Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(Roga @ 2015 07 04, 16:02)
nu pasirodome ir ant manekenės blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O jau manekenes grozis,ir laiminga svyti visa.Nuostabu,Roga.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 07 04, 18:11)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif O jau manekenes grozis,ir laiminga svyti visa.Nuostabu,Roga.

ačiū blush2.gif
spėjau iki jos gimtadienio 4u.gif
Atsakyti
Gal kas mane pakonsultuotu ax.gif Noriu numegzti laaaabai stipriai saules kliosini sijonuka is moherio. Bet noriu ne servetelini, o gerom akim. Tai turiu kelis klausimelius. Jei liemuo 40cm (2m mergaitei), kiek plius minus akiu reiktu? Deciau daugiau nei reik, kad ir virsus butu pasiraukuliaves. Ir kaip ji platint, ta prasme kas koki atstuma man ismegzt po papildoma aki, kad jis platetu ir gautusi saulute? Pirma kart gyvenime bandysiu numegzt sijona, bet tikiuosi, kad man pavyks thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefer: 12 liepos 2015 - 22:51
Mezgant serveteline apacia buna viskas aisku del isplatejimo,o mezgant tik gerom akim,vargu ar kas pasakys,po kiek det,platint.Sunku patart ir pradzioj uzsidejus labai daug.t.y.daugiau nei liemens apimtis,kaip numegzi virsu,vel bus problematika sumazint akiu skaiciu iki reikiamo.Susirask servetele,kuri but tankiausia,su mazai skyluciu ir skauciuok,kas kiek eiliu kiek isplateja.O kiek det akiu ant 40cm,nusimegzk10x10pavyzdeli su reikiamais virbalais ,isplauk,isdziovink,patampius ir issiskaiciuok,kiek akiu bus 1cm.Kitaip sunku patart,nezinant tavo siulo storio.
Atsakyti
Pabaiga. Pasukne bus siuvama veliau. 4 giju linas
user posted image
Atsakyti
Vikse , super duper ! Puikus raštų parinkimas !
user posted image
Atsakyti
VIKSE,

nuostabus darbas!!Negaliu akiu atitraukt,kaip grazu is lino.
Kur gaut laiko tokiems groziams kurti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 07 20, 10:15)
VIKSE,

nuostabus darbas!!Negaliu akiu atitraukt,kaip grazu is lino.
Kur gaut laiko tokiems groziams kurti?? g.gif

Aciu smile.gif
Jei kur nors rasite laiko pirkti, informuokite. Imsiu ir as, net ir brangiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 07 20, 08:42)
Aciu smile.gif
Jei kur nors rasite laiko pirkti, informuokite. Imsiu ir as, net ir brangiai smile.gif

Na va,konkurente atsirado lotuliukas.gif Uztenka tau laiko,gi tokius grozius kuri. wub.gif
Atsakyti
o kiek dar visko galvoje, kam net nelemta dienos sviesos isvysti... Ir vis per laiko trukuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 07 20, 10:10)
o kiek dar visko galvoje, kam net nelemta dienos sviesos isvysti... Ir vis per laiko trukuma smile.gif

Tas pats ir pas mane. biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Viksė,2015 07 18, 12:01]
Pabaiga. Pasukne bus siuvama veliau. 4 giju linas

Viksė nu kaip gražu doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Neturiu žodžių thumbup.gif O man taip nesigavo verysad.gif nes reikejo deti daugiau akių ir labai išplatėjo, kas man nepatinka verysad.gif Dabar galvoju kaip čia tą raštą pakeisti,kad labai plati nebūtų g.gif Tai kol kas padeta į šalį,bet neardau dar biggrin.gif galvoju gal isskalbt islygint ir patiks lotuliukas.gif
Atsakyti