Įkraunama...
Įkraunama...

Sodybos renovacija, 3 tema

Almontas, nesimato nuotraukos. Bent man.

Tindiriu, gal tikrai apsodinkit tą vietą kuo nors.
Atsakyti
man rodo
Atsakyti
QUOTE(Tindiriu @ 2014 05 14, 23:38)

Tiesa, gal turit pasiūlymų kaip uždengti verandos cementinį pagrindą? Akmenimis gal, bet kiek girdėjau brangus malonumas? Kažką bandau sugalvot...  g.gif

akmenimis būtų super drinks_cheers.gif
gal pamazu galima ju susirankiot ir susimuryt? jei niekur neskubat ax.gif
Atsakyti
Mes turime sodybą 1912 metų (pagal popierius), nors turime dokumentų liūdijančių, kad ji jau stovėjo 1888 metais.. bet ji labai labai apleista. Viduje - net asla yra. Vyras paveldėjo.Ten realiai koks 60 metų absoliučiai niekas nedaryta - neremontuota. Gyveno 92 metų močiute. Namą statė vyro prosenelis. Man tai net rankos nekyla kažką ten remontuoti.. bet reikia doh.gif Prisikaičiau, ir supratau, kad reik pradėti nuo pastogės. Tada galbūt pirmiausia atsikratysim nešvaros ir graužikų.

Papildyta:
QUOTE(italė @ 2014 05 16, 10:19)
Mes turime sodybą 1912 metų (pagal popierius), nors turime dokumentų liūdijančių, kad ji jau stovėjo 1888 metais.. bet ji labai labai apleista. Viduje - net asla yra. Vyras paveldėjo.Ten realiai koks 60 metų absoliučiai niekas nedaryta - neremontuota. Gyveno 92 metų močiute. Namą statė vyro prosenelis. Man tai net rankos nekyla kažką ten remontuoti.. bet reikia doh.gif  Prisikaičiau, ir supratau, kad reik pradėti nuo pastogės. Tada galbūt pirmiausia atsikratysim nešvaros ir graužikų.

Atsakyti
puikus namas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 05 07, 18:49)
lakšmi, sveika prisijungus 4u.gif
būtų labai įdomu, jei pasidalintum renovacijos fotkėm  smile.gif

būtinai, kai tik bus ką rodyti 4u.gif

QUOTE(Pegoti @ 2014 05 16, 09:02)
akmenimis būtų super  drinks_cheers.gif 
gal pamazu galima ju susirankiot ir susimuryt? jei niekur neskubat  ax.gif

ir aš siūlau akmenukais, o kol juos rinksite, pasodinkite augalų mirksiukas.gif
QUOTE(italė @ 2014 05 16, 11:22)
Mes turime sodybą 1912 metų

Koks grožis wub.gif aš kadangi rumšiškių gerbėja, tai man čia thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(italė @ 2014 05 16, 10:22)
Mes turime sodybą 1912 metų (pagal popierius), nors turime dokumentų liūdijančių, kad ji jau stovėjo 1888 metais.. bet ji labai labai apleista. Viduje - net asla yra. Vyras paveldėjo.Ten realiai koks 60 metų absoliučiai niekas nedaryta - neremontuota. Gyveno 92 metų močiute. Namą statė vyro prosenelis. Man tai net rankos nekyla kažką ten remontuoti.. bet reikia doh.gif  Prisikaičiau, ir supratau, kad reik pradėti nuo pastogės. Tada galbūt pirmiausia atsikratysim nešvaros ir graužikų.

Papildyta:

koks nuostabumas wub.gif tiesiog architektūros paveldas. tokį pastatą reiktų labai atsakingai restauruoti, o ne šiaip išgriaut, apkalt, suramstyt

aslą dabar ir naują lieja, ir naujoj, modernioj statyboj. jeigu turėčiau namą, kuriame buvo asla, 100proc. tik tokias grindis ir atkurčiau. gal ne visose patalpose, bet dalyje

https://www.facebook...8...e=3

https://www.facebook...s...3702&type=3
Papildyta:
mano akimis tobulai renovuota:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 05 16, 13:03)
mano akimis tobulai renovuota:

nendrių stogas čia? g.gif
Atsakyti
aha
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2014 05 16, 13:17)

norėčiau, bet jų kaina blink.gif blink.gif
Atsakyti
gali būti. skiedros irgi brangios
Atsakyti
Kaip keista, kad dabar brangiausia tai, kas senovėje buvo dedama iš vargo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti