Įkraunama...
Įkraunama...

Airbnb – susirask pigią nakvynę

QUOTE(vigai @ 2016 05 27, 09:32)
jei šeimininkas atšauks, tai pinigai grįš iš karto į jūsų sąskaitą.

Šiek tiek pataisysiu.
Jeigu prašote pinigų grąžinimo, deja, tie pinigai grįžta per 5-7 dienas, priklausomai nuo banko kortelės.

Taipogi, atkreipkit dėmesį, kad jeigu pinigų grąžinimo nenorite, o tuos pačius pinigus naudosite naujam užsakymui, jie prideda kažkokį procentą prie jūsų sumokėtos sumos. Tad, naują butą galite ieškotis didesne kaina.

Airbnb daugiau sėkmės dalykas. Mes užsisakėm tris butus, ir visus mums juos atšaukė. Paskutinįjį atšaukė likus savaitei iki kelionės verysad.gif Šeimininkai nė vienas nebuvo nei naujokas, nei blogų atsiliepimų turėjo. Tiesiog, man atrodo, pasižiūrėjo, kad gali pernuomoti brangiau, tai ir mūsiškį, iš anksto užsakytą tiesiog anuliavo.

O, va dukterėčios kiek nuomoja įvairiose šalyse, tokių liapsusų nėra turėjusios. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2016 05 27, 15:39)
Airbnb daugiau sėkmės dalykas.

Pritariu drinks_cheers.gif
Turėjom tobulų variantų už geras kainas įvairiose šalyse, turėjom ir nesusipratimą, kur rašė "instant booking", pinigai rezervuoti, o šeimininkė staiga parašė, kad butas užimtas doh.gif . Spėju, jos anglų kalba nylabai, nes ji parašė, kad pinigus gavo, sorry, bet juos grąžint - ne jos reikalas blink.gif . Tai turėjau gražią progą pabendrauti su airbnb customer service, pirma pamėtė nuo vieno prie kito kontakto, bet išsprendė viską berods paros bėgyje, išaiškino smulkiai, kas ir kodėl, pinigai sugrįžo per kelias dienas.
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 05 27, 13:38)
taip . Jei atsisakot nuomos - gražina visą , išskyrus komisinius. Pirmą kartą registruojantis su pakvietimu galima gauti dovanų 18 eur. Jei reikia pakvietimo - galiu atsiųsti -rašykit AŽ

Pries tai perskaiciau visa tema, tai pakvietima jau esu gavus ir uzsiregistravus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(viktoshka @ 2016 05 27, 14:27)
Be atsiliepimų yra dar vienas labai geras būdas patikrinti ar patikimas savininkas ar ne - atsakymo trukmė, t.y. per kiek laiko savininkas jums atrašys. Man pasitaikė, kad atsakydavo tik po 2 dienų, kai normalūs šeimininkai atsakydavo praėjus vos valanda, o galų gale atsisakė rezervuoti, motyvuodama, kad nenuomoja 1 nakties sezono metų  doh.gif Tai gerai, kad nepaskubėjau ir "neužsikabinau" ant pigaus pasiūlymo.

Dabar yra pasiūlymų su pilnais atšaukimais ir pilnų pinigų grąžinimų, įskaitant ir airbnb aptarnavimo mokestį  4u.gif

Tikrai visai neblogas budas, nes kai kurie, kam parasau, tai atraso tikrai greit, o yra tokiu, kurie jau pora savaiciu neatraso:(. tai pasitikejimo, tikrai nekelia tie neatrasantys.
Papildyta:
QUOTE(Limcamca @ 2016 05 27, 14:39)
Šiek tiek pataisysiu.
Jeigu  prašote pinigų grąžinimo, deja, tie pinigai grįžta per 5-7 dienas, priklausomai nuo banko kortelės.

Taipogi, atkreipkit dėmesį, kad jeigu pinigų grąžinimo nenorite, o tuos pačius pinigus naudosite naujam užsakymui, jie prideda kažkokį procentą prie jūsų sumokėtos sumos. Tad, naują butą galite ieškotis didesne kaina.

Airbnb daugiau sėkmės dalykas. Mes užsisakėm tris butus, ir visus mums juos atšaukė. Paskutinįjį atšaukė likus savaitei iki kelionės  verysad.gif Šeimininkai nė vienas nebuvo nei naujokas, nei blogų atsiliepimų turėjo. Tiesiog, man atrodo, pasižiūrėjo, kad gali pernuomoti brangiau, tai ir  mūsiškį, iš anksto užsakytą tiesiog anuliavo.

O, va dukterėčios kiek nuomoja įvairiose šalyse, tokių liapsusų nėra turėjusios.  unsure.gif

Na bet tikrai jau laimes dalykas is jusu patirties doh.gif . Geresnio puslapio su panasiom kainom kolkas nepavyko man rasti su tokiom kainom nuomos:hm
Atsakyti
Rezervuojant buta per airbnb ka reiskia aptarnavimo mokestis 90€. ?
Ir ar ne per anksti rezervuoti buta 2017m rugsejui Paryziuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 31 gegužės 2016 - 16:38
QUOTE(čikibari @ 2016 05 31, 17:09)

Turbūt turit omenį komisinius aibnb
Atsakyti
QUOTE(vigai @ 2016 05 31, 17:37)
Turbūt turit omenį komisinius aibnb

Tai negrazinamas mokestis? Sakyciau didelis...
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2016 05 31, 17:09)
Ir ar ne per anksti rezervuoti buta 2017m rugsejui Paryziuje?

Manau per anksti, nes daug kas neatnaujina daugiau kaip 1 metams. Geriausios kainos buvo per booking iki kelionės likus kelioms dienoms- viešbučiai kainas muša per pusę
Atsakyti
tik šiandien galiu padovanoti 55 eurus pirmai kelionei
Atsakyti
Galiu ir as padovanoti 55eur pirmai kelionei smile.gif
Atsakyti
Labai reiktų nuolaidos. Kaip tai veikia?
Atsakyti
QUOTE(Ellen @ 2016 06 02, 16:38)
Labai reiktų nuolaidos. Kaip tai veikia?

atsiųskit savo e-pašto adresą ir ištrinkit savo SM pašto dėžutę , nes negaliu išsiųsti jums laiško
Atsakyti
Labas,

Esu jau prisiregistravus Airbnb senokai, bet vieną kart atšaukta rezervacija, o dabar turiu patvirtinimą, kad galiu rezervuotis, ar man galiotų pirmai kelionei 55 eur. Jei taip, gal kas gali padovanoti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū.
Atsakyti