Įkraunama...
Įkraunama...

Airbnb – susirask pigią nakvynę

QUOTE(andriuslow @ 2016 07 04, 09:59)
kokių patarimų bus rezervuojant nakvyne per airbnb?
keliausim 4iese, 2 suauge ir 2 vaikai(8 ir 2 metų).
Planuoju rezervuoti kelios dienos pries kelione būsta. šiaip visad per bookinga rezervavau bet norisi pamėginti ir būsto su virtuvėle ar terasa.
Ką būtinai perklaust, dėl ko gali kilti ginčų su apmokėjimu ir t.t.
dėkui

ir aš galvojau kad reiktu pameginti ne tik bookinga bet ir per airbnb, bet kai pradėjau ieškoti, tai man pasiulymai nekokie pasitaykė doh.gif persigalvojau ir manau bus gerai ir viešbutyje lotuliukas.gif
Atsakyti
Iš savo patirties galiu pasakyti, kad, norint rasti geriausius variantus, reikia knaisiotis po visur. Vienais atvejais Airbnb buvo tikras išsigelbėjimas, o pvz. šiemet norėjom Makedonijoj apartamentus per ten išsinuomoti, pažiūrėjom, kainos geros, jau sakau jamsiu, o tada įlindau į viešbučių paiešką ir vistik apsistojom per bookingą. Tie patys apartamentai, kaina ta pati, bet per bookingą neprisidėjo jokie mokesčiai, nereikėjo mokėti bookinantis, atsiskaitėm vietoj grynais.

Atsakyti
QUOTE(andriuslow @ 2016 07 04, 08:59)
Planuoju rezervuoti kelios dienos pries kelione būsta. šiaip visad per bookinga rezervavau bet norisi pamėginti ir būsto su virtuvėle ar terasa.
dėkui

Jei neskaiciuka puslapis uz valyma, tai siulyciau perklausti ar nebus jokiu papildomu mokesciu, nes kartais Sistema neskaiciuoja, o seimininkai papraso susimoketi grynais; kada galite atvykti ir iki kelintos valandos galesite buti galima pasitikslinti, kad nekiltu veliau nesusipratimu 4u.gif
Atsakyti
dėkui, reikės sulyginti, bet jau pastebėjau ,kai šeima gausi, su booking sudėtingiau ir kainos geros eina, keleta variantų Airbnb radau įtraukiau į sąrašą reikės rašyti jiems kai tik kelto bilietus turėsiu.
Užmačiau vieną variantą kur žmonės nuomoja savo dalį namo ir net pusryčius padaro, ale įskaičiuota, įdomiai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(andriuslow @ 2016 07 05, 07:00)
dėkui, reikės sulyginti, bet jau pastebėjau ,kai šeima gausi, su booking sudėtingiau ir kainos geros eina, keleta variantų Airbnb radau įtraukiau į sąrašą reikės rašyti jiems kai tik kelto bilietus turėsiu.
Užmačiau vieną variantą kur žmonės nuomoja savo dalį namo ir net pusryčius padaro, ale įskaičiuota, įdomiai smile.gif

Dar svarbu perskaityti atsiliepimus, nes ten paraso to ko seimininkai tikrai nesakys. pvz nakti buna triuksminga, didele dregme namuose ar pan smile.gif tada jau tikrai zinai ko tiketis ir laukti. Beje, jei prie seimininko bus parasyta super host, su zenkliuku, tai reiskia kad jis gauna tik pacius geriausius atsiliepimus. Tas buna labai labai retai. Esam pas toki apsistoje, tik jis po kiek laiko super host patapo. Tai atsiliepimai patys geriausi thumbup.gif
Atsakyti
Ar teko kam susidurti su nepavykusia rezervacija? Susirašiau su šeimininku, viską aptarėm, nusprendžiau book'inti butą, suvedžiau visus kortelės duomenis (debetinės), išmetė Error, bet į email atėjo laiškas, kad rezervacija patvirtinta ir visa suma iškart buvo nuskaičiuota nuo kortelės. Tačiau laiške paspaudus nuorodą į rezervaciją, atsidaro tinklapis ir rašo "your reservation is not active". Šeimininkas rašė, jog taip pat nemato, kad statusas būtų patvirtintas. Paskambinau į banką, pasakė, kad suma nenuskaičiuota, o rezervuota, ir laukia kol Airbnb bankas patvirtins arba nepatvirtins mokėjimo. Parašiau į Airbnb Help Center, man atrašė, kad peržiūrėjo mano užsakymą ir mato, kad įvyko klaida, dėl to labai apgailestauja ir padovanojo nuolaidos kuponą, mano pinigus grąžins per 5 d.d., galbūt ir anksčiau. Liepė book'inti iš naujo.
Dabar bijau, kad rezervuodama dar kartą, vėl bus ta pati situacija? Gal čia dėl kortelės, kad ji debetinė, o ne kreditinė? Tačiau per booking.com ne kartą naudojau šitą kortelę, kaskart rezervacija pavykdavo. Help sad.gif
Atsakyti
QUOTE(destination @ 2016 07 07, 20:12)
Ar teko kam susidurti su nepavykusia rezervacija? Susirašiau su šeimininku, viską aptarėm, nusprendžiau book'inti butą, suvedžiau visus kortelės duomenis (debetinės), išmetė Error, bet į email atėjo laiškas, kad rezervacija patvirtinta ir visa suma iškart buvo nuskaičiuota nuo kortelės. Tačiau laiške paspaudus nuorodą į rezervaciją, atsidaro tinklapis ir rašo "your reservation is not active". Šeimininkas rašė, jog taip pat nemato, kad statusas būtų patvirtintas. Paskambinau į banką, pasakė, kad suma nenuskaičiuota, o rezervuota, ir laukia kol Airbnb bankas patvirtins arba nepatvirtins mokėjimo. Parašiau į Airbnb Help Center, man atrašė, kad peržiūrėjo mano užsakymą ir mato, kad įvyko klaida, dėl to labai apgailestauja ir padovanojo nuolaidos kuponą, mano pinigus grąžins per 5 d.d., galbūt ir anksčiau. Liepė book'inti iš naujo.
Dabar bijau, kad rezervuodama dar kartą, vėl bus ta pati situacija? Gal čia dėl kortelės, kad ji debetinė, o ne kreditinė? Tačiau per booking.com ne kartą naudojau šitą kortelę, kaskart rezervacija pavykdavo. Help sad.gif

