdziu papasakociau
Esame suauge zmones, ne dvidesimtmeciai, kad nezinotume ir nematytume, kas vyksta vakareliuose, atostogu metu, kai sutuoktiniai buna atskirai. Tam, kad to isvengtume, tiesiog nesudarome vienas kitam tokiu galimybiu. Begant metams, tai tapo isprasta ir nekyla klausimu, kad i vakarelius, ar atostogauti skrisime po viena. Tai ne draudimas, tai poreikis laisvalaiki ir sventes leisti kartu.
Del pagarbos ir savitarpio supratimo, turim n seimu, kurie tuo pasizymejo ir kurie sekmingai sukure antras seimas. Beje, dabar poreikis eiti po viena, isgaraves. Kaip sakoma mokomes is savo klaidu