Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

Merginos,tai ka reiskia rutuliukas ir taskiukas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senute469: 07 sausio 2014 - 21:53
QUOTE(senute469 @ 2014 01 06, 18:46)
Sveikos merginos.Gal kas nors galetu paaiskinti kaip megzti zenkliuka.Rutuliukas,o tam rutuliuke taskas.Paprstas rutuliukas toje schemoje uzmetimas.

QUOTE(senute469 @ 2014 01 07, 21:52)

Įkelkite schemą, bus lengviau atsakyti į jūsų klausimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(senute469 @ 2014 01 07, 21:52)

Ar toks kaip čia?
http://www.supermama...?...77418&st=12
19-ta žinutė

Jei toks pat ženkliukas, tai reiškia užmetimą, iš kurio sekančioj eilutėj reikia išmegzti ne vieną, o dvi akis (pvz., gerą ir išvirkščią)
Atsakyti

Jei toks pat ženkliukas, tai reiškia užmetimą, iš kurio sekančioj eilutėj reikia išmegzti ne vieną, o dvi akis (pvz., gerą ir išvirkščią)
[/quote]
Bandziau ikelti schema,bet nepavyko.Bet peckelina atsake i mano klausima.Aciu. 4u.gif Dabar galvoju,kad ir pati galejau susiprasti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2013 12 26, 18:51)
reikia patarimo, kokio storio virbalai geriausi g.gif dar tik mokinuosi megzti noriu pabandyti numegzti tokį komplektuka g.gif

schema user posted image

Nepaaiškintas vienas ženklas- 7 eilė, jie kartojasi 4 kartus, visada vienas šalia kito.Ką jie reiškia?
http://s1062.photobu...02c9ec.jpg.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deize: 08 sausio 2014 - 11:15
QUOTE(deize @ 2014 01 08, 12:14)
Nepaaiškintas vienas ženklas- 7 eilė, jie kartojasi 4 kartus, visada vienas šalia kito.Ką jie reiškia?
http://s1062.photobu...02c9ec.jpg.html

ačiū, kad parodėte, bandysiu ieškoti, ką reiškia, nes aš dar nemezgu, o tik bandausi ir ženklus aiškinuosi. servetėlės mano jau numegztos, tai vat vėlykoms bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2014 01 08, 12:22)
ačiū, kad parodėte, bandysiu ieškoti, ką reiškia,

Bučiau dėkinga, kad paskelbtumėt kai rasit, ką reiškia, nes man patiko raštelis, bandysiu nunarplioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2014 01 08, 14:14)
Bučiau dėkinga, kad paskelbtumėt kai rasit, ką reiškia, nes man patiko raštelis, bandysiu nunarplioti ax.gif

gavau iš autorės Daliute atsakyma bigsmile.gif

Labas vakaras, čia ne du atskiri ženklai, o vienas bendras ir jie yra dvejopi, pažymėjau šauktukais ženklų aprašymuose. Dėl visa ko dar įdedu didesnę schemos nuotrauką. Sėkmės jums 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 08 sausio 2014 - 20:08
QUOTE(Roga @ 2014 01 08, 20:07)
gavau iš autorės Daliute  atsakyma bigsmile.gif

na va, dabar aišku, ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,gal kartais sios serveteles schema kas nors turit ir pasidalint gali?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausrara @ 2014 01 13, 20:14)
Labas vakaras,gal kartais sios serveteles schema kas nors turit ir pasidalint gali?

čia turėtų būti ,bet nesugebėjau atrinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2013 12 29, 18:23)
numezgiau savo pirmąją mocherinę suknytę ax.gif , su nelygiom akim blush2.gif , bet mezgant kažkodėl nepastebėjau g.gif Sumezgiau 5 BBB kid mocherio kamuoliukus.Ir jau nusipirkau kitus siūlus dar vienai mocherinukei smile.gif Liga užkrečiama doh.gif ...
user posted image

Labai graži suknytė 4u.gif Aš irgi ruošiuosi,bet paruosiamieji darbai užsitęsė. doh.gif
Atsakyti