sveikutes
kavyte, kavyte
kas gero, merginos?
extra, tu jau atostogose?
mes rugsejo pabaigoje, spalio pradzioje vaziuojam po europa.
Gal kas esat keliave su masina? mums bus pirmas kartas aplankysim visas gimines, sieksim olandija, poto is ten i sveicarija jei jegu ir noro bus, gal i italija nusibaladosim zodz...
kavyte, kavyte
kas gero, merginos?
Gal kas esat keliave su masina? mums bus pirmas kartas aplankysim visas gimines, sieksim olandija, poto is ten i sveicarija jei jegu ir noro bus, gal i italija nusibaladosim zodz...
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 11, 08:25)
sveikutes
kavyte, kavyte
kas gero, merginos?
kavyte, kavyte
kas gero, merginos?
Jungiuos su kava
Man siandien metukai po op, kaip greit laikas prabego
As intensyviai ruosiuos krikstynoms, sestadieni krikstysim brolio vaikuti, tai viskas ant bangos. O siaip tai, mokykla, bureliai, pamoku ruosa, darbas, zodz kasdienybe.
Ai, tiesa, vakar po ilgo laiko nuejau i impulsa, o vaikyti, kaip sveikateles neber sportuoti
Mes esame vaziave iki Kroatijos ir aplink ja, viska ismaise. Tevai jau taip vaziuoja kokie 7 metai, mes vienus metus pabandem ir nusprendem, kd mums geriau lektuvu
QUOTE(Elvita @ 2013 09 11, 10:14)
Jungiuos su kava
As intensyviai ruosiuos krikstynoms, sestadieni krikstysim brolio vaikuti, tai viskas ant bangos. O siaip tai, mokykla, bureliai, pamoku ruosa, darbas, zodz kasdienybe.
Ai, tiesa, vakar po ilgo laiko nuejau i impulsa, o vaikyti, kaip sveikateles neber sportuoti
Mes esame vaziave iki Kroatijos ir aplink ja, viska ismaise. Tevai jau taip vaziuoja kokie 7 metai, mes vienus metus pabandem ir nusprendem, kd mums geriau lektuvu
as tave jau pasveikinau plastikos temoje, bet dar karteli sveikinu
Na man dar geras menesiukas ir irgi bus metai ):
Elvita imesk pilvuka kaip dbr atrodo.
Ka zianu, galim koki savo publica susikurti ar ka, labai smalsu.
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 11, 09:25)
Mes isbande ivairius variantus, turejome ir kemperi,visaip keliavome ir lengvaja ir oru...na kemperiu judeti man nepatinka, nors gali guleti keliones metu, naudotis saldytuvu ir jo gerybemis ...bet ne tas, daug priezasciu kodel NE, tik tingiu vardinti. Automobiliais pravaziave Kroatija ir daug kartu Italija. Jei lyginu Kroatija su Italija, pirmenybe pastarajai.
Siaip esu megeja keliauti masina, dukra pirma sykiu emiau kartu i Italija kai buvo 2,5 m. Labai puikiai atlaike visa kelione.
O esant galimybei rinkciausi pakaitomis ir kazkokia kelione masina ir skrydi su pasyviu poilsiu, kad ir Turkijoje.
Elvita, sveikinimai ...ir nenuleisk ranku po pirmo karto klube, pirmi kartai patys sunkiausi, o paskui atsiranda poreikis (bent jau man ) O rezultatai tikrai po truputi pradeda matytis
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 11, 10:32)
as tave jau pasveikinau plastikos temoje, bet dar karteli sveikinu
Tai, kad nieko ypatingo tas mano pilvukas. I bendra albuma nenoriu deti
QUOTE(sposa @ 2013 09 13, 00:07)
Elvita, sveikinimai ...ir nenuleisk ranku po pirmo karto klube, pirmi kartai patys sunkiausi, o paskui atsiranda poreikis (bent jau man ) O rezultatai tikrai po truputi pradeda matytis
Be abejo, kad nenuleisiu. Sportuoju n metu, tad gerai zinau, pradejus reguliariai sportuoti, organizmas pats reikalauja kruvio. Tik man beda tame, kad vyras vienos i sporto kluba neisleidzia, o kadangi turi savo versla, tai milijonai darbu, tai einam tik tada, kai istruksta. Suduva tikra toks sportas
QUOTE(Elvita @ 2013 09 13, 08:18)
Tai, kad nieko ypatingo tas mano pilvukas. I bendra albuma nenoriu deti
Be abejo, kad nenuleisiu. Sportuoju n metu, tad gerai zinau, pradejus reguliariai sportuoti, organizmas pats reikalauja kruvio. Tik man beda tame, kad vyras vienos i sporto kluba neisleidzia, o kadangi turi savo versla, tai milijonai darbu, tai einam tik tada, kai istruksta. Suduva tikra toks sportas
as saviski senai isdresiravau, tiesiog ikaliau i galva, kad jei moteris nores, tai visada ras galimybiu nutrukti. Nereikia cia jokiu kontroliu, pasitikejimas yra geriau uz viska Beje ir pati neseku ir neskambineju jei kartais veluoja is darbo ar uztrunka po sporto Jei toks pavydus, tai tegul tau asmenini treneri paima, nebus laiko atsikvepti treniruoteje
Beje, beveik 2 menesiai sportuoju Oze, nemaciau kad kas ka kabintu, visi uzsieme dirba ir jokiu fiti miti
Labas rytas
mes irgi zadejom su kemperiu, bet persigalvojom. Vaziuosim su masina. Didele, talpi visko papaks
zadam pirma nakti miegoti vokietijoj , mama minejo miesteli su labai fainu viesbutuku, aisku as dbr nepamenu kur. O sekancia diena pasieksim olandija, ten bedu nera, viskas aisku, pabusim kokias 3-4d ir judesim i sveicarija, ryte anksti isvaziavus vakare velai turetumem buti sveicarijoje. Sustosim tik trumpam ten, kur pamatysim ka grazaus, arba ka susiplanuosim marsrute
O nuo sveicarijos jau kaip dievas duos Jei busim l.pavarge sausim po 5d namo, jei ne vaziuosim toliau
manau kad rudeni nebus problemu susirasti viesbutuka neuzsibookinus
Kas kavos ?
