Įkraunama...
Įkraunama...

"Servėtėlinės" mocherinės suknelės pradžiamokslis

QUOTE(aciai @ 2015 03 19, 06:18)

pabandykit pasieskot internete rusiska arba angliska sios schemos varianta.
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2015 03 19, 09:18)
Prireikė ir man eksperčių pagalbos smile.gif
Gal kas mezgėt suknelę pagal šitą servetelę ir galite padėt iššifruot ženklus?  4u.gif

Žodynas
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2015 03 19, 11:12)

Nebeleižia pakeisti , tai rašau iš naujo . Pagal mane sut. ženklai tokie (eilės tvarka )

geroji

uždėti

2kartu į deš. gerai

2 kartu į kairę gerai

3 sumegzti gerai

persukta (geroji)

6 kartu (vieną išmegzti gerai , grąžinti ant k. virbalo , tada ant tos užmesti po vieną kitas penkias akis ir vėl tą pirmą grąžintą aki - gerai )

Pabandykit
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2015 03 19, 11:12)

Radau vertimą iš prancūzų, tik va tas paskutinis buvo klaustukas. Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos . Ir as nusprendziau prisijungti ,prie naujokiu ,serveteliniu suknliu mezgimo ir net nzn nuo ko pradeti. Turiu uzduoti ,numegzti suknele mergytei. Rasta kaip ir issirinkau ,bet esu zalia visai ,gal atsirastu ,kas padetu. Aciu didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronyka 40 @ 2015 03 28, 15:48)
Sveikos . Ir as nusprendziau prisijungti ,prie naujokiu ,serveteliniu suknliu mezgimo ir net nzn nuo ko pradeti. Turiu uzduoti ,numegzti suknele mergytei. Rasta kaip ir issirinkau ,bet esu zalia visai ,gal atsirastu ,kas padetu. Aciu didelis g.gif

Pirma issimatuoji mergytes liemens apimti ir norima sijonelio ilgi.Tada nusimezgi pavyzdeli kokiu panasiu kiauriarasciu is kokia 20 akiu ir kokia 20 eiliu i virsu.Isplauni ji,isdziovini,isgarini,istampai.Ismatuoji.Taip suzinosi,kiek akiu ieina i pvz.10 cm is plocio ir kiek eiliu reiks,kad numegzt i ilgi..Beje sijonelis isplautas ir isgarintas bei istampytas,taip pat bus.
Tada,kai zinai,kiek tau reikia sijoneliui uzsimest akiu,apsimeti jas ant apvaliu virbalu ar 4 ilgesniu nei kojinems virbalu pagalbiniu,kitokiu siulu ir pamezgi gal 4-6 eiles,tada pradedi megzt pagrindiniu siulu apie 10-15 eiliu.Tada susiskaiciuoji,kiek turi akiu ant virbalu ir mazdaug pasiderini su akiu skaiciumi,kiek reiks vienam tavio mezgimo raportui.Jei kiek truksta,dadedi,jei kiek per daug-sumezgi dviejose eilese kojiniu rastu.Tada prtadedi megzt pagal servetele iki reikiamo ilgio.Jei neaisku klausk.Veliau paaiskinsime toliau.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 03 28, 19:04)
Pirma issimatuoji mergytes liemens apimti ir norima sijonelio ilgi.Tada nusimezgi pavyzdeli kokiu panasiu kiauriarasciu is kokia 20 akiu ir kokia 20 eiliu i virsu.Isplauni ji,isdziovini,isgarini,istampai.Ismatuoji.Taip suzinosi,kiek akiu ieina i pvz.10 cm is plocio ir kiek eiliu reiks,kad numegzt i ilgi..Beje sijonelis isplautas ir isgarintas bei istampytas,taip pat bus.
Tada,kai zinai,kiek tau reikia sijoneliui uzsimest akiu,apsimeti jas ant apvaliu virbalu ar 4 ilgesniu nei kojinems virbalu pagalbiniu,kitokiu siulu ir pamezgi gal 4-6 eiles,tada pradedi megzt pagrindiniu siulu apie 10-15 eiliu.Tada susiskaiciuoji,kiek turi akiu ant virbalu ir mazdaug pasiderini su akiu skaiciumi,kiek reiks vienam tavio mezgimo raportui.Jei kiek truksta,dadedi,jei kiek per daug-sumezgi dviejose eilese kojiniu rastu.Tada prtadedi megzt pagal servetele iki reikiamo ilgio.Jei neaisku klausk.Veliau paaiskinsime toliau.

Noriu paklausti ,kodel man foto neisikelia ,nes noriu ikelti schema ?
Atsakyti
QUOTE(Veronyka 40 @ 2015 03 28, 20:32)
Noriu paklausti ,kodel man foto neisikelia ,nes noriu ikelti schema ?

Foto reikia kelt per paveiksleliu talpykla kokia nors.As keliu per Part.lt http://www.part.lt/p...lpykla.Nukopini po to ,kai uzkrauni nuotrauka,koda skirta forumams ir ikeli i atsakymu langa SM.
Atsakyti
QUOTE(Milra @ 2014 01 27, 18:24)
reikalinga kvalifikuota pagalba  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Gal žinote kokiu rašteliu megzta Pikul suknelė
user posted image

http://www.15min.lt/...as-41328?rc=1#3
Atrodo paprastas sijonuko raštas, bet niekaip negaliu suprasti koks ir gal kam aiški viršaus schemutė. blush2.gif  blush2.gif

gal kas turite šio sijonuko schemutę?
Atsakyti
Saldainia,paskaityk antra ir trecia sios temos puslapi,ten buvo diskutuota.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2015 03 29, 00:31)
Foto reikia kelt per paveiksleliu talpykla kokia nors.As keliu per Part.lt http://www.part.lt/p...lpykla.Nukopini po to ,kai uzkrauni nuotrauka,koda skirta forumams ir ikeli i atsakymu langa SM.

user posted image
sustojau ties 53 eile ir nzn ar blogai suprantu ,ar ten klaida ,nes man niekas nesigauna sad.gif
Atsakyti
Pagal mane cia viskas gerai.51-oje eileje susidare raporto 26 akys,o 53 -ioje eileje ir reikia,kad but 26 akys.Megzk drasiai,viskas ten tvarkoj.
Atsakyti