Labas grazuoles
QUOTE(Katrix @ 2013 09 06, 09:43)
Klausykit, kaip sunervino mane dabar...
Zodziu, pas mano mama sode kaimynai turi du senbernarus. Laksto jie laisvai kur tik nori, alkani kaip vilkai, nepriziureti, purvini, sulyse baisiausiai. Vieno akyte suzeista, asaruoja. Siaubingas vaizdas... Neiskenciau, paskambinau i veterinarijos tarnyba. Jie nuvare ten patikrinti, ka tik paskambino. Sako, jie yra puikiai priziureti, maisto visa kibira turi. Tiesiog nera prie ko prikibt
Sakau, musu nuomones prieziuros atzvilgiu, matyt labai skirtingos. Vat ir tyrimas, saunuoliai. Net pykina is pikcio...
Jooo cia Lietuva... Jau man uzteko kai per telika rode kaip arklius atiminejo is kazkokio ale ukininko. Kol puse arkliu neismire ir kol TV nepasikviete niekas nieko nedare. O ir vadinami veterinarai ne ka graziau su tais arkliais elgesi isvezdami
QUOTE(Elvita @ 2013 09 06, 12:33)
Ne ne, cia masiniuks kaltas
Eik eik tokia panike ir su golfu vaziuotu vistiek diedai ziuretu seiles varvindami
Panos koks kaifas kai vaikai i darza eina
Siemet i nauja grupe jau isejo, bet su kokiu dziaugsmu varo net nuostabu. Ryte soka is lovu patys rengiasi
Namose tvarkinga svaru
O man ir geriausia cia dieta, prisigalvoju visokios veiklos ir valgyt neverdu del saves
Tai tik vakarienes kazko lengvai uzvalgom
Maciau vire diskusijos apie puponautus. Nu mano vaiku visai neuzkabino sitas reikalas. Keleta buvau maximoj gavus tai paziurejo ir numete kazkur. Tai dabar jei gaunu tiesiai kaimynes berniukui atiduodu nes ten irgi is proto eina