Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

esu skaiciusi, kad apie 3000 ir daugiau. Mano sukneleje apie 1000
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 05 27, 07:53)
esu skaiciusi, kad apie 3000 ir daugiau. Mano sukneleje apie 1000

Vikse, o gal žinot, kur pasižiūrėti tų suknučių, kurių apačioje 2000-3000 tūkstančiai akių?... Man pasiskaičiavus gale irgi gausis 3000, kol nevėlu - turiu galimybę išsiardyt ir daryt tūkstančiu mažiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2015 05 27, 10:08)
Vikse, o gal žinot, kur pasižiūrėti tų suknučių, kurių apačioje 2000-3000 tūkstančiai akių?... Man pasiskaičiavus gale irgi gausis 3000, kol nevėlu - turiu galimybę išsiardyt ir daryt tūkstančiu mažiau  lotuliukas.gif

cia galite pamatyti kaip atrodo suknele , kur apacia is 27 000 akiu doh.gif
http://lietuve.lt/ki...ti-rekordininke]rekordas

Atsakyti

Vikse, ar teisingai skaičiuoju, kad raporto gale bus 25 akys? Ar ne taip? Ką reiškia tie ženkliukai virš paskutinės eilutės ir aštuntukai? Labai labai ačiū 4u.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(deize @ 2015 05 27, 11:11)
cia galite pamatyti kaip atrodo suknele , kur apacia is 27 000 akiu doh.gif
http://lietuve.lt/ki...ti-rekordininke]rekordas

OMG, ne ne ne, nepretenduoju į rekordus lotuliukas.gif noriu nešiojamos gražiai pūstos suknutės iki kelių (ūgis 165 cm) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduku: 27 gegužės 2015 - 11:19
Po trupuciuka irgi sergu mocheriniu sukneliu liga smile.gif vat rezultatai smile.gif
Si mazdaug 2m mergaitei:
user posted image
O si 7m mergaitei:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dievaite: 27 gegužės 2015 - 12:42
pagal mane-24. Pradzioje 12 akiu, kurios padvigubeja
Ka reiskia tie skliaustai su skaiciukais-nezinau. Mano schemoje jie irgi yra, bet nesigilinau, nes apacia ir siaip siek tiek improvizavau

Pagyru puode arba sukneliu temoje paieskokite kaip atrodo-man atrodo, ten maciau parasyta prie kazkurios pustos moherines.

Pagal mano megzta rasta-as emiau lygiai tiek motyvu, kiek serveteleje, tai gavosi 1 saules kliosas ir akiu beveik 1000. Pagal tai galima orientuotis-jei motyvu bus 2 ar 3 kartus daugiau, analogiskai tiek kartu ir akiu bus daugiau
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 05 27, 12:42)
pagal mane-24. Pradzioje 12 akiu, kurios padvigubeja
Ka reiskia tie skliaustai su skaiciukais-nezinau. Mano schemoje jie irgi yra, bet nesigilinau, nes apacia ir siaip siek tiek improvizavau

Pagyru puode arba sukneliu temoje paieskokite kaip atrodo-man atrodo, ten maciau parasyta prie kazkurios pustos moherines.

Pagal mano megzta rasta-as emiau lygiai tiek motyvu, kiek serveteleje, tai gavosi 1 saules kliosas ir akiu beveik 1000. Pagal tai galima orientuotis-jei motyvu bus 2 ar 3 kartus daugiau, analogiskai tiek kartu ir akiu bus daugiau

Pas mane 120 motyvu, nes pradedu nuo pirmų servetėlės eilių.... Gale skaičiuoju, kad bus apie 3000 akių, jei aišku teisingi tie mano skaičiavimai... Ir galvoju, gal kol daug nenumezgiau ardyti ir pamažinti gerokai motyvų (servetėlėje jie vos 8)....
Atsakyti
nesu tokiu sukneliu mezgimo asė, bet, kiek suprantu, tai gaunasi 15 saules kliosu. Pagal mane-ziauriai daug. Bet gal cia geriau kas nors kitas pakomentuotu
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 05 27, 13:25)
nesu tokiu sukneliu mezgimo asė, bet, kiek suprantu, tai gaunasi 15 saules kliosu. Pagal mane-ziauriai daug. Bet gal cia geriau kas nors kitas pakomentuotu

Pagal mane - irgi tiek pat smile.gif Esu tikra, kad yra merginų, tokius mezgusių, bet niekur nerandu, kaip atrodo galutinis rezultatas... 80 raportų būtų 10 kliošų, turbūt ir tiek užtektų kaip pirmam kartui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2015 05 27, 11:21)
Ką reiškia tie ženkliukai virš paskutinės eilutės ir aštuntukai? Labai labai ačiū  4u.gif
user posted image

Merginos, pagelbėkite, ką reiškia eilučių pradžioje tas 1 M R? Pirmoje schemos dalyje yra ir 4 M R... Kaip megzti?
Ačiū iš anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2015 05 31, 16:22)
Merginos, pagelbėkite, ką reiškia eilučių pradžioje tas 1 M R? Pirmoje schemos dalyje yra ir 4 M R... Kaip megzti?
Ačiū iš anksto  4u.gif

1M ar 1MZ ar 1MR reiskia,kad pradedant eile,1 aki reikia nukelt ant desinio virbalo neismegzta,ir toliau pradet pagal schema.Nukeltoji akis bus ismegzta paskutiniaja ir taip rastas pasislinks per 1 aki.Tiek akiu reikia perkelt,koks skaicius rasomas pries M.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 31 gegužės 2015 - 17:41
QUOTE(Luety @ 2015 05 31, 17:40)
1M ar 1MZ ar 1MR reiskia,kad pradedant eile,1 aki reikia nukelt ant desinio virbalo neismegzta,ir toliau pradet pagal schema.Nukeltoji akis bus ismegzta paskutiniaja ir taip rastas pasislinks per 1 aki.Tiek akiu reikia perkelt,koks skaicius rasomas pries M.

Oi, o kaip siūlas? Taip ir liks kaboti už mezginio? Pvz., jei reikia perkelti 4 akis...
Atsakyti