Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(Luety @ 2016 03 20, 17:17)
15 eilej vienas raportas turi 10 akiu.Jei jusu liemuo sudaro 80 akiu,tai telpa 8 raportai.

Labai ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Brighton @ 2016 03 20, 23:00)
Labai ačiū.

Dar klausimukas, kiek maždaug gramų reikės Kid Silk plonos moheros sijonui iki kelių vidutinio sudėjimo suaugusiam žmogui?
Atsakyti
Nauja, mano kūrybos suknelė „Šampaninis kvietys“. Mochera su šilku

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2016 03 22, 19:26)
Nauja, mano kūrybos suknelė „Šampaninis kvietys“. Mochera su šilku

user posted image
user posted image
user posted image

Na idomi tokia,neiprasta,bet grazi.Daug darbo ideta.Saunu! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėkoju smile.gif
ant „manekenės“ smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Brighton @ 2016 03 21, 00:00)
Labai ačiū.

Labas vakaras, ar teisingai Jus susisnekejote del raportu skaiciaus? Klausime skambejo liemens apimtis 80cm, o atsakyme liemens apimtis 80akiu. Ar tikrai viena akis lygu 1cm? Pasitikslinkite, kol nevelu.

Is tos pacios DITTE schemos skambetu ir mano klausimas. Nuo kurios eilutes pradeti megzti, jei noriu kad pradzia butu tik nuo egluciu? niekaip neina isgliaudyti schemos.
Atsakyti
QUOTE(BUCI @ 2016 03 23, 21:32)
Labas vakaras, ar teisingai Jus susisnekejote del raportu skaiciaus? Klausime skambejo liemens apimtis 80cm, o atsakyme liemens apimtis 80akiu. Ar tikrai viena akis lygu 1cm? Pasitikslinkite, kol nevelu.

Is tos pacios DITTE schemos skambetu ir mano klausimas. Nuo kurios eilutes pradeti megzti, jei noriu kad pradzia butu tik nuo egluciu? niekaip neina isgliaudyti schemos.
Manau,kad Brighton suprato,nes as negaliu zinot,kiek akiu jai ieina i 80cm.Daviau jai,kaip pavyzdi.
O jus turit susiskaiciuot savo esamu akiu skaiciu ir vieno raporto akiu skaiciu nuo tos vietos schemoje,nuo kur norit pradet,o tada ziuret,kiek kartu telpa jusu akiu skaiciuje.Jei kokios vienos kitos truksta,galit prisidet,o jei perdaug turit ant virbalu keliom akim,galima sumegzt kartu kelias akis,kad padaryt norima akiu skaiciu.Nezinau,ar suprasit,cia tas pats,kaip aiskinau Brighton.Svarbu zinot savo esamu akiu skaiciu ir raporto akiu skaiciu schemoje,nuo kur norit pradet,o paskui deliojat ir ziurit ar jums tinka.,Jei labai skiriasi,reikia rinktis ankstesnes schemos vietas,su maziau akiu,kad issideliot.Ne visada iseina,taip,kaip nori.Arba reikia nuo pradziu kazkiek pamegzt,pridedant akiu tiek kiek jums reikia pagal schema pradet.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2016 03 24, 12:00)
Manau,kad Brighton suprato,nes as negaliu zinot,kiek akiu jai ieina i 80cm.Daviau jai,kaip pavyzdi.
O jus turit susiskaiciuot savo esamu akiu skaiciu ir vieno raporto akiu skaiciu nuo tos vietos schemoje,nuo kur norit pradet,o tada ziuret,kiek kartu telpa jusu akiu skaiciuje.Jei kokios vienos kitos truksta,galit prisidet,o jei perdaug turit ant virbalu keliom akim,galima sumegzt kartu kelias akis,kad padaryt norima akiu skaiciu.Nezinau,ar suprasit,cia tas pats,kaip aiskinau Brighton.Svarbu zinot savo esamu akiu skaiciu ir raporto akiu skaiciu schemoje,nuo kur norit pradet,o paskui deliojat ir ziurit ar jums tinka.,Jei labai skiriasi,reikia rinktis ankstesnes schemos vietas,su maziau akiu,kad issideliot.Ne visada iseina,taip,kaip nori.Arba reikia nuo pradziu kazkiek pamegzt,pridedant akiu tiek kiek jums reikia pagal schema pradet.

As tai suprantu kaip pasiskaiciuoti raporta. as tik nesuprantu nuo kurios rasto eilutes prasideda eglutes...
Atsakyti
QUOTE(BUCI @ 2016 03 24, 11:14)
As tai suprantu kaip pasiskaiciuoti raporta. as tik nesuprantu nuo kurios rasto eilutes prasideda eglutes...

Imesk schema,tingiu ieskot,pabandysiu paspeliot.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2016 03 24, 15:20)
Imesk schema,tingiu ieskot,pabandysiu paspeliot.

http://www.supermama...823736-450.html

MERENGE yra ikelusi. as manau nuo 42 eilutes... Kaip Jums atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BUCI: 24 kovo 2016 - 20:09
QUOTE(BUCI @ 2016 03 24, 18:06)
http://www.supermama...823736-450.html

MERENGE yra ikelusi. as manau nuo 42 eilutes... Kaip Jums atrodo?

Panasiai,man atrodo 38-42.Paimk pora raportu nuo pradziu ir pramegzsk atskirai ,laiko daug neuzims,o suzinosi,kur tiksliai nori pradet. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2016 03 24, 21:53)
Panasiai,man atrodo 38-42.Paimk pora raportu nuo pradziu ir pramegzsk atskirai ,laiko daug neuzims,o suzinosi,kur tiksliai nori pradet. mirksiukas.gif

kaip tik tai dabar ir darau. Aciu 4u.gif
Atsakyti