Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(villyte @ 2015 04 12, 08:12)
Pavasaris ir norisi spalvų...... Ilgai brandinta mano pirmoji mocherinė suknelė baigta smile.gif ....  Daugiau foto štai čia mirksiukas.gif

Tobula,kruopstu.Aciu,kad pasidalinote.
Atsakyti
Vilyte, grozis nerealus 4u.gif
Kiek kamuoliuku sumezgete?
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2015 04 12, 14:17)
Vilyte, grozis nerealus  4u.gif
Kiek kamuoliuku sumezgete?

Dėkoju. Sumezgiau išvis apie 12 kamuoliukų. 4 pačius šviesiausius, paskui 3 oranžinius, o kiti tamsiai oranžiniai
Atsakyti
Sveiki smile.gif
suplanavau ir as numegzti pirma savo suknele savo 3 metu mergytei. pabandymui be jokiu imantriu rastu, tik lygiuoju geru akiu rastu daugiau paplatejant smile.gif (ziuresim kaip gausis). nusipirkau siuliukus, 3 mm virbalais nusimezgiau pavyzdeli, isploviau, isdziovinau, pamatavau ir paskaiciavau smile.gif Ir iskilo klausimas biggrin.gif per juosmeni pasiskaiciavo 112 akiu, o ilgiui iki keliu 76 eiles. ar trimetes mergaites suknelei toki skaiciai normalus? ar as nemoku skaiciuoti. plociui 112 akiu dar normalu kaip ir, bet ilgiui 76 eiles man atrodo per daug. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(judsta @ 2015 04 21, 04:18)
Sveiki smile.gif
suplanavau ir as numegzti pirma savo suknele savo 3 metu mergytei. pabandymui be jokiu imantriu rastu, tik lygiuoju geru akiu rastu daugiau paplatejant smile.gif (ziuresim kaip gausis). nusipirkau siuliukus, 3 mm virbalais nusimezgiau pavyzdeli, isploviau, isdziovinau, pamatavau ir paskaiciavau smile.gif Ir iskilo klausimas biggrin.gif per juosmeni pasiskaiciavo 112 akiu, o ilgiui iki keliu 76 eiles. ar trimetes mergaites suknelei toki skaiciai normalus? ar as nemoku skaiciuoti. plociui 112 akiu dar normalu kaip ir, bet ilgiui 76 eiles man atrodo per daug.  blush2.gif

Priklauso nuo siulo storio ir gal mergyte ne smulki?siaip su kid mohair as savo 8m.anukei dejau100.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 04 21, 07:38)
Priklauso nuo siulo storio ir gal mergyte ne smulki?siaip su kid mohair as savo 8m.anukei dejau100.

net labai smulki mano mergaite, o siulai Midaros "Kid mochair" (85% mochera, 15%poliamidas). tai reiskias kazkur ne ten grybauju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(judsta @ 2015 04 21, 10:22)
net labai smulki mano mergaite, o siulai Midaros "Kid mochair" (85% mochera, 15%poliamidas).  tai reiskias kazkur ne ten grybauju  doh.gif

užeik į mano profilį,pavažiavus žemiau - Pomėgiai , yra nukopinta ir įdėta vienos mezgėjos tutu sijono aprašymas mirksiukas.gif (neradau tuo laiku kur pasidėti tai ten ir liko mirksiukas.gif )
kaip supratau kažką panašaus ir nori megzti mirksiukas.gif mergytė jos nedidukė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 21 balandžio 2015 - 09:30
Laba diena, mamos patarkit. 4u.gif
Rugpjucio gale svenciam dviguba svente, norisi graziai atrodyti, ar mocherines sukneles labiau rudeniui tinka ar nebus su jomis per karsta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(judsta @ 2015 04 21, 07:22)
net labai smulki mano mergaite, o siulai Midaros "Kid mochair" (85% mochera, 15%poliamidas).  tai reiskias kazkur ne ten grybauju  doh.gif

Man atrodo per daug bus su kid mohair.Ar 25g-240m?

QUOTE(MSM @ 2015 04 21, 12:52)
Laba diena, mamos patarkit.  4u.gif
Rugpjucio gale svenciam dviguba svente, norisi graziai atrodyti, ar mocherines sukneles labiau rudeniui tinka ar nebus su jomis per karsta?  ax.gif

Megzk trumpom rankovem,ar isvis be rankoviu,o dar nezinia kokia diena bus,nes rugpjuti buna ne mazai bjauriu dienu.Pasiruosk kazka atsarginio.
Atsakyti
QUOTE(judsta @ 2015 04 21, 08:18)
Sveiki smile.gif
suplanavau ir as numegzti pirma savo suknele savo 3 metu mergytei. pabandymui be jokiu imantriu rastu, tik lygiuoju geru akiu rastu daugiau paplatejant smile.gif (ziuresim kaip gausis). nusipirkau siuliukus, 3 mm virbalais nusimezgiau pavyzdeli, isploviau, isdziovinau, pamatavau ir paskaiciavau smile.gif Ir iskilo klausimas biggrin.gif per juosmeni pasiskaiciavo 112 akiu, o ilgiui iki keliu 76 eiles. ar trimetes mergaites suknelei toki skaiciai normalus? ar as nemoku skaiciuoti. plociui 112 akiu dar normalu kaip ir, bet ilgiui 76 eiles man atrodo per daug.  blush2.gif

Tikrai per juosmeni per daug 112 akiu. As pati sau mezgiau uzdedama 120 a.
Atsakyti
nu reiskias liksim be sukneles, nes protas neisnesa ka ne taip skaiciuoju blush2.gif
Atsakyti
dar patarsiu,pabandyk 3nr.vaseliu nunert juostele ir pamatuot aplink mergytes liemeni,o paskui gal kiek pakoreaguok ir susigaudysi gal?O tu labai trynei ta pavyzdeli skalbdama?As tik pagniauziau ir viskas,isskalavau,isdziovimau naturaliai ir kiek pagarinau is virsaus,tada matavau,kiek akiu ieina i 1cm ir kiek eiliu gaunasi 1cm.Jei labai suvelei,gal ir yra ta klaida.
Atsakyti