Įkraunama...
Įkraunama...

Airbnb – susirask pigią nakvynę

QUOTE(rufalija @ 2017 07 12, 18:36)
Sveikos, reikia patarimo. Rezervavome butą Prahoje per sistema. Parašiau kelis meilus šeimininkei, ji neatrasete. Tada parašiau sms nurodytu tel., Ji man skambina ir sako, kad ji jau pusę metų kaip uždariusi paskyrą ir nieko nenuomoja. Ką man dabar daryti? Užsakyma atšaukti galima iki paskutinės dienos ir pinigai ir grąžinami 100%. Paspaudžiau tą cancelinima,bet dabar rašo,kad grąžinimą turi patvirtinti šeimininkė, bet ji jokios info negauna nei apie rezervacija,nei mano žinučių,nei atšaukimo,tai kaip ji patvirtins tą atšaukimą? Ką daryti,pinigai pakabinti? Gal kas susidūręs su panašia situacija?

Reikejo rinktis "cancel for host" ar kazkaip panasiai. Ten jei nesureaguoja nuomotojas per 24 lygtais valandas, tai grazina. O siaip as kai turejau bedu su vienu lietuvaiciu nuomotoju tai skambinau i call centra. Lenkijos. Grazino visa suma ir kaip kompensacija del problemu dar kupona 50 eur dave.
Papildyta:
Beje, kiek nuomavom ne lt ne karto nebuvo bedu. Lietuvoj jau kelinta kart uzsiraunu. Tai kainas visai ne tas suvede (patvirtina nakvyne uz 60 eur naktis, o realybeje nori 300). Po to pries rezervavima jau zinute paklausiu kainos. Sesuo dabar klaipedoj uzsirove ant graziu visai ne to buto nuotrauku ( nors realybeje senas, nudrengtas, susmirdes butas). Palangoj rezervuota, patvirtinta buta atsauke.
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2017 06 21, 08:44)
Bet nepaėmė, rezervavo tik tą sumą, kuri ir buvo parašyta  ax.gif .

Sumos nenuima, tik uzsaldo. Jei tavo kortelej sakykim yra 1,000 euru, realiai turi tik 800 kuriuos gali isleisti. Jei praejus viesnagei jokios zalos gyvenamosioms patalpoms nepadarete, ta suma bus atsaldyta.
Atsakyti
Sveiki,

jei kam reikalinga nuolaida, prasau situo linku galite pasinaudoti smile.gif visiems apibuse nauda bus smile.gif

www.airbnb.com/c/julijam11
Atsakyti

kaip pasinaudoti nuolaida?  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2017 10 18, 17:25)
<p>kaip pasinaudoti nuolaida?  biggrin.gif​ </p>

Įeitį į šią nuorodą ir susikurti savo paskyrą. Užsisakius pirmą gyvenamą plotą, Jums išskaičiuos naulaidą automatiškai

www.airbnb.com/c/skrasauskiene

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k**: 18 spalio 2017 - 16:40

aaa, o jau esamam vartotojui negalima pasinaudoti, jei niekad is savo anketos dar nebuvau uzsisakiusi ? :)

Atsakyti

aaa, o jau esamam vartotojui negalima pasinaudoti, jei niekad is savo anketos dar nebuvau uzsisakiusi ? :)

Nemanau. Bent man nebuvo. Bet jei važiuojate ne viena, pabandykite iš savo paskyros bendrakeleiviui pasiųsti tokią nuorodą. Jis susikurs paskyrą, gaus 25€ nuolaidą, o į Jūsų kasą įkris 10€

Atsakyti
QUOTE(k** @ 2017 10 18, 17:48)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sandruskaaa" data-cid="71848083" data-time="1508337804"> aaa, o jau esamam vartotojui negalima pasinaudoti, jei niekad is savo anketos dar nebuvau uzsisakiusi ? smile.gif</blockquote>
<p> </p>
<p>Nemanau. Bent man nebuvo. Bet jei važiuojate ne viena, pabandykite iš savo paskyros bendrakeleiviui pasiųsti tokią nuorodą. Jis susikurs paskyrą, gaus 25€ nuolaidą, o į Jūsų kasą įkris 10€</p>

hmm.. o dar sakykite, cia 25e nuo nakvynes ar nuo bendros sumos nuolaida?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2017 10 18, 17:50)
hmm.. o dar sakykite, cia 25e nuo nakvynes ar nuo bendros sumos nuolaida?smile.gif

jau supratau, kad vienkartine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruskaaa @ 2017 10 18, 18:12)
jau supratau, kad vienkartine smile.gif

Vienkartinė, bet bent ankščiau turėjai užsisakyti nakvynę, kuri bendroje sumoje kainavo ne mažiau nei 60€
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2017 10 16, 14:37)
Labai pasiteisino mums per šį psl užsakinėjant, gaunasi tikrai pigiau nei viešbutis, o gauni dar geresnį variantą smile.gif

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 10 16, 14:52)
Su Airnbn daugiau rizikos, nei viešbučio rezervavimo tinklapiuose. Ir tikrai ne visada Airbnb siūlo pigiausias kokybės prasme kainas. Pati esu rezervavusi, tai pfu pfu viskas gerai buvo. Bet draugai pripasakojo tokių dalykų su butų/apartamentų savininkais, kad kartais gali užsiraut ant tokių, kad visa kelionė bus sugadinta.

QUOTE(Mijja @ 2017 10 16, 16:12)
Pritariu dėl Airbnb, rizika yra gausit ne tai ko tikėjotės. Mums apgyvendinimą atšaukė 4 dienos prieš kelionę, kitą kartą užsakinėjom, kad būtų su parkingu, sąvininkas patvirtino, kad tikrai yra, o atvažiavus paaiškėja, kad tik public ir dar vietų nėra kelių šimtų metrų spinduliu

QUOTE(Lux @ 2017 10 16, 16:21)
Man dar nepatiko, kad reikalavo asmens dokumento kopijos ir nemačiau variantų, kad nereikėtų iš anksto mokėti, rezervuojama be kreditkės arba galima būtų prieš kelionę atšaukti. Mums kaip tyčia vaikai mėgsta susirgti prieš kelionę, ta nenorim rizikuoti.

Atsakyti
QUOTE(k** @ 2017 10 18, 18:24)
Vienkartinė, bet bent ankščiau turėjai užsisakyti nakvynę, kuri bendroje sumoje kainavo ne mažiau nei 60€

sukūriau vyrui anketą ir nusiunčiau nuolaidą, per airbnb užsisakėme 6 nakvynes, tai savininkė apie 30e nuleido, dar puslapio nuolaida, neblogai gavosi bigsmile.gif
Atsakyti