Įkraunama...
Įkraunama...

Turim bendrą šypseną :)

sveikos, o as siandien darbe buvau smile.gif pasisakiau, kad nuo spalio 1 grisiu. negaliu nervas ima, viskas pasikeite, darbo baze visiskai kita. kazkokia nesamone, mano gerasis darba kitiems atiduotas, kol atsikovosiu prarastas pozicijas su exeliu teks dirbti. nekenciu as tokio sauso darbo smile.gif
Atsakyti
sveikutes wink.gif
kavyte, kavyte 4u.gif
kas gero, merginos?
extra, tu jau atostogose?
mes rugsejo pabaigoje, spalio pradzioje vaziuojam po europa.
Gal kas esat keliave su masina? mums bus pirmas kartas smile.gif aplankysim visas gimines, sieksim olandija, poto is ten i sveicarija smile.gif jei jegu ir noro bus, gal i italija nusibaladosim smile.gif zodz... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 11, 08:25)
sveikutes wink.gif
kavyte, kavyte  4u.gif
kas gero, merginos?
extra, tu jau atostogose?
Gal kas esat keliave su masina? mums bus pirmas kartas smile.gif aplankysim visas gimines, sieksim olandija, poto is ten i sveicarija smile.gif jei jegu ir noro bus, gal i italija nusibaladosim smile.gif zodz... smile.gif

Jungiuos su kava drinks_cheers.gif

Man siandien metukai po op, kaip greit laikas prabego thumbup.gif

As intensyviai ruosiuos krikstynoms, sestadieni krikstysim brolio vaikuti, tai viskas ant bangos. O siaip tai, mokykla, bureliai, pamoku ruosa, darbas, zodz kasdienybe.
Ai, tiesa, vakar po ilgo laiko nuejau i impulsa, o vaikyti, kaip sveikateles neber sportuoti doh.gif

Mes esame vaziave iki Kroatijos ir aplink ja, viska ismaise. Tevai jau taip vaziuoja kokie 7 metai, mes vienus metus pabandem ir nusprendem, kd mums geriau lektuvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 11, 10:14)
Jungiuos su kava  drinks_cheers.gif

Man siandien metukai po op, kaip greit laikas prabego  thumbup.gif

As intensyviai ruosiuos krikstynoms, sestadieni krikstysim brolio vaikuti, tai viskas ant bangos. O siaip tai, mokykla, bureliai, pamoku ruosa, darbas, zodz kasdienybe.
Ai, tiesa, vakar po ilgo laiko nuejau i impulsa, o vaikyti, kaip sveikateles neber sportuoti  doh.gif

Mes esame vaziave iki Kroatijos ir aplink ja, viska ismaise. Tevai jau taip vaziuoja kokie 7 metai, mes vienus metus pabandem ir nusprendem, kd mums geriau lektuvu  4u.gif

as tave jau pasveikinau plastikos temoje, bet dar karteli sveikinu wink.gif
Na man dar geras menesiukas ir irgi bus metai ):
Elvita imesk pilvuka kaip dbr atrodo.
Ka zianu, galim koki savo publica susikurti ar ka, labai smalsu.
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 11, 09:25)

Mes isbande ivairius variantus, turejome ir kemperi,visaip keliavome ir lengvaja ir oru...na kemperiu judeti man nepatinka, nors gali guleti keliones metu, naudotis saldytuvu ir jo gerybemis smile.gif ...bet ne tas, daug priezasciu kodel NE, tik tingiu vardinti. Automobiliais pravaziave Kroatija ir daug kartu Italija. Jei lyginu Kroatija su Italija, pirmenybe pastarajai.
Siaip esu megeja keliauti masina, dukra pirma sykiu emiau kartu i Italija kai buvo 2,5 m. Labai puikiai atlaike visa kelione.
O esant galimybei rinkciausi pakaitomis ir kazkokia kelione masina ir skrydi su pasyviu poilsiu, kad ir Turkijoje.

Elvita, sveikinimai 4u.gif ...ir nenuleisk ranku po pirmo karto klube, pirmi kartai patys sunkiausi, o paskui atsiranda poreikis (bent jau man ) smile.gif O rezultatai tikrai po truputi pradeda matytis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sposa: 13 rugsėjo 2013 - 00:09
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 11, 10:32)
as tave jau pasveikinau plastikos temoje, bet dar karteli sveikinu wink.gif
Na man dar geras menesiukas ir irgi bus metai ):
Elvita imesk pilvuka kaip dbr atrodo.
Ka zianu, galim koki savo publica susikurti ar ka, labai smalsu.

