QUOTE(jolitti @ 2016 02 23, 15:53)
Kodel rastinuka? todel kd tai buvo pirmas variantas ,pasidaryt gyvenamaja sodyba kuriuoje galetume gyvent nuo pavasario iki rudens:))) nes kazkaip buvo daug abejoniu ar sita nama esama imanoma prikelt..... Plius turim savo miska, kuri galetume iskirst..tiesiog kolkas nesam tikri ar norime gyventi visa laik uz miesto..buto parduot nenorim...todel viskas remiasi i pinigus...jej i sita sena nama kyst pinigus tas pat kas ismest tai geriau jau tada pasistatyt sodyba ir tiek...gal ten maziau pinigu ikistume ir butu visiems gerai...gyvemtume pusiau bute pusiau namuke:)) tai uztai svarstome visus imanomus variantus ir norime issironkt pati prieinamiausia....
O gal zinote kiek mazdaug siai dienai preliminariai gali kainuoti rastinis namukas iki 80 kv pastatymas aisku su visu elektru, vandens pravedimu irengimu visu patogumu...
Kadangi tik pradrdam galvoti uztai tokios info ieskau forumuose..nes tokiu kaip kainu niekur nieks neskelbia nes aisku tai labai individualu...bet gi reikia is kazkur nors preliminariai suzinot:)
O gal zinote kiek mazdaug siai dienai preliminariai gali kainuoti rastinis namukas iki 80 kv pastatymas aisku su visu elektru, vandens pravedimu irengimu visu patogumu...
Kadangi tik pradrdam galvoti uztai tokios info ieskau forumuose..nes tokiu kaip kainu niekur nieks neskelbia nes aisku tai labai individualu...bet gi reikia is kazkur nors preliminariai suzinot:)
Mano kaimynė turėjo analogišką namą. Kai darė rekonstrukciją vis kas nors nenumatyto išlysdavo. Tai visą laiką dėjuodavo kiek jai tas namas brangiai atsiėjo. Sienos buvo tokios nelygios, kad tinkuot nepasimokėjo...suko gipsą...dėl karkaso namo plotas sumažejo keliais kvadratias...vienu žodžiu sukišo 230kLTL.
Aš jūsų vietoje į tokį namuką žiūrėčiau http://abcnamas.lt/
Buvau jų prezentacijoje Supernamai 2015 parodoje. tai labai patiko kad namą pastato iki rakto per 3-4 mėn.