Uzsakinejau su SEB debetine, viskas praejo sklandziai, tai nemanau, kad del to.
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2016 07 07, 21:30)
Uzsakinejau su SEB debetine, viskas praejo sklandziai, tai nemanau, kad del to.

Pas mane DNB Visa Electron, per bookingą užsakinėjau - problemų nebuvo... Bet čia darant apmokėjimą buvo pažymėta Credit card, galvojau nepavyks, bet pinigus tai nuskaitė... Todėl manau, kad kortelė tinkama?
Atsakyti
Netikėtai atsiradus savaitei atostogų, ekspromtu susiplanavom vykti į Estiją. Čia per airbnb vakar užsisakiau nakvynes ir Taline, ir Tartu. Šiandien kažkaip jų appsą sugalvojau parsisiųsti. Ir kaip nustebau, kad jo versijoje man rodo kitų variantų, kurių nerodė kompiuteryje. Gal kas susidūrėte su tuo? Aš sumokėjau jau, nieko nekeisiu, tiesiog šiaip smalsu pasidarė.
Airbnb paslaugas jau teko bandyti anksčiau- Romoje, Madride. Viskas buvo ok. Čia buvo geras patarimas skaityti atsiliepimus, juose tikrai gerų įžvalgų būna.
Atsakyti
Pirma karta naudojaus airbnb prieš savaite, nakvojome jau Vokietijoje, Olandijoje, Belgijoje visi variantai superiniai, užsisakinėjome diena prieš atvykstant. Kol kas patiko airbnb, Prancūzijoje tik pavyko rasti pigiau per bookinga nakvyne prie Asterixo parko nei airbnb. Jei kam reikės nakvynės Vokietijoje ir Olandijoje, tikrai gerus variantus galiu rekomenduot.
Atsakyti
Gal kas galit gerų variantų nakvynei rekomenduoti Londone, ką jau esat išbandę - ačiūkas wub30x30.png
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2016 08 19, 09:45)
Gal kas galit gerų variantų nakvynei rekomenduoti Londone, ką jau esat išbandę - ačiūkas  wub.gif

tas pats klausimas domina! drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(andriuslow @ 2016 07 04, 08:59)
dėkui

turbut jau uzsisaket ir viskas praejo gerai smile.gif
o jei dar ne -ziiurekite butinai i chek-in ir out valandas. kartais galima susitarti- pvz veliau, jei zmoniu ner(bet cia turbut veitoj tik), arba palikt lagaminus jei dar liekat mieste ir pan. butinai turekite telefono nr jei kas. itin meilas liezuvelis ne prosal. mes karta del streiku velavome ir vietoj ryto- atvaziavome 20 vakare... net po 20. kai chek inas pasibaige. tai jau sulaukem i pasta zinuciu piktu- kur jus?! chekinas jau pasibaige, nebegalios ir pan. bet ijungus visa zavesi ir mokejima paplonint liezuvi- issisprende. tiesiog kai kurie nenori ilgai laukt arba gyvena toliau nei nuomuojamas butas. kiek kartu teko uzsisakyti per airbnb - skirtinguose pasaulio krastuose - viskas puikiai veike, be jokiu nesklandumu
Atsakyti