Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(Luety @ 2015 06 01, 14:32)
Tikrai taip.

Kaip tik tokioj vietoj ir sustojau, ačiū, bandau 4u.gif
Atsakyti
Mielosios, argi niekas nebemezga mocherinukių vasarą? ax.gif
Ar megzdamos viršutinę dalį nedidelei krūtinei kažkiek paplatinat? Kaip, jei mezgat ratu? Pasižymit šonus ir kažkiek akių pridedat ar kaip nors su sutrumpintom eilėm? Smulkiai moteriai kiek maždaug viršuje reiktų siūlų, jei be rankovių? Kokie 100 g? Ar daugiau?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2015 06 29, 08:01)
Mielosios, argi niekas nebemezga mocherinukių vasarą?  ax.gif
Ar megzdamos viršutinę dalį nedidelei krūtinei kažkiek paplatinat? Kaip, jei mezgat ratu? Pasižymit šonus ir kažkiek akių pridedat ar kaip nors su sutrumpintom eilėm? Smulkiai moteriai kiek maždaug viršuje reiktų siūlų, jei be rankovių? Kokie 100 g? Ar daugiau?
Ačiū  4u.gif

Neturiu daug patirties su mochera, bet atsakysiu ax.gif
Virsutinei daliai be rankoviu reikes ne daugiau kaip 50 g, as numezgiau is mazdaug 1,5 matkelio (36 dydis).
Jei krutine maza, tai nieko nereikia prideti. Mano gana didele, tai prieki mezgu keliom eilem ilgesni ir susiudama su nugara priekine dali prilaikau, grubiai sakant suraukiu. Nieko nesimato, bet duoda grazia forma.
Atsakyti
sveikos,
mezgam. medvilne-viskoze
user posted image
Atsakyti
Roga,dar vienas sedevras thumbup.gif thumbup.gif ar cia pereinanciu spalvu,ar tik nuotraukoj taip atrodo?Medvilne viskoze?Kokio storio siulas,kokis dydi,kiek suejo,prasom padrabniau viska,jei galima.Idomiai su tinkleliu,man grazu labai. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 01 liepos 2015 - 23:07
QUOTE(Luety @ 2015 07 02, 00:05)
Roga,dar vienas sedevras thumbup.gif  thumbup.gif ar cia pereinanciu spalvu,ar tik nuotraukoj taip atrodo?Medvilne viskoze?Kokio storio siulas,kokis dydi,kiek suejo,prasom padrabniau viska,jei galima.Idomiai su tinkleliu,man grazu labai. thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū, grįšiu namo ir viska parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 07 02, 00:05)
Roga,dar vienas sedevras thumbup.gif  thumbup.gif ar cia pereinanciu spalvu,ar tik nuotraukoj taip atrodo?Medvilne viskoze?Kokio storio siulas,kokis dydi,kiek suejo,prasom padrabniau viska,jei galima.Idomiai su tinkleliu,man grazu labai. thumbup.gif  thumbup.gif

siūlai. 6 kamuoliukai. 4 metų mergytė apie 104 cm, mano dukrytei. spalva violetinė.

user posted image

user posted image

www.mezgimo.blogspot.com

schema pas mane, radau atsitiktinai ir persipesiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 02 liepos 2015 - 18:24
QUOTE(Roga @ 2015 07 02, 17:23)
siūlai. 6 kamuoliukai. 4 metų mergytė apie 104 cm, mano dukrytei. spalva violetinė.

user posted image

user posted image

www.mezgimo.blogspot.com

schema pas mane, radau atsitiktinai ir persipesiau.

Aciu labai uz issamu paaiskinima.Tik vienas klausimas,kiek metru ir koks svoris,kad susidaryt tikra vaizda siulo storio.
Schema,man nesvarbu,yra daug serveteliu virbalais,visada galima ka nors pasirinkt.
Tai cia tik nuotrauka rodo,kad yra keliu spalvu suknele.?
Matai,as turiu 25g avietines moheros,52g-baltos,45g tamsiai bordo ir 50g morkavos,tai viso apie 170g,bet,kaip numegzt kazka is tokiu spalvu vienai,ar dviem anukem,mano galvos skausmas.Bordo ir avietine dera kartu,bet tik 70g,tai keturmetei kazin ar uzteks,balta derinciau su morkava tai 100g irgi nezinau ar iseis suknyte 10m mergaitei,tai taip ir trinuosi po forumus,nieko nesugalvoju,kur ta mohera panaudot. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 02 liepos 2015 - 19:24
QUOTE(Luety @ 2015 07 02, 20:20)
Aciu labai uz issamu paaiskinima.Tik vienas klausimas,kiek metru ir koks svoris,kad susidaryt tikra vaizda siulo storio.
Schema,man nesvarbu,yra daug serveteliu virbalais,visada galima ka nors pasirinkt.
Tai cia tik nuotrauka rodo,kad yra keliu spalvu suknele.?
Matai,as turiu 25g avietines moheros,52g-baltos,45g tamsiai bordo ir 50g morkavos,tai viso apie 170g,bet,kaip numegzt kazka is tokiu spalvu vienai,ar dviem anukem,mano galvos skausmas.Bordo ir avietine dera kartu,bet tik 70g,tai keturmetei kazin ar uzteks,balta derinciau su morkava tai 100g irgi nezinau ar iseis suknyte 10m mergaitei,tai taip ir trinuosi po forumus,nieko nesugalvoju,kur ta mohera panaudot. bigsmile.gif

50 g 158 metro. www.bivada.lt/mezgimo-siulai/linie-164-java-66/lt/page1.html
tai jei 6 kamuoliukai bus 300 g.
iš mocheros nemezgu, nes mano mažylė pūkeliui alergiška, todėl ir eksperimentuoja su kitokiais siūlais.
violetinė, turi tokio blizgesio, gal dėl to atrodo, kad tiek atspalviu yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 02 liepos 2015 - 19:56
QUOTE(Roga @ 2015 07 02, 18:52)
50 g 158 metro.  www.bivada.lt/mezgimo-siulai/linie-164-java-66/lt/page1.html
tai jei 6 kamuoliukai bus 300 g.
iš mocheros nemezgu, nes mano mažylė pūkeliui alergiška, todėl ir eksperimentuoja su kitokiais siūlais.
violetinė, turi tokio blizgesio, gal dėl to atrodo, kad tiek atspalviu yra.

Aciu, 4u.gif 4u.gif grazus tavo bloga's. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 07 02, 21:11)
Aciu, 4u.gif  4u.gif grazus tavo bloga's. mirksiukas.gif

aciu 4u.gif dar daug ten taisyti reikia.
Atsakyti
nu pasirodome ir ant manekenės blush2.gif
user posted image
Atsakyti