Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

[quote=audronele,2015 07 20, 20:37]
[quote=Viksė,2015 07 18, 12:01]
Pabaiga. Pasukne bus siuvama veliau. 4 giju linas

Viksė nu kaip gražu doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Neturiu žodžių thumbup.gif O man taip nesigavo verysad.gif nes reikejo deti daugiau akių ir labai išplatėjo, kas man nepatinka verysad.gif Dabar galvoju kaip čia tą raštą pakeisti,kad labai plati nebūtų g.gif Tai kol kas padeta į šalį,bet neardau dar biggrin.gif galvoju gal isskalbt islygint ir patiks lotuliukas.gif
[/quote]

Aciu smile.gif

Variantas-pasiskaiciuoti, kiek reikia akiu ir pradeti pagal schema nuo tos eiles, kurioje jau yra +/- tiek akiu, kiek Jums reikia (kad nesikeistu motyvu skaicius). Tada per daug neisplates-bus 1 saules kliosas
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 07 21, 08:55)
Aciu smile.gif

Variantas-pasiskaiciuoti, kiek reikia akiu ir pradeti pagal schema nuo tos eiles, kurioje jau yra +/- tiek akiu, kiek Jums reikia (kad nesikeistu motyvu skaicius). Tada per daug neisplates-bus 1 saules kliosas

Bet tada bus per trumpas sijonas g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(audronele @ 2015 07 21, 11:50)
Bet tada bus per trumpas sijonas g.gif  verysad.gif

Paskutini motyva kartoti tiek kartu, kol sijonas bus norimo ilgio. As irgi dariau daugiau lapeliu, nei pagal schema
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 07 21, 14:00)
Paskutini motyva kartoti tiek kartu, kol sijonas bus norimo ilgio. As irgi dariau daugiau lapeliu, nei pagal schema

Aciukas 4u.gif nu gal reiks bandyt ardyt g.gif bet kaip gaila doh.gif o ir vistiek tokio grozio kaip Jusu neislausiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audronele: 21 liepos 2015 - 15:54
Sveikutes mezgejele. Gal galetumet man pagelbeti. Nusimezgiau mocherinuke ilga suknele. Gal galetumet pasakyti kaip istampot mocherinukes? Bandziau su krakmolu. Bet kai papurciau visas krakmolas iskrito. Ir gavosi ne tokia standi kaip norejosi. Gal dar yra kitu budu? Is anksto dekoju parasiusiom. Ir jei nesunku parasykit i A.Z. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tyniukas @ 2015 08 03, 15:05)
Sveikutes mezgejele. Gal galetumet man pagelbeti. Nusimezgiau mocherinuke ilga suknele. Gal galetumet pasakyti kaip istampot mocherinukes? Bandziau su krakmolu. Bet kai papurciau visas krakmolas iskrito. Ir gavosi ne tokia standi kaip norejosi. Gal dar yra kitu budu? Is anksto dekoju parasiusiom. Ir jei nesunku parasykit i A.Z. Aciu 4u.gif

Sios temos 217 zinutej yra pradzia aptarimo,kaip tampyt moherinukes sijoneli.
Atsakyti
Naujas mano kūrinys - mocheros su šilku suknelė „Late kava“

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2015 11 21, 17:44)
Naujas mano kūrinys - mocheros su šilku suknelė „Late kava“

Nepaprastai grazi,elegantiska,sdar nenusibodus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 21 lapkričio 2015 - 20:06
Sveikos,auksarankes,noriu patarimo,noriu pradeti megzti suknele,bet esu placiu klubu,ar as neatrodysiu kaip backa su ja?
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2015 12 03, 19:06)
Sveikos,auksarankes,noriu patarimo,noriu pradeti megzti suknele,bet esu placiu klubu,ar as neatrodysiu kaip backa su ja?

Jei bus trumpa - atrodysi. Jei ilga - tikrai ne. Ir dar priklauso kiek isplatinsi ir nuo kurios vietos. Pradek platinimus nuo klubu, o ne nuo liemens
Atsakyti
arba pradeti lengva platinima nuo krutines (auksciau liemens, kad butu kaip paaukstintu juosmeniu). Toks siluetas optiskai paailgina figura ir paslepia problematiskas vietas. Ir nemegzti labai placios. Butent toki Viliutes modeli maciau FB. Labai graziai ant stambesnes merginos atrode.

Va, atradau (atsiprasau Viliuteee uz nuotrauku pasiskolinima)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 03 gruodžio 2015 - 18:44
Sveikutės. N metų varvinu seilę žiūrėdama į mocherinukes, bet niekaip nesiryžtu išbandyti tokią numegzti, baisiai nepasitikiu savo jėgom, man čia aukštasis pilotažas blush2.gif Bet Visą dieną panaršius, paskaitinėjus apie jų mezgimą baisiai susigundžiau bent pamėginti kokį sijonėlį dukrytei panarpliot g.gif
Gal kas galėtumėt patarti kokia schema pasirinkti pirmam kartui? ax.gif Turiu atsispausdinus visiems žinomą "Ditte II". Gal galėtumėt pasakyti nuo kurios eilės pradėti megzti 7 m mergaitei sijonuka ir kiek akių užsidėti? Net neįsivaizduoju nuo ko pradėti blush2.gif
Atsakyti