mes irgi zadejom su kemperiu, bet persigalvojom. Vaziuosim su masina. Didele, talpi visko papaks
zadam pirma nakti miegoti vokietijoj , mama minejo miesteli su labai fainu viesbutuku, aisku as dbr nepamenu kur. O sekancia diena pasieksim olandija, ten bedu nera, viskas aisku, pabusim kokias 3-4d ir judesim i sveicarija, ryte anksti isvaziavus vakare velai turetumem buti sveicarijoje. Sustosim tik trumpam ten, kur pamatysim ka grazaus, arba ka susiplanuosim marsrute
O nuo sveicarijos jau kaip dievas duos Jei busim l.pavarge sausim po 5d namo, jei ne vaziuosim toliau
manau kad rudeni nebus problemu susirasti viesbutuka neuzsibookinus
Kas kavos ?
QUOTE(sposa @ 2013 09 13, 07:43)
as saviski senai isdresiravau, tiesiog ikaliau i galva, kad jei moteris nores, tai visada ras galimybiu nutrukti. Nereikia cia jokiu kontroliu, pasitikejimas yra geriau uz viska Beje ir pati neseku ir neskambineju jei kartais veluoja is darbo ar uztrunka po sporto Jei toks pavydus, tai tegul tau asmenini treneri paima, nebus laiko atsikvepti treniruoteje
Beje, beveik 2 menesiai sportuoju Oze, nemaciau kad kas ka kabintu, visi uzsieme dirba ir jokiu fiti miti
As saviskiui to ikalti i galva negaliu, tai jau ir nesistengiu
O del fiti miti, tai oj visko buna, visko
Manes brangusis irgi neleidzia vienos sportuoti ner jam ten ko pavydeti, ebt...neleidzia gal kartu po keliones pagaliau pradesim, nes siaip irgi laiko neturi
Sveikos Mokslo metu pradzia, kol visi isivaziuojam i nauja ritma... Nebuvo net jegu rasyt
Prasom placiau Kur cia, impulse taip linksma? Sudominai labai
As kaip zinia nepatikimas fruktas, mane irgi priziuri labai
Agne, mes su masina iki Prancuzijos varem kelis kartus. Man patinka taip keliaut
Pamenu mes kai ivaziavom i Vokietija apsistojom Kaiserhoff viesbutyje. Netoli sienos jis. Paziurek, gal patiks
Keiciu darba, todel nusprendziau istoti dar studijot B jau krivai ziuri i tuos mano mokslus. Varau sestadieni i paskaitas Amzina studente
Panos, ar buvot kas Emiratuose? Ziuriu kur dukra su baba issiust rudens atostogom Gal visai nieko variantas?
QUOTE(Elvita @ 2013 09 13, 09:08)
Prasom placiau Kur cia, impulse taip linksma? Sudominai labai
As kaip zinia nepatikimas fruktas, mane irgi priziuri labai
Agne, mes su masina iki Prancuzijos varem kelis kartus. Man patinka taip keliaut
Pamenu mes kai ivaziavom i Vokietija apsistojom Kaiserhoff viesbutyje. Netoli sienos jis. Paziurek, gal patiks
Keiciu darba, todel nusprendziau istoti dar studijot B jau krivai ziuri i tuos mano mokslus. Varau sestadieni i paskaitas Amzina studente
Panos, ar buvot kas Emiratuose? Ziuriu kur dukra su baba issiust rudens atostogom Gal visai nieko variantas?
QUOTE(Elvita @ 2013 09 13, 10:08)
As saviskiui to ikalti i galva negaliu, tai jau ir nesistengiu
tai faktas, kam noro yra, tas visad ras vieta ir buda pamenu karta klube toks jau metuose vyras gan simpatiska moteri pakabino, juokinga buvo juos stebeti
As i kluba sportuoti einu, o jei noresiu pakoketuoti su kuo, rasiu tinkamesne vieta
Katrix, studijuoti yra gerai nauja kompanija, ypac jei ne tik moterys, bendri vakareliai, na smagu