Mes taip pat pabandeme per cia nuomotis, kaina mazesnes uz paprasta viesbutuka, o gauni tvarkinga naujuteli butuka. Super!! Ir dar pirma karta uzsiregistravusiems, nuolaida taikoma. Beje jus galit ir kviesti savo draugus rezervuotis apartamentus. Kai tavo pakviestas zmogus apsigyvena, gauni 100$ ) Taigi jei kas nori registruotis, galiu issiusti pakvietima
Sveiki, na teks isbandyti ir mums šią sistemą. dabar tik labai parūpo ta rekomendacijų draugams sistema kaip čia išlošus
Nebandėt užsiregistruoti vienu acountu ir poto rakomenduoti kitam savo acountui? ar jau čia labai lietuviškas taupumas?
Nebandėt užsiregistruoti vienu acountu ir poto rakomenduoti kitam savo acountui? ar jau čia labai lietuviškas taupumas?
Pavyko, jei turi pakankamai kortelių ar pan. bet bendroje esmėje lietuviškas taupumas.. o dar bandėm derėtis tiesiogiai jei nėra skubu pasiimt būstą - tuomet kartais sutinka tiesiai be airbnb ir būna kokia 15proc pigiau, bet tokie tik 1/4 kartų pavyksta, nes užsienietis labiau bus saugus dėl būsto ir draudimo nei sutaupys keliasdešimt eurų.
QUOTE(krilas @ 2015 04 13, 13:50)
Sveiki, na teks isbandyti ir mums šią sistemą. dabar tik labai parūpo ta rekomendacijų draugams sistema kaip čia išlošus
Bandem, ir visus savo draugus pakvietem, tai jau va antras butas su nuolaida gavosi, ir isvis per airbnb galima zyyyymiai pigiau rasti nakvyne nei bet kur kitur
P.S. jei dar nesiregistravot, galit per mane registruotis, issiusciau pakvietima
o gal kas nors galit pasakyt kaip naudotis paieska? nes ivedu reikiama miesta, data, dar kelias opcijas, ir meta man N puslapiu,kainos nera is eiles. negi man dabar per visur eit ir ziuret? kazko nerandu:(
plius man raso kaina NUO, o paspaudus ant kambario, rodo, kad ta kaina dauginasi is naktu skaiciaus, kad negalima nuomot trumpiau nei pvz 3 naktis ir pan.
ar yra kazkaip paprasciau viskas?
plius man raso kaina NUO, o paspaudus ant kambario, rodo, kad ta kaina dauginasi is naktu skaiciaus, kad negalima nuomot trumpiau nei pvz 3 naktis ir pan.
QUOTE(lyrika @ 2015 04 13, 21:30)
o gal kas nors galit pasakyt kaip naudotis paieska? nes ivedu reikiama miesta, data, dar kelias opcijas, ir meta man N puslapiu,kainos nera is eiles. negi man dabar per visur eit ir ziuret? kazko nerandu:(
Taip, paieška ne tobula, nuo mažiausios kainos pasirinkti neduoda, bet aš įsivedu datas, asmenų skaičių, nustatau didžiausią kainą, kiek galiu ir noriu mokėti už naktį ir ieškau iki tos sumos, o ją jau rodo atsižvelgdami į asmenų skaičių. Atsidarius jau matosi, kiek naktų mažiausiai galima būti, ar yra papildomi mokesčiai, atšaukimo galimybės, visos gyvenimo ir užsakymo sąlygos ir ribos bei bendra suma už visą viešnagės laikotarpį ir ar yra galimybė iš karto bookinti, ar reikia susisiekti pirma su šeimininku. Dar žemėlapį galima prisitraukti, nutolinti, ieškot patogios lokacijos. Patogu ir tai, kad tik su pele užėjus ant vieno ar kito būsto, šalia esančiame žemėlapyje iš karto parodo, kur jis yra, tad pamatai, ar tinkama vieta, ar net neverta atsidaryti.
