Nemegstu roziniu ir pan...stengiuosi kuo maziau pirkti. Bet ka daryti, kai princesei butent to reikia ir ne kito
Labas rytas
mano maziai irgi darzelyje abu nzn kolkas ka veikti
BET JAU ORAS...SIaubas...
mano dukanas per BD dienas apstojo dbr prasidejo B dienos, tai tikiuosi vel pakris
Sveikos
Kaip sekasi jusu darzelinukams/ mokinukams?
As per durnuma ismeciau dukros prancuzu kalbos pratybas Kur rast dabar, nieks nezino. Dukra negerom akim i mane ziuriu, nezinau kur detis
Kombinuoju dabar su puponautais, atrodo tuoj surinksim kolekcija Kaip nusibodo rinkt, o dar tos prekes... Nenoriu nei picu nei silano nei kumpeliu Atsivalgiau visiems laikams. As geriau tas pupas nupirksiu, jauciu nemazai sutaupysiu
Aj, dar pasigirsiu- nevalgau nuo sesiu ir jau nukraciau 2 kilus
Kaip sekasi jusu darzelinukams/ mokinukams?
As per durnuma ismeciau dukros prancuzu kalbos pratybas Kur rast dabar, nieks nezino. Dukra negerom akim i mane ziuriu, nezinau kur detis
Kombinuoju dabar su puponautais, atrodo tuoj surinksim kolekcija Kaip nusibodo rinkt, o dar tos prekes... Nenoriu nei picu nei silano nei kumpeliu Atsivalgiau visiems laikams. As geriau tas pupas nupirksiu, jauciu nemazai sutaupysiu
Dicke normaliai jau darze jauciasi, eina nuo pirmadienio tvarkingai, man taip is karto lengviau su vienu. Dar i sokius uzrasiau, bet ji, pasirodo, nepamirso is praejusiu metu, kad bijojo vadovo ir dabar ta pati sako-neisiu. Nu gal nors i viena pamoka aukletoja sugebes nuvesti, bet, zinant dukros charakteri, jei pasake neis, tai ir neis.
Mazius nuo spalio pratinsis pusdieniui i darziuka eiti, bet jau dabar kieme sutikau keleta mamyciu is maziaus grupes, tai sake, 24 vaikai lopselinej grupeje Nu ir niekam nerupi tos normos ir istatymai, kemsa bele kiek tu vaiku i grupe ir viskas.
O as vis lagaminu nesikraunu niekaip, nors pirmadienio nakti jau reikia isvaziuoti. Nepatinka man visai tie reikalai su Sirija, jokio malonumo nejauciu vaziuot
Katrix, tai kiek besveri? As tai apsalau, gi uzlipau ant svarstykliu, ir parode 52,5 Nesupratau is kur ir kaip, tiek laiko svoris buvo kaip ikaltas. Teks ir man siek tiek mazinti vakarini kimsima, jei jau eme augti svoris (dabar tai dar tenkina, visai grazu). Svarbu, daugiau nebeaugtu jau
Mazius nuo spalio pratinsis pusdieniui i darziuka eiti, bet jau dabar kieme sutikau keleta mamyciu is maziaus grupes, tai sake, 24 vaikai lopselinej grupeje Nu ir niekam nerupi tos normos ir istatymai, kemsa bele kiek tu vaiku i grupe ir viskas.
O as vis lagaminu nesikraunu niekaip, nors pirmadienio nakti jau reikia isvaziuoti. Nepatinka man visai tie reikalai su Sirija, jokio malonumo nejauciu vaziuot
Katrix, tai kiek besveri? As tai apsalau, gi uzlipau ant svarstykliu, ir parode 52,5 Nesupratau is kur ir kaip, tiek laiko svoris buvo kaip ikaltas. Teks ir man siek tiek mazinti vakarini kimsima, jei jau eme augti svoris (dabar tai dar tenkina, visai grazu). Svarbu, daugiau nebeaugtu jau
QUOTE(Katrix @ 2013 09 05, 12:35)
saunuole, bet is kur pas zmones tiek valios
QUOTE(EXTRAA @ 2013 09 05, 15:04)
vis mums negerai mazai kg-blogai, padideja, vel blogai as stengiuosi net nesisverti, taip lengviau ..tik vat rupesciu visokiu buvo, sumazejo laiko sportui, vel negerai, baime, kad prades dideti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 09 05, 15:04)
pala kazka praleidau , kur varot?
