Sveikos
Pirmą kartą mezgu mocherinę suknelę dukrytei. Ji apačios norėjo labai pūstos. Pradėjau nuo viršaus po to apačią + dar 1 sluoksnį ant viršaus prijungiau. Rezultatas - apačia per sunki, tysta viskas žemyn. Kaip patartumėte taisyti? Ar ties liemeniu gumą kažkaip įtaisyti? o gal diržiuką padaryti ir prisiūti?
Likos mocherinės suknutės skalbimas ir lyginimas. Gal turite patarimų?
QUOTE(Linulemamule @ 2013 12 23, 08:53)
Siūlau nelyginti užlyginsit visus pūkelius
QUOTE(Oncik @ 2013 12 23, 10:06)
Siūlau nelyginti užlyginsit visus pūkelius
Supratau, ačiū
aš su garu praeinu...
QUOTE(Linulemamule @ 2013 12 23, 08:53)
Nelyginti jokiu būdu.
QUOTE(Roga @ 2013 12 26, 19:51)
aš megsčiau su 2,5 virbaliukais labai fainas raštukas... o čia linas su medvilne?
QUOTE(trilijone @ 2013 12 26, 22:27)
aš megsčiau su 2,5 virbaliukais labai fainas raštukas... o čia linas su medvilne?
nu reiks pabandyti ir su tokiu ir su tokiu pasimegzti pavyzduka kažin kaip gražiau gausis
esu žalia ir ačiū visoms už patarimus
aha panašu, kad linas su medvilnė, o gal klystu, kas dovanojo tą babyna užtikrino, kad čia grynas baltas senas linas aišku turiu paprasto lino jis gerokai tvirtesnis ir neplyšta panaudojus jėga, čia smarkiau patempi ir plyšta, gal tikrai su medvilne maišyta
QUOTE(Roga @ 2013 12 26, 22:34)
nu reiks pabandyti ir su tokiu ir su tokiu pasimegzti pavyzduka kažin kaip gražiau gausis
aha panašu, kad linas su medvilnė, o gal klystu, kas dovanojo tą babyna užtikrino, kad čia grynas baltas senas linas aišku turiu paprasto lino jis gerokai tvirtesnis ir neplyšta panaudojus jėga, čia smarkiau patempi ir plyšta, gal tikrai su medvilne maišyta
manyčiau , kad greičiausiai su lavsanu, nes jei jis senesnės gamybos, tai būdavo su lavsanu, seniau tokį Panevėžio "Linas" ir Biržų "siūlas" gamindavo. Geras, aš ankstyvoj jaunystėj esu nėrus iš jo...
QUOTE(trilijone @ 2013 12 28, 15:31)
manyčiau , kad greičiausiai su lavsanu, nes jei jis senesnės gamybos, tai būdavo su lavsanu, seniau tokį Panevėžio "Linas" ir Biržų "siūlas" gamindavo. Geras, aš ankstyvoj jaunystėj esu nėrus iš jo...
tai man pavyks numegzti tokį komplektuka iš tokių siūlų, jie tinkami kiek suprantu
Noriu paklausti, kokio audinio pasuknelė tinkamiausia po servetėline moherine suknele? Ar tam tinka nepuošnus apatinukas?