Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(Viksė @ 2015 05 20, 08:07)
Mano mergina labai kuda, XS dydi nesioja, tai akiu-96. Tai cia vienam saules kliosui. Jei norite platesnes, turetume deti daugiau

Aš irgi iš kūdesnių blush2.gif bandysiu pasiskaičiuoti, bet, jaučiu, kaip visada, nuplatinsiu "dėl visa ko" biggrin.gif
Atsakyti
o kokius siulus pasirinkote? Jau nusipirkote?
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 05 20, 08:10)
o kokius siulus pasirinkote? Jau nusipirkote?

Manau, apsistosiu ties Lanoso cotonax 4u.gif Pas mus jų, deja, nėra, reiks kažkur sostinėj ieškoti... dar mintis buvo kokį liurekso siūliuką įmegzti, bet gal jau ir per daug blizgėsiu...
Bet jau ir kaina išeis gerokai mažesnė nei tų visų šilkinių moherių smile.gif
Ir turbūt virbalai Nr. 3?
Ar nemezgėt DITTEs? Kažin schemoje klaidų nėra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduku: 20 gegužės 2015 - 08:22
Internetinese parduotuvese yra-galite uzsisakyti. Dittes-nebandziau. Bet klaidu, manau, visose scemose yra
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 05 20, 08:26)
Internetinese parduotuvese yra-galite uzsisakyti. Dittes-nebandziau. Bet klaidu, manau, visose scemose yra

Oi, mane tai ir gąsdina sad.gif neišmanau taip puikiai mezgimo, kad sugebėčiau dar ir klaidas išsinarplioti doh.gif Na, bet kaip nors. Pradedant nuo siūlų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2015 05 20, 07:32)
Oi, mane tai ir gąsdina sad.gif neišmanau taip puikiai mezgimo, kad sugebėčiau dar ir klaidas išsinarplioti  doh.gif  Na, bet kaip nors. Pradedant nuo siūlų smile.gif

parasysiu,kaip as tikrinu,kad nebut klaidu.raste suskaiciuoju ismegztos eiles akis vieno raporto ir pries megzdama sekancia rasto eile,paskaiciuoju,ar atitiks naujos eilutes ismezgamos akys su esanciu praeitoj eilej skaiciumi.Nezinau,ar aiskiai.Neskaiciuoju uzmetimu,nes jie nenaudoja praeitos eiles akiu,jei sumegztos dvi i viena naujoj eilej,tai praeitoj eilej turi but dvi,zodziu,kai pasiskaiciuoju,zinau,kaip bus.
Atsakyti
Nu, merginos, pasimečiau sad.gif Užėjau į siūlų parduotuvę, ir galva susisuko... Lanoso Cotonax man pasirodė storoki (bet pradėjus megzti turbūt atrodytų kitaip biggrin.gif ), be to, mano norimos spalvos tik vieną sruogą turėjo (ta pati be etiketės...), taigi dar pasižvalgius akis užkliuvo už įdomių YarnArt SOPHIST, Lanoso ALISYA ir nuostabiai švelnių bei maloniai žvilgančių šilkinių Gazzal PRINCESS.... Ar kurie iš šių verti dėmesio, būtent jei kalbame apie servetėlinę plačią suknią...?
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2015 05 20, 20:58)
Nu, merginos, pasimečiau sad.gif Užėjau į siūlų parduotuvę, ir galva susisuko... Lanoso Cotonax man pasirodė storoki (bet pradėjus megzti turbūt atrodytų kitaip biggrin.gif ), be to, mano norimos spalvos tik vieną sruogą turėjo (ta pati be etiketės...), taigi dar pasižvalgius akis užkliuvo už įdomių YarnArt SOPHIST, Lanoso ALISYA ir nuostabiai švelnių bei maloniai žvilgančių šilkinių Gazzal PRINCESS.... Ar kurie iš šių verti dėmesio, būtent jei kalbame apie servetėlinę plačią suknią...?

Gazzal princess nepatariu .Slidus siulas, bus labai sunku megzti ir, neduok dieve, aki nuo virbalo netycia paleisite... Sophist storesni uz cotonax . Turiu is ju nerta suknele. Labai kibo uz pirstu, uz kiekvieno odos paserpetojimo..Paskui ja ispesiojau ant medines kedes atsisedusi, kaip kailiukas pasidare. Vienkartinis daiktas gavosi. Darbo daug ideta, tai ir metosi spintoje-gaila ismesti. Apie Alisya nieko nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 05 20, 20:06)
Gazzal princess nepatariu .Slidus siulas, bus labai sunku megzti ir, neduok dieve, aki nuo virbalo netycia paleisite... Sophist storesni uz cotonax . Turiu is ju nerta suknele. Labai kibo uz pirstu, uz kiekvieno odos paserpetojimo..Paskui ja ispesiojau ant medines kedes atsisedusi, kaip kailiukas pasidare.  Vienkartinis daiktas gavosi. Darbo daug ideta, tai ir metosi spintoje-gaila ismesti. Apie Alisya nieko nezinau.

ALISYA iš tų išvardintų trijų man paskutinėj vietoj, jaučiu, irgi pešiotųsi.... Tų pašerpetojimų ant rankų netrūksta....
Ačiū, Jūs - auksas wub.gif

Cotonax megzti su Nr. 3 ar imti dar storesnius virbalus? Siūlas visgi nepalyginti storesnis už moherytę...
Atsakyti
QUOTE(viduku @ 2015 05 20, 21:17)
ALISYA iš tų  išvardintų trijų man paskutinėj vietoj, jaučiu, irgi pešiotųsi.... Tų pašerpetojimų ant rankų netrūksta....
Ačiū, Jūs - auksas  wub.gif

Cotonax megzti su Nr. 3 ar imti dar storesnius virbalus? Siūlas visgi nepalyginti storesnis už moherytę...

Jei esate is Vilniaus ar turite galimybe, nuvaziuokite i Diteksa. Jie turi babinose plonytes medvilnes su viskoze, silko . Tik del spalvu nezinau, senokai buvau ten .Arba galima paskambinti ir pasiklausti del asortimento ir spalvu
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 05 20, 20:20)
Jei esate is Vilniaus ar turite galimybe, nuvaziuokite i Diteksa. Jie turi babinose plonytes medvilnes su viskoze, silko . Tik del spalvu nezinau, senokai buvau ten .Arba galima paskambinti ir pasiklausti del asortimento ir spalvu

Galiu nuvažiuoti, bet ten visai galva susisuktų.... blush2.gif Šiaip tik spalvą aiškiai žinau biggrin.gif reikalinga graži sodri turkio... Medvilnė irgi su šilku būna? "mados garažu" jie dabar patapo biggrin.gif Randu pas juos medvilnę su poliamidu... Gal tokią mėginti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viduku: 20 gegužės 2015 - 20:32
QUOTE(viduku @ 2015 05 20, 21:28)
Galiu nuvažiuoti, bet ten visai galva susisuktų....  blush2.gif  Šiaip tik spalvą aiškiai žinau  biggrin.gif  reikalinga graži sodri turkio... Medvilnė irgi su šilku būna? "mados garažu" jie dabar patapo biggrin.gif

Zinau, tik diteksas kazkaip iprasciau ☺ Nezinau ka siemet is vasariniu turi.
Atsakyti