Atšaukimo galimybės yra 5. Palankiausia iš jų yra Flexible, mažiausiai palanki - Long term. Visais atvejais atšaukus, sistema sau pasilieka užsakymo mokestį. Čia yra aprašytos visos atšaukimo sąlygos https://www.airbnb.c...licies#flexible
Beje, šiuo metu galioja kuponas, su kuriuo galima gauti 10 eurų nuolaidą perkant apgyvendinimą Europos sostinėje arba 100 km atstumu iki jos. Sąlygos čia http://www.hotukdeal...-airbnb-2166827. Čia išvardintos ne visos sostinės, tik parodyta kaip kodas suformuotas, o jei reikia, įvedat konkrečią sostinę, originalo kalba, pvz. "budapest2015" ir pritaiko nuolaidą. Išbandyta, veikia
Gerų paieškų ir puikios nakvynės
QUOTE(Jolė*** @ 2015 04 14, 10:19)
Taip, paieška ne tobula, nuo mažiausios kainos pasirinkti neduoda, bet aš įsivedu datas, asmenų skaičių, nustatau didžiausią kainą, kiek galiu ir noriu mokėti už naktį ir ieškau iki tos sumos, o ją jau rodo atsižvelgdami į asmenų skaičių. Atsidarius jau matosi, kiek naktų mažiausiai galima būti, ar yra papildomi mokesčiai, atšaukimo galimybės, visos gyvenimo ir užsakymo sąlygos ir ribos bei bendra suma už visą viešnagės laikotarpį ir ar yra galimybė iš karto bookinti, ar reikia susisiekti pirma su šeimininku. Dar žemėlapį galima prisitraukti, nutolinti, ieškot patogios lokacijos. Patogu ir tai, kad tik su pele užėjus ant vieno ar kito būsto, šalia esančiame žemėlapyje iš karto parodo, kur jis yra, tad pamatai, ar tinkama vieta, ar net neverta atsidaryti.
Atšaukimo galimybės yra 5. Palankiausia iš jų yra Flexible, mažiausiai palanki - Long term. Visais atvejais atšaukus, sistema sau pasilieka užsakymo mokestį. Čia yra aprašytos visos atšaukimo sąlygos https://www.airbnb.c...licies#flexible
Beje, šiuo metu galioja kuponas, su kuriuo galima gauti 10 eurų nuolaidą perkant apgyvendinimą Europos sostinėje arba 100 km atstumu iki jos. Sąlygos čia http://www.hotukdeal...-airbnb-2166827. Čia išvardintos ne visos sostinės, tik parodyta kaip kodas suformuotas, o jei reikia, įvedat konkrečią sostinę, originalo kalba, pvz. "budapest2015" ir pritaiko nuolaidą. Išbandyta, veikia
Aciu,na as viska kaip ir supratau,patogu man tas zemelapis,patogu,kad uzvedus ant pasiulymo,matos vieta zemelapy,bet man vis tiek nepatinka,kad nerusiuoja.. nes ivedus pvz nuo 0 iki 100eu(ka mes pasiruose moket),tai gaunas 50virs puslapiu.. vienas uz 30,kitas uz 70 ir t.t. aisku,galima paslinkt nuo didesnes sumos,bet visai vilioja ir pigesni pasiulymai,maza ka,gal ir uz 30eu bus verta demesio. Bet va surusiuot galetu
Ir dar,nepatinka,kad rodo apgyvendinino vieta,net jei noriu vienos nakvynes,o atsidarius ja randu,kad minimum 3. Galetu gal jau nebeplakt tu,kuriu neimanoma issinuomot.
Na cia mano pastebejimai,siaip geru dalyku yra
O per kur cia ejot? Nezinojau tokio pasiulymo.
Papildyta:
Bandziau,nuolaida atsirado,tik neteko naudotis,tai ji neaktyvi.
Papildyta:
QUOTE(krilas @ 2015 04 13, 13:50)
Bandziau,nuolaida atsirado,tik neteko naudotis,tai ji neaktyvi.
sveiki,
o jei užrezervavom kambarį liepos mėn., užšaldė tuos pinigus, bet norim atsisakyt, kokia jų pinigų grąžinimo politika? gal susidūrėt kas?
Rašo "Strict: 50% refund up until 1 week prior to arrival, except fees" . Truputį man neaišku.
o jei užrezervavom kambarį liepos mėn., užšaldė tuos pinigus, bet norim atsisakyt, kokia jų pinigų grąžinimo politika? gal susidūrėt kas?
Rašo "Strict: 50% refund up until 1 week prior to arrival, except fees" . Truputį man neaišku.
QUOTE(pear @ 2015 05 21, 11:40)
sveiki,
Kiekvienas nuomotojas pasirinkes atsaukimo buda, todel pas visus skirtingas, pries uzsakant reikia pasiziureti. Kadangti pas jus strict, t..y grieztas, jums grazins 50 procentu jei atsauksit iki 7 dienu pries atvykima, jei atsauksite veliau negu likus 7 dienoms, tuomet isvis neatgausite.
Ačiū, Tiga, jo, išsiaiškinau, taip ir yra. Bet dar du mėnesiai, kažkaip nepatinka man , kad atšaukimas kainuoja 50 proc.
Paskubėjom šiek tiek.
Paskubėjom šiek tiek.