Tai, kad nieko ypatingo tas mano pilvukas. I bendra albuma nenoriu deti 4u.gif

QUOTE(sposa @ 2013 09 13, 00:07)

Elvita, sveikinimai  4u.gif ...ir nenuleisk ranku po pirmo karto klube, pirmi kartai patys sunkiausi, o paskui atsiranda poreikis (bent jau man )  smile.gif O rezultatai tikrai po truputi pradeda matytis  thumbup.gif

Be abejo, kad nenuleisiu. Sportuoju n metu, tad gerai zinau, pradejus reguliariai sportuoti, organizmas pats reikalauja kruvio. Tik man beda tame, kad vyras vienos i sporto kluba neisleidzia, o kadangi turi savo versla, tai milijonai darbu, tai einam tik tada, kai istruksta. Suduva tikra toks sportas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 13, 08:18)
Tai, kad nieko ypatingo tas mano pilvukas. I bendra albuma nenoriu deti 4u.gif
Be abejo, kad nenuleisiu. Sportuoju n metu, tad gerai zinau, pradejus reguliariai sportuoti, organizmas pats reikalauja kruvio. Tik man beda tame, kad vyras vienos i sporto kluba neisleidzia, o kadangi turi savo versla, tai milijonai darbu, tai einam tik tada, kai istruksta. Suduva tikra toks sportas  doh.gif

hihihi.gif as saviski senai isdresiravau, tiesiog ikaliau i galva, kad jei moteris nores, tai visada ras galimybiu nutrukti. Nereikia cia jokiu kontroliu, pasitikejimas yra geriau uz viska smile.gif Beje ir pati neseku ir neskambineju jei kartais veluoja is darbo ar uztrunka po sporto smile.gif Jei toks pavydus, tai tegul tau asmenini treneri paima, nebus laiko atsikvepti treniruoteje biggrin.gif
Beje, beveik 2 menesiai sportuoju Oze, nemaciau kad kas ka kabintu, visi uzsieme dirba ir jokiu fiti miti biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
mes irgi zadejom su kemperiu, bet persigalvojom. Vaziuosim su masina. Didele, talpi visko papaks smile.gif
zadam pirma nakti miegoti vokietijoj , mama minejo miesteli su labai fainu viesbutuku, aisku as dbr nepamenu kur. O sekancia diena pasieksim olandija, ten bedu nera, viskas aisku, pabusim kokias 3-4d ir judesim i sveicarija, ryte anksti isvaziavus vakare velai turetumem buti sveicarijoje. Sustosim tik trumpam ten, kur pamatysim ka grazaus, arba ka susiplanuosim marsrute smile.gif
O nuo sveicarijos jau kaip dievas duos biggrin.gif Jei busim l.pavarge sausim po 5d namo, jei ne vaziuosim toliau smile.gif
manau kad rudeni nebus problemu susirasti viesbutuka neuzsibookinus g.gif
Kas kavos ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2013 09 13, 07:43)
hihihi.gif as saviski senai isdresiravau, tiesiog ikaliau i galva, kad jei moteris nores, tai visada ras galimybiu nutrukti. Nereikia cia jokiu kontroliu, pasitikejimas yra geriau uz viska  smile.gif Beje ir pati neseku ir neskambineju jei kartais veluoja is darbo ar uztrunka po sporto  smile.gif Jei toks pavydus, tai tegul tau asmenini treneri paima, nebus laiko atsikvepti treniruoteje  biggrin.gif
Beje, beveik 2 menesiai sportuoju Oze,  nemaciau kad kas ka kabintu, visi uzsieme dirba ir jokiu fiti miti  biggrin.gif

As saviskiui to ikalti i galva negaliu, tai jau ir nesistengiu biggrin.gif
O del fiti miti, tai oj visko buna, visko biggrin.gif
Atsakyti
Manes brangusis irgi neleidzia vienos sportuoti blush2.gif ner jam ten ko pavydeti, ebt...neleidzia smile.gif gal kartu po keliones pagaliau pradesim, nes siaip irgi laiko neturi sad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Mokslo metu pradzia, kol visi isivaziuojam i nauja ritma... Nebuvo net jegu rasyt blush2.gif

QUOTE(Elvita @ 2013 09 13, 09:08)
O del fiti miti, tai oj visko buna, visko  biggrin.gif

Prasom placiau bigsmile.gif Kur cia, impulse taip linksma? Sudominai labai biggrin.gif
As kaip zinia nepatikimas fruktas, mane irgi priziuri labai hihihi.gif

Agne, mes su masina iki Prancuzijos varem kelis kartus. Man patinka taip keliaut thumbup.gif
Pamenu mes kai ivaziavom i Vokietija apsistojom Kaiserhoff viesbutyje. Netoli sienos jis. Paziurek, gal patiks mirksiukas.gif

Keiciu darba, todel nusprendziau istoti dar studijot blush2.gif B jau krivai ziuri i tuos mano mokslus. Varau sestadieni i paskaitas bigsmile.gif Amzina studente doh.gif biggrin.gif

Panos, ar buvot kas Emiratuose? Ziuriu kur dukra su baba issiust rudens atostogom g.gif Gal visai nieko variantas?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 09 13, 10:08)
As saviskiui to ikalti i galva negaliu, tai jau ir nesistengiu  biggrin.gif
O del fiti miti, tai oj visko buna, visko  biggrin.gif

tai faktas, kam noro yra, tas visad ras vieta ir buda biggrin.gif pamenu karta klube toks jau metuose vyras gan simpatiska moteri pakabino, juokinga buvo juos stebeti biggrin.gif
As i kluba sportuoti einu, o jei noresiu pakoketuoti su kuo, rasiu tinkamesne vieta cool.gif

Katrix, studijuoti yra gerai thumbup.gif nauja kompanija, ypac jei ne tik moterys, bendri vakareliai, na smagu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sposa: 13 rugsėjo 2013 - 16:57