Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(panelė J @ 2014 01 30, 08:22)
na ne jovalas , as tai darau aip, jei tarkim rstas slenkasi per sesias akis tai tas sesias akis persimetu nemegztas ir mezgu pagal rasta o tada baigaintis eilej tos sesios irgi susimezga pagal rasta, ne staip turi ir but ir gaunasi viskas ciki, ir pats rastas pasisuka per 6 akis. tikiuos supratai kaip? neturi tau ten gautis jovalas. juk motyvas su akiu skaicium turi islikti.  smile.gif

Ačiū už paaiškinimą, jau gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOLITA-X @ 2014 02 03, 09:33)
Jungiuosi i jusu buri tik dar nieko neturiu  ax.gif  betne beda greit susirinksiu ir tada prasysiu pagelbeti, o viena klausyma jau turiu kaip atsirinkti rasta mazoms mergytems? kad vaizdas matytusi ir ilgis tinkamas butu?

nesirink labai didelio rašto, aš tai improvizuoju, raštus renkuosi tokius, kad galėčiau jų ilgį koreguot... be to daug kas priklauso nuo mezginio kietumo, aš laisvamezgė, tai man mažiau eilių reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trilijone: 03 vasario 2014 - 17:07
QUOTE(pašnekutė @ 2013 08 02, 19:00)

user posted image
Nieko stebuklingo, bet prisiduodu, kas gavosi. Dar reiks pasijonio, bet čia jau kai susveiksiu.

Na ir tradiciškai pirmoje žinutėje - nuoroda į praeitą temą:
http://www.supermama...howtopic=823736

pasnekute nuo kurios eiles reik pradeti megzti? rasteli Jusu radau, bet nebesuprantu, kad ne nuo pirmos tai tiksliai gal nuo 23? ar kaip pasiskaiciuot? gal kitos padesit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2014 01 27, 17:24)
reikalinga kvalifikuota pagalba  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Gal žinote kokiu rašteliu megzta Pikul suknelė
user posted image

http://www.15min.lt/...as-41328?rc=1#3
Atrodo paprastas sijonuko raštas, bet niekaip negaliu suprasti koks ir gal kam aiški viršaus schemutė. blush2.gif  blush2.gif

sveika milra, ar nieka snepagelbejo del pikul sukneles?
Atsakyti
QUOTE(shopomanija @ 2014 02 04, 17:01)
pasnekute nuo kurios eiles reik pradeti megzti? rasteli Jusu radau, bet nebesuprantu, kad ne nuo pirmos tai tiksliai gal nuo 23? ar kaip pasiskaiciuot? gal kitos padesit  4u.gif

BERODS NUO 48 IKI 52 ? tikslaii nepamenu bet buvoj kakzurioj temoj parasyta smile.gif kazkokdel uzstrige yra 48...gal pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinas777 @ 2014 02 05, 17:20)
sveika milra, ar nieka snepagelbejo del pikul sukneles?

Sveika, nea schmoll.gif blush2.gif
Nors žiūrint atrodo paprastas variantas, bet niekaip nedašuto frusty.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2014 02 05, 18:18)
Sveika, nea  schmoll.gif  blush2.gif
Nors žiūrint atrodo paprastas variantas, bet niekaip nedašuto  frusty.gif  frusty.gif

Aš ir labai noriu pikul stiliaus megztos suknelės. Raštelis galėtų būti ir kitoks, bet pats modelis man, tas sijonėlis.. mmmm wub.gif
Tik kad aš visiškai žalia, kaži iš kokio nors paprasto rašto gautųsi kažkas pan? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopomanija @ 2014 02 04, 15:01)
pasnekute nuo kurios eiles reik pradeti megzti? rasteli Jusu radau, bet nebesuprantu, kad ne nuo pirmos tai tiksliai gal nuo 23? ar kaip pasiskaiciuot? gal kitos padesit  4u.gif

QUOTE(panelė J @ 2014 02 05, 17:17)
BERODS NUO 48 IKI 52 ? tikslaii nepamenu bet buvoj kakzurioj temoj parasyta  smile.gif kazkokdel uzstrige yra 48...gal pades  smile.gif

Bent jau aš tokią mezgiau(čia prieš kelis puslapius šviesiai ruda, ar smėlinė g.gif ) nuo 23eilės, naudojau 12 motyvų, o kad gautųsi norimas ilgis tai kelis kartus kartojau 42-56eiles, paskui toliau iki galo mezgiau ax.gif
Atsakyti
Dėkui wub.gif
Pikul graži suknia, reik prašyt mezgėjo rašto lotuliukas.gif
suknute iš šisk tiek arčiau daugiau foto
kazkas panasaus tik praplatinta labiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopomanija: 06 vasario 2014 - 15:42
QUOTE(shopomanija @ 2014 02 06, 15:23)
Dėkui  wub.gif
Pikul graži suknia, reik prašyt mezgėjo rašto  lotuliukas.gif
suknute iš šisk tiek arčiau daugiau foto
kazkas panasaus tik praplatinta labiau
user posted image

o gal galit sito rastelio schema?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Na va pagaliau savo pirmą blyną prisiruošiau nufotografuot, ne visai tai ko norėjau, bet dabar bent įsivaizduoju kas tai per daiktas biggrin.gif.

user posted image

user posted image
Atsakyti