Įkraunama...
Įkraunama...

Airbnb – susirask pigią nakvynę

Turėtumėt gauti 50ar daugiau nuolaidą kitam užsakymui. Mums taip buvo,kai atšaukė.

Kas iš tos nuolaidos, jeigu ji suteikiama tik tada, jeigu neatsiimi pinigų, ir ieškai naujo buto. 

Kai kainos būna pakilę, ta nuolaida nieko negelbsti. 

Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2017 05 05, 10:35)
Labas  4u.gif
Sausio menesi rezervavau per airbnb buta Ispanijoje prie juros rugpjucio menesi, viskas buvo susitarta ir sumoketa, bet vakar seimininkas del savo asmeniniu priezasciu atsauke rezervacija verysad.gif tai dabar tokia situacija, kad liko arba tik brangus apartamentai arba netinkamose vietose arba be atsiliepimu. Mes vaziuosim su mazais vaikais, tai dabar baisu kazka rezervuoti, kad neatsauktu pries pat kelione. Airbnb neradau, tai cia klausiu - kokios taisykles galioja seimininkams, norintiems atsaukti rezervacija? Ar jie gali kada saus i galva atsaukineti ir jiems nieko? Is pirmo zvilgsnio atrodo, kad nepatyrem nuostolio, bet is tikruju tai dabar kainos apie 30 proc. didesnes nei buvo sausi, pasirinkimas 3 kartus mazesnis verysad.gif ir dar prisideda laiko sanaudos, nes pinigelius zada grazinti tik per 5 dienas, tai negaliu bookint neatgavus pinigu. Zodziu nusivyliau net nepasinaudojus verysad.gif

Pas mane truputį kita problema.Vienu metu derėjausi su dviem šeimininkais ir gavosi taip,kad rezervuojant vieną iš variantų AirBnB paprašė asmens dokumento kopijos(anksčiau taip nėra buvę-gal nepatikima pasirodžiau?).Nenorėdama savęs apsunkinti,perėjau prie antro varianto rezervacijos,tačiau ir ten susidūriau su dokumento kopijos pateikimu.Žodžiu,neleido man pabaigti nė vieno iš užsakymų,tačiau pasitikrinusi internetinėje bankininkystėje pamačiau rezervuotą sumą už abu užsakymus! Nors sistema neinformavo,kad nuskaito pinigus...Parašiau AirBnB-l.greit atrašė,paaiškino ir per 5 dienas grąžino pinigus.Tačiau,kadangi mokėjau kreditine kortele,vis dar rodo atidėtą rezervaciją...Galvoju,ar kreiptis į banką ar laukti nurodytos datos ir stebėti,ar panaikins rezervaciją,ar nuskaitys...Gal esate susidūrusi kuri?
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2017 05 16, 10:35)
Pas mane truputį kita problema.Vienu metu derėjausi su dviem šeimininkais ir gavosi taip,kad rezervuojant vieną iš variantų AirBnB paprašė asmens dokumento kopijos(anksčiau taip nėra buvę-gal nepatikima pasirodžiau?).Nenorėdama savęs apsunkinti,perėjau prie antro varianto rezervacijos,tačiau ir ten susidūriau su dokumento kopijos pateikimu.Žodžiu,neleido man pabaigti nė vieno iš užsakymų,tačiau pasitikrinusi internetinėje bankininkystėje pamačiau rezervuotą sumą už abu užsakymus! Nors sistema neinformavo,kad nuskaito pinigus...Parašiau AirBnB-l.greit atrašė,paaiškino ir per 5 dienas grąžino pinigus.Tačiau,kadangi mokėjau kreditine kortele,vis dar rodo atidėtą rezervaciją...Galvoju,ar kreiptis į banką ar laukti nurodytos datos ir stebėti,ar panaikins rezervaciją,ar nuskaitys...Gal esate susidūrusi kuri?

Man panašiai buvo per booking, skambinau ir į booking ir į banką, ir tie ir tie sakė palaukti, praėjus kažkiek laiko rezervacija buvo panaikinta. Manau reikėtų palaukti.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2017 05 16, 10:04)
Man panašiai buvo per booking, skambinau ir į booking ir į banką, ir tie ir tie sakė palaukti, praėjus kažkiek laiko rezervacija buvo panaikinta. Manau reikėtų palaukti.

Ačiū,nuraminot mane 👍
Bandysiu laukti.
Atsakyti
turiu lengvą bėdą. Rezervavau pas lietuvaitį sodybą. Rezervaciją patvirtino... bet galvoju pasiskambinsiu pasitikslinti, nes ir adreso rezervacijoje nėra... pasirodo vietoj 62 eurų, jis nori 600 smile.gif "nes negali būti tokia kaina, tikrai negalėjai už tiek rezervuoti" ir pan... Aš gi turiu rezervaciją, kur juodu ant balto parašyta kiek žmonių už kiek, kada ir pan. Liepiu jam atšaukti mano rezervaciją, nes iš principo nenoriu mokėti airbnb mokesčių dėl kažkieno kito žioplumo. Jis tyli. Bandau skaityti resolution centrą, bet ten taip painiai viskas surašyta.

Gal kas susidurę su tokia situacija, kaip man pranešti airbnb, kad jų hostas lopas ir atgauti pilną sumokėtą sumą.

jau radau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 06 birželio 2017 - 10:51
O kaip suprasti ?
Security Deposit
A Host requires a Security Deposit of €200 to book this listing. The Guest is responsible for the amount of the Security Deposit, but it will not be charged unless the host makes a claim.

Juos rezervuos kortelėj, ar kaip ?
Atsakyti

Taip.  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 06 20, 14:15)
<p>Taip.  4u.gif​ </p>

O kada, kai apsigyvensim? O jei kortelėj nėra tų 200 eur?
Atsakyti

Ne. Paims depozitą kai rezervuosit. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2017 06 20, 18:46)
<p>Ne. Paims depozitą kai rezervuosit. </p>

Bet nepaėmė, rezervavo tik tą sumą, kuri ir buvo parašyta ax.gif .
Atsakyti
Ir as dalinuosi - galioja naujiem nariams: www.airbnb.com/c/np163
Atsakyti
Sveikos, reikia patarimo. Rezervavome butą Prahoje per sistema. Parašiau kelis meilus šeimininkei, ji neatrasete. Tada parašiau sms nurodytu tel., Ji man skambina ir sako, kad ji jau pusę metų kaip uždariusi paskyrą ir nieko nenuomoja. Ką man dabar daryti? Užsakyma atšaukti galima iki paskutinės dienos ir pinigai ir grąžinami 100%. Paspaudžiau tą cancelinima,bet dabar rašo,kad grąžinimą turi patvirtinti šeimininkė, bet ji jokios info negauna nei apie rezervacija,nei mano žinučių,nei atšaukimo,tai kaip ji patvirtins tą atšaukimą? Ką daryti,pinigai pakabinti? Gal kas susidūręs su panašia situacija?
Atsakyti