Įkraunama...
Įkraunama...

Sodybos renovacija, 3 tema

QUOTE(166cm @ 2014 01 13, 19:52)
būna pavyzdžių krosnių statytojų, dalių gamintojų puslapiuose. mačius daug, gal kai laiko bus, pasidalinsiu radiniais

butu tikrai idomu, nes ir vienaip ir kitaip pagooglint bandziau, nelabai ka rodo sad.gif bandau ikalbeti pussesere, kad reikia krosni pasilikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2014 01 13, 17:55)
butu tikrai idomu, nes ir vienaip ir kitaip pagooglint bandziau, nelabai ka rodo sad.gif bandau ikalbeti pussesere, kad reikia krosni pasilikti  ax.gif

tai sodyba giminės? sunku suderint. nevienam straipsnyje apie sodybų gaivinimą minima seno namo širdis - krosnis. turi nemažai privalumų kokliai, o naują pasistatyt brangu ir sunku rast gerą meistrą. ir šiaip autentiška stiliaus detalė...
lenkiškuose puslapiuose mačiau daug modernių interjerų, bet ten ir krosnys naujos
Papildyta:
user posted image

dar: http://krosnys.webs.com/

Papildyta:
user posted image
Papildyta:
http://www.skelbia.l...liai-21696.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 13 sausio 2014 - 21:01
čia pridėta pavyzdžių http://www.zidiniume...krosniu_iranga/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 14 sausio 2014 - 02:32
ačiū, tikrai radau i ką pasižiūrėti thumbup.gif savo sodybos dar neturiu, tad bandau padeti pusseserei, paieskoti idėjų ax.gif sakiau, pečių visada spėsit išgriaut, reikia labai apgalvot , kad paskui nesigailetum doh.gif
Atsakyti
mes dabar intensyviai planuojam tolimesnius darbus. tikimės pavasariop pasikeisti stogą, palėpės karkasą.
renkamės dangą iš kelių variantų.

pigesnis, bet ne pigiausias variantas yra klasikinio stiliaus skarda. sako, barška lyjant, sako, tai nėra pats geriausias variantas, kai miegamieji palėpėj. bent jau esu tikra, kad nenoriu nusibodusios čerpių imitacijos:
user posted image

brangiau, bet galim gauti gera kaina lenkiškų keraminių čerpių. nežinau, ar verta g.gif :
user posted image

galim dengti ir išvis sovietmečiu gamintomis molinėmis čerpėmis, kas būtų ir pigu, ir visai vizualiai derėtų prie senos sodybos. nežinau, kiek tai patikima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 21 sausio 2014 - 08:51
QUOTE(166cm @ 2014 01 21, 09:50)
mes dabar intensyviai planuojam tolimesnius darbus. tikimės pavasariop pasikeisti stogą, palėpės karkasą.
renkamės dangą iš kelių variantų.

pigesnis, bet ne pigiausias variantas yra klasikinio stiliaus skarda. sako, barška lyjant, sako, tai nėra pats geriausias variantas, kai miegamieji palėpėj. bent jau esu tikra, kad nenoriu nusibodusios čerpių imitacijos:
user posted image

brangiau, bet galim gauti gera kaina lenkiškų keraminių čerpių. nežinau, ar verta g.gif  :
user posted image

galim dengti ir išvis sovietmečiu gamintomis molinėmis čerpėmis, kas būtų ir pigu, ir visai vizualiai derėtų prie senos sodybos. nežinau, kiek tai patikima

pataisymas - keramines cerpes kainuoja pigiau arba tiek pat kaip klasikinis valcuotas profilis smile.gif
sovietmetines cerpes turite omenyje palemono molines? ju kaina juokinga, o jei jos atlaikys pervezima, plovima kercheriu ir montavima, tai ant stogo dar 100 metu bus. bet - joms negausite "furnituros" - kraigai, vejalentines cerpes, kamineliai. galima deti zinoma skardines detales, bet skarda ir cerpes... doh.gif
Atsakyti
Man ta skarda tai visai nesiziuri blush2.gif dabar kaime du namai vienas naujos statybos, kitas renovuojamas uzdengti, tai baisiai pasakysiu man tie stogai atrodo kazkaip niuriai, o ir primena pc fasada blush2.gif
Kadangi cerpes mums per brangu, nor man labai wub.gif mes desime siferi GOTIKA tais mazesniais lakstais.
Atsakyti
Mes dejome skarda.bet visualiai pas mus stogo nelabai matosi. Tai kazkaip bendro vaizdo negadina. Ir be to nuolidis labai mazas, praktiskai kitokia dange netinka.
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2014 01 21, 10:58)
Man ta skarda tai visai nesiziuri blush2.gif  dabar kaime du namai vienas naujos statybos, kitas renovuojamas uzdengti, tai baisiai pasakysiu man tie stogai atrodo kazkaip niuriai, o ir primena pc fasada  blush2.gif
Kadangi cerpes mums per brangu, nor man labai  wub.gif  mes desime siferi GOTIKA tais mazesniais lakstais.

mums irgi per brangu, bet dejome smile.gif kaip sakem - stoga cerpemis dengi 1 karta gyvenime, o siferiu ant pencijos reikes perdengti biggrin.gif biggrin.gif
pasidomekite cerpiu kaina, nera tokia baisi, kaip atrodo.. paprastu eiliniu kaina ~22 lt uz kv.m
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 01 21, 09:50)
brangiau, bet galim gauti gera kaina lenkiškų keraminių čerpių. nežinau, ar verta g.gif 

Jei rinktis tarp cerpiu ir skardos, manyciau net dvejoti neverta mirksiukas.gif cerpes nebarskes nuo lietaus, silumai inertiska medziaga - maziau kais vasara stogas ir ziema maziau kondensato varves ... ir vaizdas cerpiu yra thumbup.gif
Atsakyti
štai kaip skandinavai interjere įpaišo krosnis/pečius virtuvėj:

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 166cm: 23 sausio 2014 - 12:31
nu labai fainai tos krosnys bigsmile.gif aciu uz idejas 4u.gif