Įkraunama...
Įkraunama...

Airbnb – susirask pigią nakvynę

QUOTE(Jerda @ 2016 11 06, 22:12)
O kaina buvo stipriai mažesnė nei kitur?

Nelabai. Dabar nepamenu, gal tik 20 eur. Paskui radau daug geresnį butą, ir geresnėje vietoje.
Atsakyti
QUOTE(tigriuke91 @ 2016 11 07, 17:12)
Mums yra taip siule, bendrauti telefonu ir uzsakyti tiesiogiai, ne per Airnbnb. Nesutikom. Man kazkaip itartina pasirode. Nepazistant zmogaus taip imt ir vest kazkam pinigus... Savininkas neturejo ne 1 atsiliepimo. Galiausiai taip galima ir be pinigu, ir be issinuomotu apartamentu likti:(

O prašė pinigus iš anksto pervesti?
Atsakyti
QUOTE(Emvida @ 2016 11 07, 23:57)
O prašė pinigus iš anksto pervesti?

Savininkas paparšė avanso už 2 apartmentus 100eur. Atsiliepimų jis turi Airnbn ir visi teigiami. Bet vistiek keista, kodel siūlo bendrauti ne per Airbnb. Juk sistemoje veikia kažkokios apsaugos.
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2016 11 08, 09:29)
Savininkas paparšė avanso už 2 apartmentus 100eur. Atsiliepimų jis turi Airnbn ir visi teigiami. Bet vistiek keista, kodel siūlo bendrauti ne per Airbnb. Juk sistemoje veikia kažkokios apsaugos.

nu gi logiska, tarpininkavimas gi kainuoja
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2016 11 08, 11:50)
nu gi logiska, tarpininkavimas gi kainuoja

Tai tokiu atveju savininkas išlošia tarpininkavimo mokestį, o nuomininkas lieka be apsaugos. Nes kokios garantijos, kad viskas bus taip kaip sutarsite bendraudami ne per sistemą. Jaučiu, kad vis gi nerizikuosime bendraudami ne per sistemą.
Atsakyti
QUOTE(Lagūna @ 2016 11 08, 10:03)
Tai tokiu atveju savininkas išlošia tarpininkavimo mokestį, o nuomininkas lieka be apsaugos. Nes kokios garantijos, kad viskas bus taip kaip sutarsite bendraudami ne per sistemą.  Jaučiu, kad vis gi nerizikuosime bendraudami ne per sistemą.

supratote teisingai smile.gif
Atsakyti
Sakykit būna šiame puslapyje rezervacija be pinigų rezervavimo kredito kortelėje pinigų kaip booking.com?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 01 22, 16:46)
Sakykit būna šiame puslapyje rezervacija be pinigų rezervavimo kredito kortelėje pinigų kaip booking.com?

Visada pinigus iskarto nuskaiciuoja is korteles uzsakant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rubineli @ 2016 10 12, 20:41)
Aš naudojaus ir Booking ir Airbnb ir HomeAway nuomos sistemomis. Tai didžiausią pasiūlą, geriausiomis kainomis radau HomeAway.

iš mano patirties, tai homeaway turi daugiau kurortuose, kur prisipirkę vilų visokie britai, miestuose nelabai aš ką randu... pvz algarvėj, maljorkoj, tai tikrai homeaway daug gausesnis pasirinkimas.

Atsakyti
Aš tai su homeawai iš vis nieko nesupratau, išsiunčiau 7 užklausas į Tenerife, tai 3 atsake po paros laiko, kad užimta, nors sistema rode, kad laisva, o 4 like iš vis neatsake unsure.gif
Su airbnb tik parašai-dažniausiai iškart atsako, labai maloniai bendrauja , atsako į visus klausimus ir pasiulo pagalbą smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2017 01 23, 22:30)
Aš tai su homeawai iš vis nieko nesupratau, išsiunčiau 7 užklausas į Tenerife, tai 3 atsake po paros laiko, kad užimta, nors sistema rode, kad laisva, o 4 like iš vis neatsake  unsure.gif 
Su airbnb tik parašai-dažniausiai iškart atsako, labai maloniai bendrauja , atsako į visus klausimus ir pasiulo pagalbą  smile.gif  smile.gif

Tiesiog tai galimybe susisiekti su nuomotoju. Man irgi nemazai neatsake, bet maljorkai vila isnuomavau butent per ten.

O kai ieskojau airbnb nakvynes hanovery dideles parodos metu, tai pavyko isnuomoti tik is kokios 10 uzklausos. Visi pasake mazdaug sorri, bet tuo metu nuomojam tik savaitei, nors salygose buvo min 1, 2 naktys...
Atsakyti
Pirmam kartui - nerealu. Jamkit https://www.fly4free...40-coupon-code/
Atsakyti