Sveikutės,
na ir visgi nugalėjo Alvitos Silkkid....
Labai norėčiau kurią mezgėjėlę pasiprašyti į pagalbą... Svajonė - pūstukė moheriukė max iki kelių. Kiek skaičiau - siūliukai po mezgimo ir plovimo truputėlį patįsta... Vadinasi, ne tokios ir ilgos man reikia. O dėl raštuko - jei megziu tokią pūstukę, kažkokios supersudėtingos servetėlės, manau, neverta imti, vis tiek ten to rašto tiek ir tesimatys... Gal pagelbėtumėt su servetėle?
Ar ne per daug galvoju - pradžiai apsimesti 120 akių (nešioju S dydžio drabužius)? Virbalus pasiėmiau Nr. 4, kažkaip kaip pirma, gal greičiau judės
QUOTE(Viksė @ 2015 05 19, 18:20)
Labai ilta spalva ir ( man asmeniskai) labai prie sirdies kad kliosas nei per didelis nei per mazas- nes danokai mezgant servetelines suknias labai jau isplateja i apacia
QUOTE(deize @ 2015 05 25, 15:55)
Labai ilta spalva ir ( man asmeniskai) labai prie sirdies kad kliosas nei per didelis nei per mazas- nes danokai mezgant servetelines suknias labai jau isplateja i apacia
Aciu Spalva realiai vienu zodziu nenusakoma-gal pilksvai ruzava ar kremine Nenorejo dukra parselio ar barbisko ruzavumo. Teko nemazai pavargti, kol radau tinkama. Bet ko del vaiku nepadarysi...
QUOTE(Viksė @ 2015 05 25, 18:44)
Aciu Spalva realiai vienu zodziu nenusakoma-gal pilksvai ruzava ar kremine Nenorejo dukra parselio ar barbisko ruzavumo. Teko nemazai pavargti, kol radau tinkama. Bet ko del vaiku nepadarysi...
as tokia spalva vadinu "roziu pelenai'
QUOTE(Viksė @ 2015 05 19, 19:20)
Matau nuostabi suknyte bus Laaaaabai grazu ir spalva ir rastelis ir kliosas pats tas neperplatus Vikse O gal isduosit serveteles rasta Gal susigundysiu kada nusimegzti
[quote=Viksė,2015 05 26, 21:21]
rastas stai cia. Tik yra klaideliu jame
Aciu labai labai jei susigundysiu megzti o jau galvoju kad taip ir bus nes labai jau man patiko tada klausiu kas bus neaiskaus o tiesa dar klausimukas - kokio ilgio jums gavosi sijonukas serveteles rastu?
rastas stai cia. Tik yra klaideliu jame
Aciu labai labai jei susigundysiu megzti o jau galvoju kad taip ir bus nes labai jau man patiko tada klausiu kas bus neaiskaus o tiesa dar klausimukas - kokio ilgio jums gavosi sijonukas serveteles rastu?
pagal antra schemos dali yra 3 lapeliai. As dariau 4. Dukters ugis 165 cm. Rastas prasideda nuo liemens, tai ilgis yra siek tiek virs keliu. Po skalbimo patyso (pries-buvo trumpesne)
[quote=Viksė,2015 05 26, 22:37]
Tai ten manau galima ir dar primegzti tu lapiuku ir daugiau o gal ir pirma dali iseitu pakartoti tik kad labai isplatetu tada. Mano ugis 170 o ir noretusi bent kad kelius dengtu ilgesnes ir nereiktu manau aciukas dar karta kai pradesiu megzti tai prasysiu patarimu jei mesigaus
Tai ten manau galima ir dar primegzti tu lapiuku ir daugiau o gal ir pirma dali iseitu pakartoti tik kad labai isplatetu tada. Mano ugis 170 o ir noretusi bent kad kelius dengtu ilgesnes ir nereiktu manau aciukas dar karta kai pradesiu megzti tai prasysiu patarimu jei mesigaus
jei nenorite, kad labai isplatetu, virsu pradekite nuo 5 ar 7 eiles (as pradejau nuo 25). Arba galima rasta pradeti ne nuo liemens, o nuleisti zemiau-nuo pilvo vidurio ar net nuo klubu
Gal žinot, kiek maždaug tikrai pūstukių moherinukių apačioje būna akyčių? Žinau, kad tikrai labai labai daug, bet kiek maždaug? Pradedu megzti, bijau, kad neperlenkčiau lazdos, nes paskui tiesiog neįsiveiksiu...
Ačiū
Ačiū