Almontas, nesimato nuotraukos. Bent man.
Tindiriu, gal tikrai apsodinkit tą vietą kuo nors.
man rodo
QUOTE(Tindiriu @ 2014 05 14, 23:38)
Tiesa, gal turit pasiūlymų kaip uždengti verandos cementinį pagrindą? Akmenimis gal, bet kiek girdėjau brangus malonumas? Kažką bandau sugalvot...
akmenimis būtų super
gal pamazu galima ju susirankiot ir susimuryt? jei niekur neskubat
Mes turime sodybą 1912 metų (pagal popierius), nors turime dokumentų liūdijančių, kad ji jau stovėjo 1888 metais.. bet ji labai labai apleista. Viduje - net asla yra. Vyras paveldėjo.Ten realiai koks 60 metų absoliučiai niekas nedaryta - neremontuota. Gyveno 92 metų močiute. Namą statė vyro prosenelis. Man tai net rankos nekyla kažką ten remontuoti.. bet reikia Prisikaičiau, ir supratau, kad reik pradėti nuo pastogės. Tada galbūt pirmiausia atsikratysim nešvaros ir graužikų.
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(italė @ 2014 05 16, 10:19)
Mes turime sodybą 1912 metų (pagal popierius), nors turime dokumentų liūdijančių, kad ji jau stovėjo 1888 metais.. bet ji labai labai apleista. Viduje - net asla yra. Vyras paveldėjo.Ten realiai koks 60 metų absoliučiai niekas nedaryta - neremontuota. Gyveno 92 metų močiute. Namą statė vyro prosenelis. Man tai net rankos nekyla kažką ten remontuoti.. bet reikia Prisikaičiau, ir supratau, kad reik pradėti nuo pastogės. Tada galbūt pirmiausia atsikratysim nešvaros ir graužikų.
puikus namas
QUOTE(166cm @ 2014 05 07, 18:49)
būtinai, kai tik bus ką rodyti
QUOTE(Pegoti @ 2014 05 16, 09:02)
akmenimis būtų super
ir aš siūlau akmenukais, o kol juos rinksite, pasodinkite augalų
QUOTE(italė @ 2014 05 16, 11:22)
Mes turime sodybą 1912 metų
Koks grožis aš kadangi rumšiškių gerbėja, tai man čia
QUOTE(italė @ 2014 05 16, 10:22)
Papildyta:
Papildyta:
koks nuostabumas tiesiog architektūros paveldas. tokį pastatą reiktų labai atsakingai restauruoti, o ne šiaip išgriaut, apkalt, suramstyt
aslą dabar ir naują lieja, ir naujoj, modernioj statyboj. jeigu turėčiau namą, kuriame buvo asla, 100proc. tik tokias grindis ir atkurčiau. gal ne visose patalpose, bet dalyje
https://www.facebook...8...e=3
https://www.facebook...s...3702&type=3
Papildyta:
mano akimis tobulai renovuota:
QUOTE(166cm @ 2014 05 16, 13:03)
nendrių stogas čia?
aha
gali būti. skiedros irgi brangios
Kaip keista, kad dabar brangiausia tai, kas senovėje buvo dedama iš vargo