mano vaikai gerai
as jau 4kg pameciau dziaugiuosi savim, ir man visai patinka
dar tikiuosi irgi po keliones pradeti sporto kluba lankyti
Sveikutes,
man ir nevalgymas nuo 18val. patinka labiausiai. Nuo pirmadienio pradejau, tai 1,6kg nebeturiu. Tik va tas kasis koja kisa, nu negaliu alaus negerti per varzybas, o jos taip velai
Nuo rytojaus pradedu eiti i impulsa, jau ziauriai pasiilgau sporto
man ir nevalgymas nuo 18val. patinka labiausiai. Nuo pirmadienio pradejau, tai 1,6kg nebeturiu. Tik va tas kasis koja kisa, nu negaliu alaus negerti per varzybas, o jos taip velai
QUOTE(EXTRAA @ 2013 09 05, 14:04)
54 dabar
Cia mes visos kartu, as, Agnestar ir Elvita tau savo lisnus issiuntem
QUOTE(sposa @ 2013 09 05, 15:12)
vis mums negerai mazai kg-blogai, padideja, vel blogai
Ta pati pagalvojau
QUOTE(Elvita @ 2013 09 05, 18:43)
Sveikutes,
Man irgi geriausiai tinka. Valgau viska, aisku i kiekius ir laika ziuriu. Bet kai nera grieztu apribojimu, man ir est taip nesinori
Elvita, kaip masiniukas gyvena? Kaifuoji?
Ruosiuosi rytoj i paimatyma eit
Ir svarbiausia naujiena- liko susirast tik viena puponauta Ar ka pavydit?
QUOTE(Katrix @ 2013 09 05, 19:57)
54 dabar
Ta pati pagalvojau
Man irgi geriausiai tinka. Valgau viska, aisku i kiekius ir laika ziuriu. Bet kai nera grieztu apribojimu, man ir est taip nesinori
Ta pati pagalvojau
Puponaute tu
I koki dar pasimatymo , grosi tu, keliauji?
Elvita, nuo sio pirmadineio 1,6?? na jooo, jei man taip kristu gal ir as po 18val nebevalgyciau
As jau 10d ant dietos ir 4pameciau mazdaug
Agnyt, i Turkija varom, bet, sakau, visai kazkaip nera noro ir nuotaikos si karta.
Katrix, pasimatymas su mb ar idomiau? Ir nebesiusk kg, o tai viskas, pamirsti jau mano 50 kg
Katrix, pasimatymas su mb ar idomiau? Ir nebesiusk kg, o tai viskas, pamirsti jau mano 50 kg
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 05, 19:02)
Puponaute tu
Elvita, nuo sio pirmadineio 1,6?? na jooo, jei man taip kristu gal ir as po 18val nebevalgyciau
Agne, as taip dziaugiuosi, kad i pabaiga ta psichoze. Jau buvau pasiruosusi ne tik 2, bet ir 10 lt uz pupa atiduot Aciu D neprireike
Su vyru pasimatymas Uzteko jau prikliuchenij na moju zopu, atsiprasant
As per 3dienas du kilus pameciau. Vis tik receptas stebuklingas vienas- maziau est
Papildyta:
QUOTE(EXTRAA @ 2013 09 05, 19:06)
A tai su mb jau nebeidomu?
Isvaziavo mano "meile", neturiu daugiau su kuo
QUOTE(Katrix @ 2013 09 05, 18:57)
Aha, man tas pats, kai viska galiu valgyti, tai beveik nieko ir nebesinori
Oj, masiniukas, mano meile O vyru demesio kiek Neveltui taip vyras pries BMW buvo nusiteikes
Katrix, as taip nezaidziu Man dar 3 liko surinkti
QUOTE(Agnestar @ 2013 09 05, 19:02)
Buciau ir daugiau pametus, bet gi kasis tas 22val. jobstararai
QUOTE(Katrix @ 2013 09 05, 19:10)
QUOTE(EXTRAA @ 2013 09 05, 20:06)
Agnyt, i Turkija varom, bet, sakau, visai kazkaip nera noro ir nuotaikos si karta.
Nesinervuok, viskas cia ok bus
drauge pirmadieni i turkija varo, o jos kompanijone siandien i ligonine pagulde , itaria apendicita
QUOTE(Katrix @ 2013 09 05, 20:10)
Agne, as taip dziaugiuosi, kad i pabaiga ta psichoze. Jau buvau pasiruosusi ne tik 2, bet ir 10 lt uz pupa atiduot Aciu D neprireike
As per 3dienas du kilus pameciau. Vis tik receptas stebuklingas vienas- maziau est
aciu D, kad mano vaikai del ju neina is proto.
eina sau....nu bet kaip jums taip tie kg tirpsta...noooriu ir as taip, bet va , neiseina...