Įkraunama...
Įkraunama...

MAMA

Dermatitas tao odos uzdegimas pasireiskiantis berimu. Tai gal jam nuo ciulptuko? Lauke vis tik vejas, gal pasiseilioja, vejas...pabandyk bepanthenu tept, jei toks yrA pas jus.

Palangoje mes. Tikiuosi, kad isaugsime. O reanimacijos nenoriu net prisimint. Tą naktį, kai duso, aš iš tų nervų pravėmiau, temp. Sukilo....
Atsakyti
linoosikai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
o mes irgi namuose jau po ligonines thumbup.gif
Atsakyti
linoosikai dideliausi sveikinimai tavo mazuliams!!!! jau 1 metai bigsmile.gif grazuoliai visi 3 wub.gif thumbup.gif

Serpentine sveikite sanatorijoj 4u.gif

spanieliuke gal nuo ciulptuko kazko paberia? g.gif

Fifuxe dziugu kad jau namuose esate 4u.gif kas jums buvo nutike?

sourit jau pasveiko lelyte? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2013 10 06, 18:22)

spanieliuke gal nuo ciulptuko kazko paberia? g.gif

bet juk jau senai ji turi g.gif nebent va susiseileja (nes seiliu dabar,kaip pas 3 buldogus),o lauke vejas papucia ir gaunasi taip g.gif

serpentine nenoriu ne isivaizduoti ka judu praejote,nes man jau galvoje nebetelpa unsure.gif tikiuosi atgaus jegas vaikinukas is po sanatorijos ir toliau,kaip per sviesta eisis thumbup.gif

fifuk liuks thumbup.gif
Atsakyti
spanieliuke nuo seiliu irgi gali taip buti 4u.gif O kai buvo maza tai nuolat jai berdavo smakra..
Atsakyti
sveikutes smile.gif
QUOTE(lalinka @ 2013 10 06, 20:22)
sourit jau pasveiko lelyte? 4u.gif

aga smile.gif dar nosiukas biski pabega, bet jau viskas gerai smile.gif uztat galutinai nusprendem darzeliui pasakyti - ate smile.gif dabar mamai bus chana biggrin.gif nebespeju nieko doh.gif
dar ka tik naujiena suzinojau, kad tikriausiai siais metais teks operacija B ausytes daryti ax.gif
kazkuri klause, musu pusseserytes vardukas Evija mirksiukas.gif kaip laukiu kada galesiu pamatyt ir palaikyt ant ranku, tai jau nebegaaaaliu wub.gif nes kol vaikai dar snargliuojas baisu vaziuot. o mazosios grazumas, kasu ilgumas wub.gif
dar prisiduosim po TA, 1 metuku ir 3 menesiuku proga turim 70 cm ir sveriam 7,5 kg. biski nusitukinom ligoninej biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sourit: 07 spalio 2013 - 14:54
sveikos smile.gif
kad pagyvinti temuke, pasirodom tom, kas neturi fb
user posted image
Atsakyti
Labas 4u.gif

Ssourit, kokia užaugusi mergina bigsmile.gif Vos bepažinau bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti

Didelis dekui uz sveikinimus musu pipiriukas smile.gif pasiute velniuksciai auga, bet tokie miniatiurkos smile.gif Atrode vaikai normalus, bet buvom susitike su 1,5 men vyresnem panelem, tai jos visa galva ir net daugiau aukstesnes doh.gif

QUOTE(spanieliuke @ 2013 10 05, 13:51)
labukas,

linoosikai,dar kart sveikinimai wub.gif  wub.gif  wub.gif  nu jau tie praauginti,tai lauksim vel ziniu apie teigiama NT,o ten tebunie dvi mergytes bigsmile.gif

spanieliuke, geriau kantrybes palinketum, nei vaiku biggrin.gif NE NE NE - ne mano charakteriui vaiku pulkus auginti, galva neisnesa kaip as su siais 3 susitvarkau, ne tiek fiziskai, kiek moraliskai biggrin.gif o mergyciu visai nenoriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lalinka @ 2013 10 06, 19:22)

Fifuxe dziugu kad jau namuose esate 4u.gif kas jums buvo nutike?

slaptas plauciu uzdegimas doh.gif

QUOTE(sourit @ 2013 10 10, 14:21)
sveikos smile.gif
kad pagyvinti temuke, pasirodom tom, kas neturi fb

kokia grazuolike wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nepatikesit - susikuriau facebook'e paskyra biggrin.gif tai db prasom priimti mane i sekta, ar ir ten jau nebendraujat? sad.gif nes cia tai ziuriu tyyyyyyluma. Parasykit AZ kaip nors viena jusu susirasti, aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(LuckyOne @ 2013 10 16, 13:34)
Sveikos,

Nepatikesit - susikuriau facebook'e paskyra biggrin.gif tai db prasom priimti mane i sekta, ar ir ten jau nebendraujat? sad.gif nes cia tai ziuriu tyyyyyyluma. Parasykit AZ kaip nors viena jusu susirasti, aciu wink.gif

sveika sveika smile.gif nusiunčiau tau až mirksiukas.gif
aš galima sakyt, visada čia biggrin.gif bet su savim nebendrausi gi blush2.gif mažius darželyje (beje, šią savaitę su tooookiom ašarom eina doh.gif dar akis nepraplėšęs ryte normaliai - neisim į daržiuką? tai bandau kitaip manipuliuot - sakydama, kad einam pas tetą doh.gif ), B duodas kaip užsukta (jau pati po truputį vis daugiau ir daugiau atsisėda wub.gif ), pati po namus sukuos kaip vijurkas kol vaikinas daržiuke, ir ta laimė truks iki tol kol gryš, paskui vėl visi namai - kaip po karo biggrin.gif
Atsakyti