Dermatitas tao odos uzdegimas pasireiskiantis berimu. Tai gal jam nuo ciulptuko? Lauke vis tik vejas, gal pasiseilioja, vejas...pabandyk bepanthenu tept, jei toks yrA pas jus.
Palangoje mes. Tikiuosi, kad isaugsime. O reanimacijos nenoriu net prisimint. Tą naktį, kai duso, aš iš tų nervų pravėmiau, temp. Sukilo....
linoosikai
Papildyta:
o mes irgi namuose jau po ligonines
Papildyta:
o mes irgi namuose jau po ligonines
linoosikai dideliausi sveikinimai tavo mazuliams!!!! jau 1 metai grazuoliai visi 3
Serpentine sveikite sanatorijoj
spanieliuke gal nuo ciulptuko kazko paberia?
Fifuxe dziugu kad jau namuose esate kas jums buvo nutike?
sourit jau pasveiko lelyte?
Serpentine sveikite sanatorijoj
spanieliuke gal nuo ciulptuko kazko paberia?
QUOTE(lalinka @ 2013 10 06, 18:22)
bet juk jau senai ji turi nebent va susiseileja (nes seiliu dabar,kaip pas 3 buldogus),o lauke vejas papucia ir gaunasi taip
serpentine nenoriu ne isivaizduoti ka judu praejote,nes man jau galvoje nebetelpa tikiuosi atgaus jegas vaikinukas is po sanatorijos ir toliau,kaip per sviesta eisis
fifuk liuks
spanieliuke nuo seiliu irgi gali taip buti O kai buvo maza tai nuolat jai berdavo smakra..
sveikutes
aga dar nosiukas biski pabega, bet jau viskas gerai uztat galutinai nusprendem darzeliui pasakyti - ate dabar mamai bus chana nebespeju nieko
dar ka tik naujiena suzinojau, kad tikriausiai siais metais teks operacija B ausytes daryti
kazkuri klause, musu pusseserytes vardukas Evija kaip laukiu kada galesiu pamatyt ir palaikyt ant ranku, tai jau nebegaaaaliu nes kol vaikai dar snargliuojas baisu vaziuot. o mazosios grazumas, kasu ilgumas
dar prisiduosim po TA, 1 metuku ir 3 menesiuku proga turim 70 cm ir sveriam 7,5 kg. biski nusitukinom ligoninej
QUOTE(lalinka @ 2013 10 06, 20:22)
aga dar nosiukas biski pabega, bet jau viskas gerai uztat galutinai nusprendem darzeliui pasakyti - ate dabar mamai bus chana nebespeju nieko
dar ka tik naujiena suzinojau, kad tikriausiai siais metais teks operacija B ausytes daryti
kazkuri klause, musu pusseserytes vardukas Evija kaip laukiu kada galesiu pamatyt ir palaikyt ant ranku, tai jau nebegaaaaliu nes kol vaikai dar snargliuojas baisu vaziuot. o mazosios grazumas, kasu ilgumas
dar prisiduosim po TA, 1 metuku ir 3 menesiuku proga turim 70 cm ir sveriam 7,5 kg. biski nusitukinom ligoninej
Labas
Ssourit, kokia užaugusi mergina Vos bepažinau
Ssourit, kokia užaugusi mergina Vos bepažinau
Didelis dekui uz sveikinimus musu pipiriukas pasiute velniuksciai auga, bet tokie miniatiurkos Atrode vaikai normalus, bet buvom susitike su 1,5 men vyresnem panelem, tai jos visa galva ir net daugiau aukstesnes
QUOTE(spanieliuke @ 2013 10 05, 13:51)
labukas,
linoosikai,dar kart sveikinimai nu jau tie praauginti,tai lauksim vel ziniu apie teigiama NT,o ten tebunie dvi mergytes
linoosikai,dar kart sveikinimai nu jau tie praauginti,tai lauksim vel ziniu apie teigiama NT,o ten tebunie dvi mergytes
spanieliuke, geriau kantrybes palinketum, nei vaiku NE NE NE - ne mano charakteriui vaiku pulkus auginti, galva neisnesa kaip as su siais 3 susitvarkau, ne tiek fiziskai, kiek moraliskai o mergyciu visai nenoriu
QUOTE(lalinka @ 2013 10 06, 19:22)
slaptas plauciu uzdegimas
QUOTE(sourit @ 2013 10 10, 14:21)
sveikos
kad pagyvinti temuke, pasirodom tom, kas neturi fb
kad pagyvinti temuke, pasirodom tom, kas neturi fb
kokia grazuolike
Sveikos,
Nepatikesit - susikuriau facebook'e paskyra tai db prasom priimti mane i sekta, ar ir ten jau nebendraujat? nes cia tai ziuriu tyyyyyyluma. Parasykit AZ kaip nors viena jusu susirasti, aciu
Nepatikesit - susikuriau facebook'e paskyra tai db prasom priimti mane i sekta, ar ir ten jau nebendraujat? nes cia tai ziuriu tyyyyyyluma. Parasykit AZ kaip nors viena jusu susirasti, aciu
QUOTE(LuckyOne @ 2013 10 16, 13:34)
Sveikos,
sveika sveika nusiunčiau tau až
aš galima sakyt, visada čia bet su savim nebendrausi gi mažius darželyje (beje, šią savaitę su tooookiom ašarom eina dar akis nepraplėšęs ryte normaliai - neisim į daržiuką? tai bandau kitaip manipuliuot - sakydama, kad einam pas tetą ), B duodas kaip užsukta (jau pati po truputį vis daugiau ir daugiau atsisėda ), pati po namus sukuos kaip vijurkas kol vaikinas daržiuke, ir ta laimė truks iki tol kol gryš, paskui vėl visi namai - kaip po karo