Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(Brighton @ 2016 04 24, 11:40)
Labai graži suknelė ir raštas labai paprastas, kaip tik pradedančiosioms. O kas Jums gavosi ne taip, kaip norėjosi? Ir ar tikrai pradėjote megzti sijoną nuo tiek daug akių, 216?

ačiū smile.gif
sijonui dėjau apie 200 akių ( tiksliai nebepamenu) ir dar koregavau pirmąją rašto eilutę kad gautųsi pūstesnis sijonas. tai vietoj 18 motyvų yra apie 50..
o mezgant viršų sumažinau akių skaičių iki 100 smile.gif
Atsakyti
sveikos, iš kokių dar siūlų galima bandyt megzt servetėlinę suknelę, kad gražiai kristų?
negaliu nešiot mocheros...
Atsakyti
QUOTE(hela77 @ 2016 04 26, 08:17)
sveikos, iš kokių dar siūlų galima bandyt megzt servetėlinę suknelę, kad gražiai kristų?
negaliu nešiot mocheros...

Is minkstu,plonu,panasaus plonumo,kaip mohera.Merginos mezge ir is lino.Svarbu,kad pluostas netystu po skalbimo.
Atsakyti
Pirmoji mano megzta suknele dukros isleistuvem darzelyje.
http://user posted image
Atsakyti
Na ir labai daili! thumbup.gif thumbup.gif Dukrytei dar bus galima i ja ilyst keleta meteliu.Puikus darbas. thumbup.gif thumbup.gif

Tiesa,kokie siulai ir metrazas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 29 gegužės 2016 - 19:54
QUOTE(Luety @ 2016 05 29, 20:53)
Na ir labai daili! thumbup.gif  thumbup.gif Dukrytei dar bus galima i ja ilyst keleta meteliu.Puikus darbas. thumbup.gif  thumbup.gif

Tiesa,kokie siulai ir metrazas?

Aciu.Siulai mochera kids.6 matkeliai suejo.Metrazas 240.
Atsakyti
Labas vakaras ;)

Ir aš gundausi megzti tokią suknytę dukrytei. Liko 2vnt su biškiuku drops lace siūlų, patarkit ar jie tiktų? Ar užtektų 5m mergytei kūdai? 😀 ir kokį gal raštą nesudėtingą galit pasiūlyt? Iš kiek eilių turėtų būt raštas?
Atsakyti
QUOTE(zizi_le @ 2016 10 23, 19:27)
Labas vakaras ;)

Ir aš gundausi megzti tokią suknytę dukrytei. Liko 2vnt su biškiuku drops lace siūlų, patarkit ar jie tiktų? Ar užtektų 5m mergytei kūdai? 😀 ir kokį gal raštą nesudėtingą galit pasiūlyt? Iš kiek eilių turėtų būt raštas?

Sunku pasakyt ar tiks,nes cia kiekvieno kitoks skonis.Prasimegzkit pagal kokia nors servetele virbalais nedideli pavyzdeli,paziurekit,kaip jums,ar tiks ar ne.Du vienetai nieko nesako.Kiek gramu ir kiek viename metru.Kidmohair sueina 6 po 25g ir 250m viename.Ar uzteks,sunku pasakyt.Rasta susirask Alma servetele,yra sioje ar ankstesnese temose,tai galesi kartot rasta i ilgi be problemu,o ir mezgasi gerai ir greitai.Kiek eiliu niekas nepasakys,matuokit pagal vaika savo,modelis po ranka.Kiek uzdet akiu,nusimegzkit pavyzdeli,matuokit,labai sunku zinot vaiko apimtis.Daug skaitykit sia tema,ten galima rast daug atsakymu i jusu pateiktus klausimus.
Atsakyti
Mano servetėlinukė - nieko naujo, bet... taip seniai besigyriau ;)

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Na kodel,grazu,dailiai figurai dailus darbelis ir spalvyte klasiska. 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikos mezgėjėlės... 4u.gif

Sakykit, ar Kid Mochair siūlai (85 proc. mocheros ir 15 proc. poliamido) veliasi? Planuoju megzti suknelę, bijau, kad nesiveltų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2017 02 06, 11:35)
Sveikos mezgėjėlės...  4u.gif

Sakykit, ar Kid Mochair siūlai (85 proc. mocheros ir 15 proc. poliamido) veliasi? Planuoju megzti suknelę, bijau, kad nesiveltų...  ax.gif

Rytorasa,kadangi pati nebuvau naudojus tokiu siulu,uzklausiau FB mezgeju temoj,tai atsake: 1.Veliasi. Labai reik kruopščiai prižiūrėt. Suknelei pirkčiau tik su šilku.
2.Mezginys tikrai nesivels,jeigu tinkamai plausit.Aš visada plaunu rankomis tik šiltam vandenyje .Turiu skalbiklius vilnai,šilkui.O siūlų sudėtis tikrai gera.Labai gerai issausinu mezginį ir dziovinu pateista
Dabar daruykit pati isvadas. bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti